FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

volimVITEZ

Re: FK Željezničar

Post Postao/la volimVITEZ » 10 jul 2014, 21:06

CESTITKE ZELJI NA PROLAZU, ali kada vidim palestinske zastave da manijaci stavljaju zalost je u kojem je tako losem smjeru otisao nekada najbolji(multinacinalan i neovisan)klub...nema vise povratka i napretka za ovakvu sredinu,pa tako i za zelju....steta

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 10 jul 2014, 21:08

volimVITEZ je napisao/la:CESTITKE ZELJI NA PROLAZU, ali kada vidim palestinske zastave da manijaci stavljaju zalost je u kojem je tako losem smjeru otisao nekada najbolji(multinacinalan i neovisan)klub...nema vise povratka i napretka za ovakvu sredini,pa tako i za zelju....steta
Pa svi normalni bi trebali na svaki nacin ukazivati na to sto se radi tim ljudima i nacin na koji ih ti cionisti ubijaju i terorisu...al posto se to desava muslimanima treba sutjeti..svoj ti POSO---
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 10 jul 2014, 21:09

A sta to fali Palestinskoj zastavi?

Sta si ti, ekspert za spoljnu politiku i medjunarodne odnose?

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 10 jul 2014, 21:09

šalom vitez.

ups, dobro veče vitez...

pao
Kontakt:

Post Postao/la pao » 10 jul 2014, 21:10

volimVITEZ je napisao/la:CESTITKE ZELJI NA PROLAZU, ali kada vidim palestinske zastave da manijaci stavljaju zalost je u kojem je tako losem smjeru otisao nekada najbolji(multinacinalan i neovisan)klub...nema vise povratka i napretka za ovakvu sredinu,pa tako i za zelju....steta
Jel te stid? Pa nije cim podrzavas ubice.Dijete drago manje televizije i interneta, vise knjiga i obrazovanja. ;)

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 10 jul 2014, 21:10

Što nas Aletić nahvali, za promjenu. Šta mu bi!? :mrgreen:
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 10 jul 2014, 21:11

Čestitke Želji na prolazu. Ja sam iz Zenice, radim u Sarajevu i uz Čelik navijam za Sarajevo, ali drago mi je uvijek kada neki bh klub u Evropi pobijedi , bilo da je Borac, Široki ili Sloboda nebitno.
Želim mnogo sreće protiv Metalurga, samo molim da ne bude pristup "lako ćemo", nije to baš bezazlena ekipa.
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 10 jul 2014, 21:12

volimVITEZ je napisao/la:CESTITKE ZELJI NA PROLAZU, ali kada vidim palestinske zastave da manijaci stavljaju zalost je u kojem je tako losem smjeru otisao nekada najbolji(multinacinalan i neovisan)klub...nema vise povratka i napretka za ovakvu sredinu,pa tako i za zelju....steta
Ako ostale narode vrijedja palestinska zastava onda nek se zapitaju sta je s njima. Iskreno je nisam vidio, mozda joj i nije mjesto na fudbalskoj utakmici, ali kao i patritske poruke, ljiljani, nista od toga ne bi trebalo vrijedjati bilo koga.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 10 jul 2014, 21:15

exbabilon je napisao/la:
Ako ostale narode vrijedja palestinska zastava onda nek se zapitaju sta je s njima. Iskreno je nisam vidio, mozda joj i nije mjesto na fudbalskoj utakmici, ali kao i patritske poruke, ljiljani, nista od toga ne bi trebalo vrijedjati bilo koga.
Pa isto da njemu kazes koji ce vrag hrvatske zastave sad na tekmi u Sirokom Brijegu.To je jos veci apsurd jer je u pitanju druga drzava,a postavljanje te iste zastave nema nikakvu simboliku.Napacen ovaj Vitezanin,kisa ga smorila.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 10 jul 2014, 21:16

Nisam gledao tekmu, iskreno, ali mislim da je Metalurg (pretpostavljam makedonski) dosta jaka ekipa i da ćete se morati krvnički potruditi da ih eliminišete. Istina, oni su imali lakšeg protivnika nego vi, ali opet su u prvoj tekmi 3:0 dobili, evo i trenutno vode 1:0 , što znači da nema nikakvih kalkulacija i igraju do kraja.

Ukoliko u međuvremenu vi dovedete nekog igrača, hoće li on moći igrati protiv Metalurga ili igraju samo oni što su prijavljeni bili za ovu tekmu ?

