Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
Popustite vise sa Nurkicem..izgubio je zivce jer nisu svirana dva faula kad su ga blokirali i to je to.
Evo i ostali momci igraju i bez njega dobro,po meni je "greska" sto on uopste igra ovo prvaenstvo,jer bi ga vise volio kod Duska na cijedjenju ili kod Amerikanaca citavo ljeto,ali sta je tu je..
Evo i ostali momci igraju i bez njega dobro,po meni je "greska" sto on uopste igra ovo prvaenstvo,jer bi ga vise volio kod Duska na cijedjenju ili kod Amerikanaca citavo ljeto,ali sta je tu je..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ovo je stvarno sramota! Igraju kod nas i ne možeš obzbjedit glupi prijenos. I traže pare. Na šta tražite? 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- storm_raider
- Kontakt:
Alejkumu selam.edinjo-bih je napisao/la:+1storm_raider je napisao/la:Ima mnogo toga da nauci, dobro ce mu doci i prisustvo Mirze i ostalih momaka u seniorskoj ekipi, a da ne spominjem Duskove treninge. Samljece njega sistem i iskristalizirati u vrhunskog kosarkasa, samo da on to mentalno izdrzi i iznese na pravi nacin.
PS: moze li neko njega da uporedi sa Kanterom, koji je 2 godine stariji tj u istim godinama presao u NBA?
(ja mislim isto, da ako on to izdrzi da moze biti super i u nba ligi)...
selam
Zvucat ce mozda suludo, ali mislim da je krajnja Jukina granica ipak za stepenicu iznad Enesove. Kanter je poceo na vrijeme da se bavi kosarkom, Juka nije. Za Kantera se zna jos od njegovih 13-14 godina, za Juku se zna tek odnedavno. Ja vjerujem da je najveci Jusufov neprijatelj Jusuf Nurkic. Lijepo je imati visoko misljenje o sebi i naravno neophodno, ali ne smije mu niko puniti glavu pricama o zvijezdama i NBA ligi, vec on mora da trenira zestoko da bi dosao do tih zvijezda. Pisem jer mi je stalo i jer sam vidio mnogo velikih talenata koji su propadali jer nisu imali pravi sistem i nekoga ko ce ih psiholoski pripremiti za ono sto dolazi. Lijepo je sanjariti, ali potrebno je proliti mnogo krvi i znoja da se ostvari taj san. Nadam se da ce ga Dusko uzeti pod svoje, od Mirze je napravio zvijer mentalno i strasno ga ojacao na tom planu, nadam se da ce "slomiti" pozitivno i Jusufa. Ono sto sam nacuo, to je da strasno voli da trenira i to mi je veoma, veoma drago.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Hebaji ga Juka 4 licne 4 izgubljene ..
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
-
- Kontakt:
@storm_raider: hvala buraz 

Glogovac izdominiro!!
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
48.1% suta.
Glogovac objasnio Belgijancima kosarku
Glogovac objasnio Belgijancima kosarku

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- storm_raider
- Kontakt:
Glogovac odlican 23 poena 10 skokova do sada.
Nije se nesto previse gurao ovaj Glogovac u prvi plan kad su ona okupljanja sta se moze ocekivati u buducnosti od njega ?
- storm_raider
- Kontakt:
Pobjeda od 21 razlike, sto je i bila najveca prednost na utakmici.
71:50
Nije loše za početak, ma i odlično, mislim da je Belgija možda poslije nas najjača u grupi!!!
Sent from Angelina's bed
Nije loše za početak, ma i odlično, mislim da je Belgija možda poslije nas najjača u grupi!!!
Sent from Angelina's bed
Cestitke momci

#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Furamo se na Njemacku pa smo stali na rucnu
Ja zadovoljan statistikom jer igru nisam gledao
Ajmo dalje

Ja zadovoljan statistikom jer igru nisam gledao

Ajmo dalje

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bravoo momci! Uh jesmo ih ponizili. Za početak dosta. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Jusuf ce biti igracina,jednostavno ima taj karakter i to je to. Jeste li primjetili da su igraci Sparsa iznjeli glavni teret i da ce pored Jusufa ciniti okosnicu ove ekipe? A pored toga i Nikolic za Sloveniju igra odlicno na prvenstvu A divizije. Izgleda da mnogo osporavani i krtikovani Trbic (veceras prisutan) ipak zna pokazati nesto tim igracima!
-
- Kontakt:
Po meni odlicnu utakmicu je odigrao Buza sto mi je mnogo drago, 14p, 7s, 4as. 

naši dobri, ali igra nije bila na nivou ovih +20 koliko je bilo na kraju. belgijanci su brat bratu promašili 15 otvorenih trica, na kraju šutirali trice 5/31
potez utakmice je bio eley up jedaneske i desetke kod nas, mogao bi komotno u nba action
juka jedno super zakucavanje iz piken rola, ali je previše sagorio od želje pa pravio glupe fualove i gubio lopte, ali i belgijanci su dobru odbranu igrali na njemu. al kako zakuca onog kod trece licne, nogom po sred glave, strahobalno
glogovac izvanredan, dobar osjecaj za prostor, super šut za tri, zatvaranje skoka, ma sve super. buza par super dobrih prodora, 2-3 trice, odbrana solidna. vrabac ok, ali previše solira. zahiragic plej nije loše odigrao, par finih asistencija.
ako je ova belgija jedan od favorita, onda bi se trebali prošetati do A divizije
emir sulejmanovic na klupi bodri drugove, mogu misliti kako je njemu
fiba sjeme vam se zatrlo ko god donosi tako bezobrazne odluke

potez utakmice je bio eley up jedaneske i desetke kod nas, mogao bi komotno u nba action

glogovac izvanredan, dobar osjecaj za prostor, super šut za tri, zatvaranje skoka, ma sve super. buza par super dobrih prodora, 2-3 trice, odbrana solidna. vrabac ok, ali previše solira. zahiragic plej nije loše odigrao, par finih asistencija.
ako je ova belgija jedan od favorita, onda bi se trebali prošetati do A divizije

emir sulejmanovic na klupi bodri drugove, mogu misliti kako je njemu

nema potpisa
Ima li iko kadar da odgovoriInterista je napisao/la:Nije se nesto previse gurao ovaj Glogovac u prvi plan kad su ona okupljanja sta se moze ocekivati u buducnosti od njega ?

Može se očekivati neki solidan igrač na poziciji 4. Visok je oko 203 cm, ima dobar šut. Ostalo je sve na solidnom nivou, vidjećemo šta mu donosi budućnost.Interista je napisao/la:Ima li iko kadar da odgovoriInterista je napisao/la:Nije se nesto previse gurao ovaj Glogovac u prvi plan kad su ona okupljanja sta se moze ocekivati u buducnosti od njega ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.