Bolje da ste kuci ostali nego se sramotili od "velikana"Banana je napisao/la:
**** ga, i ja bi tebe zajebavo al ne mogu se sjetit kad ste zadnji put igrali u Europi.

Bolje da ste kuci ostali nego se sramotili od "velikana"Banana je napisao/la:
**** ga, i ja bi tebe zajebavo al ne mogu se sjetit kad ste zadnji put igrali u Europi.
Pa ti bi prod'o rođenu majku za te kvalifikacije. Reci jel tako?RockyMaivia je napisao/la:Bolje da ste kuci ostali nego se sramotili od "velikana"Banana je napisao/la:
**** ga, i ja bi tebe zajebavo al ne mogu se sjetit kad ste zadnji put igrali u Europi.![]()
Sami ste Romi,pa ne vidite razliku izmedju sebe.maxbet100 je napisao/la: juzni logor-cigansko naselje
tekija-cigansko naselje
vrapcici-cigansko naselje
itd..
![]()
i sami pricate da je zapadni dio las vegas za vas
DukeOfWellington je napisao/la:Otvorite temu Velež vs. Zrinjski i prestanite terorisat' normalan narod koji bi pričao o nastupima bh. klubova u LP i EL. Hvala.
uvijek pricas bez argumenataNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Gdje bola kod vasmaxbet100 je napisao/la:trebalo ti je dosta vremena da nadjes kalkulator al nisi ga trebao traziti, dodje ti na svakom windowsu(ne na prozoru nego na op(operativni sustav))NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Sto sta fali da se i stari cika pastrmka malo provede s curama od 20 godina. Ja jos pravim po 200 sklekova i isto toliko puta se dizem na vratilu
. Necu bit ko vas kolega zrinjo sa 25 godina i 120 kila. Olipa če ga infarkt ubrzo. Ma normala i to nego jadni ti ljudi sto ga budu nosili![]()
Banana njemice su dobre ali svedjanke i cehinje najbolje. Steta sto zivis na pogresnom mjestu ali yebiga ove poslastice su samo za starosjedioce u srcu grada
ko bi zelio tu zivjeti, sva kanalizacija se slijeva tamo.. ne mozes proc od smrada
nije ni cudo sto su u nas kuce i stanovi 2x skuplji, ipak zivimo u civiliziranom dijelu![]()
u ilicima i smrcenjacima
![]()
zna se cije su kuce u najljepsim dijelovima podhum zahum raljevina bakamluk itd daj došlo ne baljezgaj nego uzivaj u sokolovih 38 kvadrata
![]()
Prvo kad sam vidio post kontam sve pise:prdnuo rodjenu majku...Banana je napisao/la:
Pa ti bi prod'o rođenu majku za te kvalifikacije. Reci jel tako?
Ako ništa, mislio sam da imate smisla za humor. Ti si dokazao baš suprotno. HvalaRockyMaivia je napisao/la:Prvo kad sam vidio post kontam sve pise:prdnuo rodjenu majku...Banana je napisao/la:
Pa ti bi prod'o rođenu majku za te kvalifikacije. Reci jel tako?
A vi prdite jedni drugima na glavu,obicaji...![]()
![]()
Nadam se da vam je Dudelange poklonio gume nakon pobjede...
O kralju, ma malo sa tvojom mamom, hoces malo?Banana je napisao/la:Kadet kralju s čim se ti pucaš?Daj malo **** te...
Kadet91 je napisao/la:O kralju, ma malo sa tvojom mamom, hoces malo?Banana je napisao/la:Kadet kralju s čim se ti pucaš?Daj malo **** te...
Ma vi ste za nas nebitni,samo se ubacujete bezveze...maxbet100 je napisao/la:RockyMaivia
ti si stvarno neki balavac
s pastrmkom se i moze raspavljat
al ti prosipas te djecije fore
ajd dosta, okanite se teme bh klubova u EUROPI
onda se izvinjavamRockyMaivia je napisao/la:Ma vi ste za nas nebitni,samo se ubacujete bezveze...maxbet100 je napisao/la:RockyMaivia
ti si stvarno neki balavac
s pastrmkom se i moze raspavljat
al ti prosipas te djecije fore
ajd dosta, okanite se teme bh klubova u EUROPI
Ako je 84' godiste balavac,onda...
A ti si neki balo posto prizivas da si neki navijac HSKNJZ od rodjenja...
Lupam...96' godiste???
Aj razligu.maxbet100 je napisao/la: onda se izvinjavam
vjerovatno imas samo takvu pamet
mi se ubacujemo na temu bh klubovi u europi
pa jasno je ko igra u europi.. tvoj klub sigurno nije
Ti na temi "BH klubovi u Europi" govoriš čovjeku čiji je klub u Europi za razliku od tvog da razguli!?RockyMaivia je napisao/la:Aj razligu.maxbet100 je napisao/la: onda se izvinjavam
vjerovatno imas samo takvu pamet
mi se ubacujemo na temu bh klubovi u europi
pa jasno je ko igra u europi.. tvoj klub sigurno nije
Trenutno korisnika/ca: Balorda, bhfanatic14, Google Adsense [Bot], HyperOS, Jadnimi, Lekqqq1921 i 29 gostiju.