Mada ima nade za Wing Makerse, nek zabiju za 2:2 i kad bi uspjeli sacuvat remi

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma ne sikiramo se. Ubijamo vrijeme i ništa višeamorovski je napisao/la:Vi se sekirate protiv koga cemo igrat?? Hahaha aalo nema toga
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Hvala Storm čestitke za prolazstorm_raider je napisao/la:Au komsije svaka cast...
Ako su ovi Norvežani primili 2 gola u 2 tekme od avijatičara i kontrolora leta, onda bi od FKS trebali primiti bar 5 ili 6 u dvije tekme.Rule_hz je napisao/la:sta ce bit cudna 1,20 kvota
pitic je napisao/la:Ako su ovi Norvežani primili 2 gola u 2 tekme od avijatičara i kontrolora leta, onda bi od FKS trebali primiti bar 5 ili 6 u dvije tekme.Rule_hz je napisao/la:sta ce bit cudna 1,20 kvota
A ko je ovaj drugi Duljević?amypitar je napisao/la:Dolaskom Kallasija,Dzemo se moze prebaciti da igra u tandemu sa Cimorotom,mada je po meni grehota izbiti Radovca.
Prekopira sa jedne FB stranice ,imamo jako dobra dva tima:
1. ---------------Bandović------------------
Berberović--Dupovac--Tatomirović--Puzigaća
-------------Cimirot-----Radovac--------
-------Duljević----------------------------Stojčev
---------------------------Okić--------
------------Velkoski------------------------
2. ----------------Plakalo-----------------------
Kalasi-----Mitrevski----Barić------Protić
--------------Kovačević----Kostić---------
Duljević----------Handžić--------Todorović
-------------Bilbija----------------
Rahat oba tima, da se bore za Evrope.
On je ostvario transfer karijere, sa Sarajevskog presao na Tuborg. Agresivan na casi, prodoran po kafani, mamac za belaje, ima sve predispozicije da se razvije u vrhunskog boema.vecaveca je napisao/la:Bio na odmoru.Nisam u toku.
Sto Travancic napusti Sarajevo ???? Meni dobar igrac pravo,gdje ode xD
vecaveca je napisao/la:Bio na odmoru.Nisam u toku.
Sabinho je napisao/la:On je ostvario transfer karijere, sa Sarajevskog presao na Tuborg. Agresivan na casi, prodoran po kafani, mamac za belaje, ima sve predispozicije da se razvije u vrhunskog boema.vecaveca je napisao/la:Bio na odmoru.Nisam u toku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.