FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Hoće li se igrati na onom velikom stadionu u Skoplju?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Koliko prima stadion od Metalurga ? Jel se igra na onom novom Vardarovom ili ?
Široki je Zetu izbacio, tako da ...
- Crni gavran
- Kontakt:
Siroki Brijeg je izbacio Zetu iz Golubovacalet3 je napisao/la:ulazimo u historiji kao prvi klub koji je izbacio neki crnogorski tim
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Bile su ovo dvije utakmice daleko ispod mogućnosti ove ekipe.
Ali srećom, i ovo je bilo dovoljno za prolaz. Zaslužen, bez ikakve sumnje.
Ali srećom, i ovo je bilo dovoljno za prolaz. Zaslužen, bez ikakve sumnje.
FK Željezničar 1921
Ne opravdavam samo konstujem! Jer odmah se vidi neko uzdizanje , polako samo .terabajt je napisao/la:Uvijek ce se naci opravdanje, samo mogu reci tjesi se time.GameFKS je napisao/la:Sa igračem više preko 60 min , žalosno bi bilo da nisteterabajt je napisao/la:nakon grbalja,niksica,zete prvi smo iz bosne koji su prosli crnogorce, zalosno.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
cestitam vam na prolazu u 2.krug
sad samo polako i nek pade i metalurg
od srca vam zelim uspjeh,
sad samo polako i nek pade i metalurg
od srca vam zelim uspjeh,
Čestitke na prolazu dalje, ali sa ovakvom igrom bit će borba protiv Metalurga, isto kao i protiv Lovćena, a ako bog da kad se plasirate u 3 pretkolo "sa ovom igrom" ne ginu vam Izraelci...
Realno prejaki su protivnici.
https://onedrive.live.com/view.aspx?res ... AAn075dSR0" onclick="window.open(this.href);return false;

Realno prejaki su protivnici.
https://onedrive.live.com/view.aspx?res ... AAn075dSR0" onclick="window.open(this.href);return false;
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Dok sam ja prestao gledat odmah smo gol dali 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Sretno u nastavku komsije
Bravo Zeljo
Sad jos Makedonce da izbacite. Nisu oni nista bolji od Lovcena.
Sad jos Makedonce da izbacite. Nisu oni nista bolji od Lovcena.
Manje ce biti od stoje za Makedoniju..
Nek se lova pocinje skupljat,nema izlaska za vikend i jos par sitnica se odreci i lova je tu
Svi u Skoplje da ga zauzmemo(kao Sloveniju i Česku)!!!
Nek se lova pocinje skupljat,nema izlaska za vikend i jos par sitnica se odreci i lova je tu
Svi u Skoplje da ga zauzmemo(kao Sloveniju i Česku)!!!
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Cestitam.Kao sto sam napisao i nakon prve utakmice sigurno prolazite a imate sansu da prodjete i slijedece kolo.Steta sto trenutno nemate jacu ekipu ,dobar vam zrijeb ,mogli bi daleko.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Čestitam na prolazu, da akoBogda prođete i makedonce i dosta vam u ovoj sezoni.
Novac se dobija, po mom saznanju sto sam procitao u regulacijama za evropska takmicenja na UEFA.org, tek nakon zavrsene Evropske sezone 2014-15 sto znaci na ljeto ili jesen naredne godine. I to tek nakon rigorozne kontrole UEFA (koju smo prosli prosle godine, pretpostavljam da cemo i ove) i novac se uplacuje na racun saveza koji onda u dogovoru sa klubom prebacuje novac na racun kluba sto znaci da ce savez tada da naplati kazne od kluba i sva potrazivanja koja imaju. Trenutno smo zaradili € 250.000,00.kenan_tm87 je napisao/la:Dobicemo sad jos 130.000 eura, bice para i za Bekrica i da se Selimovicu da koja marka da kupi sebi hot dog...
Cestitke plavoj ekspediciji, a poglavito manijacima s tribina! 
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
- corleone87
- Kontakt:
Na Filip drugom protiv Metalurga 32.580 kapacitet

Zadnja izmjena: corleone87, dana/u 10 jul 2014, 19:31, ukupno mijenjano 2 puta.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
jako sam se iznervirao ovu tekmu ali eto na kraju pobjedismo... realno tanki smo pravooo. nikakve kreacije igre a napadac 0... puno se dodaju ispred gola... sreca nasa pa ovi ne znaju...
MANIJACI
SVI U SKOPLJE
MANIJACI
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Moze li neko napisati koje ekipe mozemo u trecem pretkolu dobiti
jamak mora igrati od prve minute.fedeltafrotta je napisao/la:jako sam se iznervirao ovu tekmu ali eto na kraju pobjedismo... realno tanki smo pravooo. nikakve kreacije igre a napadac 0... puno se dodaju ispred gola... sreca nasa pa ovi ne znaju...
MANIJACI![]()
![]()
SVI U SKOPLJE
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, ExBlueone i 41 gost.