FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Pozzz yebaci, imal' ko jaci ovdje ? :kava
nekad mi vas je samo zaoAmar Dzeko je napisao/la:Midžet, divljak i novopečeni beskičmenjak protiv Svetog trojstva, šta tu ima da se gleda ?rambo16 je napisao/la:Messi,Sule,Neymar na jednoj...C.R.,Bale,i Karim na drugoj....EL Classico će još jednom prešišati sve rekorde gledanosti xd
-
- Kontakt:
Možeš ti i bolje.xaves je napisao/la:nekad mi vas je samo zao

Onako, čisto informativno, ko vam je desni bek u novoj sezoni ? Montoya?
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Koji Robben ?

Evo jos nesto o Mascheranu
- Kad je Maskerano bio u Liverpulu vratio se kroz vreme i naučio Bitlse da pevaju;
- Svi nose pidžame sa likom Supermena, a Supermen nosi pidžamu sa Maskeranovim likom;
- Čak Noris može da prebije svakog, osim Maskerana;
- Maskerano jedini dobije raspravu sa taksistom;
- Kad Maskerano sedne u autobus, sedište zatrudni;

Koliko im znaci ova pobjeda
[youtube][/youtube]

Evo jos nesto o Mascheranu
- Kad je Maskerano bio u Liverpulu vratio se kroz vreme i naučio Bitlse da pevaju;
- Svi nose pidžame sa likom Supermena, a Supermen nosi pidžamu sa Maskeranovim likom;
- Čak Noris može da prebije svakog, osim Maskerana;
- Maskerano jedini dobije raspravu sa taksistom;
- Kad Maskerano sedne u autobus, sedište zatrudni;

Koliko im znaci ova pobjeda

[youtube][/youtube]
Visca el Barça ! Mes que un club !

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Messi samo na papiru kapiten
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Visca el Barça ! Mes que un club !
Arsenal are close to signing Alexis Sanchez. Clubs reached a deal in principle for around 44M, and player agreed personal terms. [bbc]
barca ce za cesca inkasirati 36 miliona(33+3) ,dodatna 3 ce zaraditi jer postoji klauzula da chelsea poslije odredjenog broja nastupa cesca barci isplacuje taj dodatni iznos
sad mediji bas pisu da bi barca za alexisa trebala dobiti vise od 40 miliona eura (44 miliona eura sa raznim bonusima )
sad mediji bas pisu da bi barca za alexisa trebala dobiti vise od 40 miliona eura (44 miliona eura sa raznim bonusima )
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Realna cijena, ovi iz uprave znaju s parama. Barca se rjesava igraca koji se ne uklapa u sistem a Arsenal dobija savrsenog za svoj, ja kontam da ce Alexis bit' u top3 igraca Premiershipa. Klasa.
Sta je s Xavijem ? On izgleda ide .. nece valjat' ako se ne pojaca i veza onda.
Sta je s Xavijem ? On izgleda ide .. nece valjat' ako se ne pojaca i veza onda.
Iako će doći Suarez, meni je žao Alexisa, uvijek se momak pošteno borio, samo izgleda nije bio iskorišten na pravoj poziciji.
mes que un club
on je trebao igrati u sredini, kao Etobubimir je napisao/la:Iako će doći Suarez, meni je žao Alexisa, uvijek se momak pošteno borio, samo izgleda nije bio iskorišten na pravoj poziciji.

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Prijelazni rok jos nije gotov brate, ostao je jos mjesec i po a Cuardado je izgledno pojacanjeAmar Dzeko je napisao/la:Možeš ti i bolje.xaves je napisao/la:nekad mi vas je samo zao![]()
Onako, čisto informativno, ko vam je desni bek u novoj sezoni ? Montoya?
Cuadrado je izgledno pojacanje jedino ako se napravi jos jedna velika prodaja, recimo Pedro.
Kontam da su cesc i alexis namirili luisa, a da ovih 50ak miliona transfer vudzeta ostaje netaknutoRajaz je napisao/la:Cuadrado je izgledno pojacanje jedino ako se napravi jos jedna velika prodaja, recimo Pedro.
xaves je napisao/la:Kontam da su cesc i alexis namirili luisa, a da ovih 50ak miliona transfer vudzeta ostaje netaknutoRajaz je napisao/la:Cuadrado je izgledno pojacanje jedino ako se napravi jos jedna velika prodaja, recimo Pedro.

ostat ce nekih 50-tak miliona za još jednu ili dvije kupovine - zavisno hocemo li kupovati nekog jeftinijeg ili skupljeg stopera... s tim, što treda dodati da je Lucho vec u par navrata izjavio da planira forsirati S.Roberta, Rafinhu i Deulofeua.
Tih 50 mil je valjda za 2 stopera ? Ne znam, propustio sam dosta toga. Sta je sa vezom ako Xavi ode ? Desni bek ?
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ander u top 1, MakašRajaz je napisao/la:ja kontam da ce Alexis bit' u top3 igraca Premiershipa. Klasa.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Reci mi, jel to zvanicno Herrera potpisao ? Ja veze neam sta se u fudbalu desavalo zadnjih mjesec i po danario_Ferdy88 je napisao/la:Ander u top 1, MakašRajaz je napisao/la:ja kontam da ce Alexis bit' u top3 igraca Premiershipa. Klasa.

Ne treba dovoditi 2 stopera.Treba neku zvjer dovesti ,ne zaliti ni 40-50 miliona i upariti ga sa Bartrom a Pique neka igra Pokera ili prica viceve na klupi.. 
Desni bek bi trebao doci ali mislim da ce tu misiju obaviti naredne godine, iskreno na trzistu i nema puno dostupnih bekova koji zadovoljavaju Barcine kriterije...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Desni bek bi trebao doci ali mislim da ce tu misiju obaviti naredne godine, iskreno na trzistu i nema puno dostupnih bekova koji zadovoljavaju Barcine kriterije...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Naravno, zar si sumnjao da ćemo odustati od njega, LVG i on, kakva kombinacijaRajaz je napisao/la: Reci mi, jel to zvanicno Herrera potpisao ? Ja veze neam sta se u fudbalu desavalo zadnjih mjesec i po dana

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.