Anel Hadzic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Anel Hadzic
Cuj u Newcastle
More... al' k'o vodonosa.

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Samo k'o portir može tamo da radi...kokakolas je napisao/la:Cuj u NewcastleMore... al' k'o vodonosa.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
- Principatus
- Kontakt:
Ma da imamo ozbiljan savez ili drzavu Susica je vec trebala uhapsiti SIPA, i njega i brata mu.PapeSusic je napisao/la: Jeste ga selektor gledao (za razliku od Hrgote, Tankovica, Arslanagica, Prcica, Kolasinca itd, neclanove Seadove Germanije neprati ni na TV-u).
Susic je Hadzica gledao dva puta, ali ni jednom nije zadovolio ukuse naseg selektora. Sva sreca pa da su ga Sead i Darko Smoljan preporucili, inaci bi gledali ovog talenta (za kojeg se bore MIddlesbroug, Tottenham, Hajduk i Inter) u dresu B reprezentacije Austrije.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Sad ce **** s Sport . ba napisati da Hadzic nije mogao u Newcastle jer nije igro 75% utakmica repke. Al nas Sead dere 

Zadnja izmjena: PapeSusic, dana/u 05 jul 2014, 19:08, ukupno mijenjano 1 put.
Ja veceg cobana od tebe nisam vidioPapeSusic je napisao/la:Sad ce **** s Sport . ba napisati da je Hadzic nije mogao u Newcastle jer nije igro 75% utakmica repke. Al nas Sead dere
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Iskreno cudni su mi ovi clanci o hadzicu na ovom portalu. Uvijek sam smatrao ovo jedan vjerodostojan portal i kada se nesto napise da je to tako medjutim uvijek se pise ko prenosi od koga je dosla ta informacija samo u ovo hadzicevom slucaju nigdje izvora. "Neki engleski mediji" i nije nesto vjerodostojno ako cemo iskreno.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
emir79 je napisao/la:Hadzic je imao ponudu iz Engleske prije nego je i zaigrao za BIH.Ajax je napisao/la:Cak i Hadzic je navodno interesantan pojedinim klubovima. Kontaju cim je u reprezentaciji onda mora biti dobar.![]()
A odsteta je minimalna. Da nije SP nebi zaigrao ni u 2 Bundesligi. Kakav god bio Zahirovic je bolji od njega. Mada tesko da ce i ovako preci u neki puno bolji klub. Za njega bi bila premija da zaigra za Salzburg.
Tako da opet prosipas nesto...
Jos dok je za Ried igrao 2011-te imao je ponudu Middlesbrough-a i iz Njemacke Greuther Fürha.
http://www.laola1.at/de/fussball/bundes ... 8---7.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Kakva ponuda Middlesbrough-a

http://sportnet.at/home/fussball/bundes ... d-vertraut" onclick="window.open(this.href);return false;
Haha ma pusti Emira, on samo laprda bezze..koliko je aktivan na forumu nista pametno napisao nije..mislim da znas onda koliko je satiMB7 je napisao/la:emir79 je napisao/la:Hadzic je imao ponudu iz Engleske prije nego je i zaigrao za BIH.Ajax je napisao/la:Cak i Hadzic je navodno interesantan pojedinim klubovima. Kontaju cim je u reprezentaciji onda mora biti dobar.![]()
A odsteta je minimalna. Da nije SP nebi zaigrao ni u 2 Bundesligi. Kakav god bio Zahirovic je bolji od njega. Mada tesko da ce i ovako preci u neki puno bolji klub. Za njega bi bila premija da zaigra za Salzburg.
Tako da opet prosipas nesto...
Jos dok je za Ried igrao 2011-te imao je ponudu Middlesbrough-a i iz Njemacke Greuther Fürha.
http://www.laola1.at/de/fussball/bundes ... 8---7.html" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
![]()
Kakva ponuda Middlesbrough-a![]()
http://sportnet.at/home/fussball/bundes ... d-vertraut" onclick="window.open(this.href);return false;

- Goalgetter
- Kontakt:
Anel Hadzic:
Menadžer mi je rekao da ima ponude dva engleska kluba i jednog iz Serije A. U narednih pet ili šest dana znat ću gdje idem", govori Hadžić koji ipak preferira talijanski stil nogometa i da mu je san da jednog dana zaigra tamo.
Anel Hadžić: Zamalo sam zaplakao kad sam dobio poziv od Sušića.
Nije jedini, svaki normalan i razuman navijac je zaplakao, od muke naravno

Nije jedini, svaki normalan i razuman navijac je zaplakao, od muke naravno

-
juventus.Goalgetter je napisao/la:Anel Hadzic:
Menadžer mi je rekao da ima ponude dva engleska kluba i jednog iz Serije A. U narednih pet ili šest dana znat ću gdje idem", govori Hadžić koji ipak preferira talijanski stil nogometa i da mu je san da jednog dana zaigra tamo.
iduce godine zele napraviti taj iskorak u LP, a kako conte prelazi na 4-3-3 formaciju treba im jedan provjeren veznjak.
Goalgetter je napisao/la:Anel Hadzic:

-
- Kontakt:
Još mi nije jasno da njega želi neko iz liga petice. Želim mu sve najbolje, ali stvarno mi to nije jasno. 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- Consigliere
- Kontakt:
Ma, to ti je efekat nastupa na svjetskom prvenstvu... Sjeti se samo kako su klubovi pozurili pokupovati cijelu senegalsku ekipu iz 2002, sve flop do flopaAmar Dzeko je napisao/la:Još mi nije jasno da njega želi neko iz liga petice. Želim mu sve najbolje, ali stvarno mi to nije jasno.

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
- Kontakt:
Pa dobro, Senegal je bio senzacija prvenstva. Bouba Diop, El Hadji Diouf i ekipa su pobjedili tadašnjeg svjetskog prvaka, tako da te transfere mogu razumjeti.Consigliere je napisao/la:Ma, to ti je efekat nastupa na svjetskom prvenstvu... Sjeti se samo kako su klubovi pozurili pokupovati cijelu senegalsku ekipu iz 2002, sve flop do flopaAmar Dzeko je napisao/la:Još mi nije jasno da njega želi neko iz liga petice. Želim mu sve najbolje, ali stvarno mi to nije jasno.
Ali ovaj čovjek nije pokazao baš ništa u pripremnim utakmicama, dok je na SP zaigrao samo protiv Irana, i bio je nevidljiv svo vrijeme dok je igrao. Skauti, well done, good job.

Zadnja izmjena: Amar Dzeko, dana/u 10 jul 2014, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.
Ronaldo - Isco - Bale
Prije bi Avdija trebao dobit ponudu..čak je i gol dao 

Koja ubleha 

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ma kakva ponuda?
Pa za Svrska se pise godinu dana da ide u Sivu, pa nista

Pa za Svrska se pise godinu dana da ide u Sivu, pa nista

Nije mi jasno ovo ismijavanje momka. Vama koliko god krivo bilo on je uspio u životu i već sada je sebi obezbijedio egzistenciju. On je, na vašu žalost, profesionalni sportaša i može mu se.
Da se pokazao u reprezentaciji nije, ali želim mu svu sreću i fin transfer.

-
- Kontakt:
Pa i ja mu želim da zaigra u Realu (dobro ipak u Barcifkv123 je napisao/la:Nije mi jasno ovo ismijavanje momka. Vama koliko god krivo bilo on je uspio u životu i već sada je sebi obezbijedio egzistenciju. On je, na vašu žalost, profesionalni sportaša i može mu se.

Ronaldo - Isco - Bale
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.