hvala. Bilo je napeto, zrak se mogao nozem sjeckatbadblueboylivno je napisao/la:Čestitke. Konačno, reklo bi se.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
hvala. Bilo je napeto, zrak se mogao nozem sjeckatbadblueboylivno je napisao/la:Čestitke. Konačno, reklo bi se.
Odgovorio momak. Ono sto je dodatno vazno jeste sto su gostovanju izuzetno blizu sto smanjuje troskove + protivnici nam nemaju neke navijacke grupe tako da se i za osiguranje trosi manje novca.BelminM23 je napisao/la:First qualifying round: €120,000zeljocity je napisao/la:Nije mi jasno odakle ovolika cifra pa ako mozes pojasni malo? Zar se za ova prekola ne dobija max 90.000 eura po tekmi ako i toliko?AnelZ je napisao/la:
Trenutno smo zaradili € 250.000,00.
Second qualifying round: €130,000
Third qualifying round: €140,000
Play-off round elimination: €150,000
Base fee for group stage: €1,300,000
Nisam znao da je Bučan igrao u omladincima, ja sam kontao da je on pitarska škola.k3lla je napisao/la:U plavoj ekipi koja je večeras nadigrala Lovćen i prošla dalje, igralo je čak šest igrača odraslih na Grbavici: Benjamin Čolić, Eldar Hasanović, Sead Bučan, Nedo Turković, Srđan Stanić i Damir Sadiković. Šansu su u nastavku dobili Riad Bajić, Kerim Memija i Nermin Jamak. Svi su oni, još kao omladinci, nosili plavi dres, neki su se nakon lutanja po bijelom svijetu vratili doma i ponovo nose majice nadraže boje dok se oni drugi tek trebaju izboriti za unosne inostrane angažmane.
Slazem se, ali kad podijele kod izvlacenja u one regionalne grupe (posebno kakve smo mi srece) dodu nam neatraktivne ekipe a igraju jos bolje i vise se trude od ovih jacih. Cisto sumnjam da ako prodjemo makedonce da ce u nasem sesiru biti ijedan atraktivan protivnikTele33 je napisao/la:Kako bi lijepo bilo da i Sarajevo i Željo odu do 3. pretkola. Da neke velike ekipe dođu u naš grad.
Kolike su nagrade u pretkolika LP? Nigdje nisam naisao na taj podatak, samo da se za PO dobija 2,1 mil eura.AnelZ je napisao/la: Usporedbe radi, prosle godine kada smo igrali drugo pretkolo Lige Prvaka smo od Evrope zaradili €350.000,00
jeste, ponikao je kod uhljupa, ovo je greskaFaraonTM je napisao/la:Nisam znao da je Bučan igrao u omladincima, ja sam kontao da je on pitarska škola.k3lla je napisao/la:U plavoj ekipi koja je večeras nadigrala Lovćen i prošla dalje, igralo je čak šest igrača odraslih na Grbavici: Benjamin Čolić, Eldar Hasanović, Sead Bučan, Nedo Turković, Srđan Stanić i Damir Sadiković. Šansu su u nastavku dobili Riad Bajić, Kerim Memija i Nermin Jamak. Svi su oni, još kao omladinci, nosili plavi dres, neki su se nakon lutanja po bijelom svijetu vratili doma i ponovo nose majice nadraže boje dok se oni drugi tek trebaju izboriti za unosne inostrane angažmane.
To je to, doće nam izraelci,cesi....uvijekuztebe1921 je napisao/la:Slazem se, ali kad podijele kod izvlacenja u one regionalne grupe (posebno kakve smo mi srece) dodu nam neatraktivne ekipe a igraju jos bolje i vise se trude od ovih jacih. Cisto sumnjam da ako prodjemo makedonce da ce u nasem sesiru biti ijedan atraktivan protivnikTele33 je napisao/la:Kako bi lijepo bilo da i Sarajevo i Željo odu do 3. pretkola. Da neke velike ekipe dođu u naš grad.
Neko napisa na bht u 22 h.AsharaK je napisao/la:Imal đe reprize?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.