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 10 jul 2014, 21:18

shaman7 je napisao/la:Nisam gledao tekmu, iskreno, ali mislim da je Metalurg (pretpostavljam makedonski) dosta jaka ekipa i da ćete se morati krvnički potruditi da ih eliminišete. Istina, oni su imali lakšeg protivnika nego vi, ali opet su u prvoj tekmi 3:0 dobili, evo i trenutno vode 1:0 , što znači da nema nikakvih kalkulacija i igraju do kraja.

Ukoliko u međuvremenu vi dovedete nekog igrača, hoće li on moći igrati protiv Metalurga ili igraju samo oni što su prijavljeni bili za ovu tekmu ?
U ponedeljak je zadnji dan za prijavu igraca za ove dvije tekme u 2 pretkolu

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 10 jul 2014, 21:19

Znao sam da nam ovi ne mogu go dat, mislim da ni ovaj Metalurg nije nesto bolji od Lovcena, konacno neko iz BiH da izbaci Crnogorce kad se sjetim Pitara i Borca ova utakmica je pokazala da smo mi jos uvijek Amerika za Crnu Goru a ja mislim i za Makedoniju, sve u svemu ja ocekujem slicne utakmice protiv Metalurga i naravno da prodjemo, od igraca je najbolji bio Jamak i Tomic, Colic i Stanic najgori i Bucan je tanak bio, prijatno me iznenadio Memija od njega bi mogo biti reprezentativnog kalibra

bluesaa
Kontakt:

Post Postao/la bluesaa » 10 jul 2014, 21:23

lisander je napisao/la:Znao sam da nam ovi ne mogu go dat, mislim da ni ovaj Metalurg nije nesto bolji od Lovcena, konacno neko iz BiH da izbaci Crnogorce kad se sjetim Pitara i Borca ova utakmica je pokazala da smo mi jos uvijek Amerika za Crnu Goru a ja mislim i za Makedoniju, sve u svemu ja ocekujem slicne utakmice protiv Metalurga i naravno da prodjemo, od igraca je najbolji bio Jamak i Tomic, Colic i Stanic najgori i Bucan je tanak bio, prijatno me iznenadio Memija od njega bi mogo biti reprezentativnog kalibra
ma ne smijemo makedonce potcijeniti ni slučajno, Čolića vadi ova asistencija koliko toliko :opaopa:
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!

Ado01
Kontakt:

Post Postao/la Ado01 » 10 jul 2014, 21:25

lisander je napisao/la:Znao sam da nam ovi ne mogu go dat, mislim da ni ovaj Metalurg nije nesto bolji od Lovcena, konacno neko iz BiH da izbaci Crnogorce kad se sjetim Pitara i Borca ova utakmica je pokazala da smo mi jos uvijek Amerika za Crnu Goru a ja mislim i za Makedoniju, sve u svemu ja ocekujem slicne utakmice protiv Metalurga i naravno da prodjemo, od igraca je najbolji bio Jamak i Tomic, Colic i Stanic najgori i Bucan je tanak bio, prijatno me iznenadio Memija od njega bi mogo biti reprezentativnog kalibra
Odakle je NK Široki ?

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 10 jul 2014, 21:27

osvetismo mi borac i kone, pricajte vi :mrgreen:

imam osjecaj da ce skopje goriti... tamo 0-1, u revansu 1-0 pa nek sve ide u pm :mrgreen:

nismo jos gola primili, ni mi ni siroki :clap:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 10 jul 2014, 21:28

Ado01 je napisao/la:Odakle je NK Široki ?
koga su oni od Crnogoraca izbacili
bluesaa je napisao/la:ma ne smijemo makedonce potcijeniti ni slučajno, Čolića vadi ova asistencija koliko toliko :opaopa:
normalno da ne smijemo, trenutno nismo u stanju potcijeniti ni Olimpic, a ono je prva lopta koja je bila dobro ubacena i odma gol, iz prekida smo slabi jer nema ko da nabaci, zato bi nam Bekrija dobro doso

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 10 jul 2014, 21:29

Čestitke Želji na prolazu dalje ipak ste pokazali karakter i opravdali renome kluba.Bordo mi je u srcu ali podrška ide Želji kad god predstavlja BiH U Evropi. :clap:
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 10 jul 2014, 21:29

Volim te Željo !!!!!!
Ja te volim, volim Željo..

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 10 jul 2014, 21:29

corleone87 je napisao/la:Koliko dodje 5% od 32.580
Dodje 1629 :D
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 10 jul 2014, 21:29

Ado01 je napisao/la:
Odakle je NK Široki ?
kako ne kontate da je Siroki izbacio Zetu dok su nastupali pod zastavom SCG

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 8 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []