Muhamed Bešić
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Muhamed Bešić
Ljudi mu čestitaju, a nigdje zvanično ništa. Svašta.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- tyler durden
- Kontakt:
Ajde mali , vrijeme je za tvoj transfer !
Njemacka ili Spanija.tyler durden je napisao/la:Ajde mali , vrijeme je za tvoj transfer !
-
Nerminovic
- Kontakt:
danas mu igra ovaj fervecerenos
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
21% ( i raste ) za transer u Werder po Transfermarktu. Prije par dana je bilo samo 10%. To bi bilo odlicno.
Ima li ko da na Svabski da nam prevede komentare.
http://www.transfermarkt.de/sv-werder-b ... twert.desc
-
Nerminovic
- Kontakt:
ne vidim komentare, kako da nadjemAjax je napisao/la:21% ( i raste ) za transer u Werder po Transfermarktu. Prije par dana je bilo samo 10%. To bi bilo odlicno.
BackSpace United
BackSpace United
Hvala jaro legenda si.
@ Nerminovic pogledaj gore ti je Chinaglia napisao. Inace ides na moj link. I skroz desno pise Besic - Werder mogucnost transfer 21% i raste. Ma uzeo bi njega Werder sigurno. Samo njima je puno dat 4-5 mil. A Madzari ce sad nabijat cijenu i prodat igraca onom ko najvise ponudi. Nisu ni oni ludi
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 10 jul 2014, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.
ma kakav Werder, ne vjerujem da oni imaju pare
Pa to sam i ja napisao Nerminovicu procitaj iznad. Ali klub kao klub i liga bi bili idealni za njega. Jos bi imali trojicu igraca u istom klubu. Ma nasli bi oni nekako milion eura koliko je bila cijena Besica prije SP, 100%. Ali 4-5 mil. vec puno teze.Chinaglia je napisao/la:ma kakav Werder, ne vjerujem da oni imaju pare
-
Nerminovic
- Kontakt:
Hvala.Ajax je napisao/la:Hvala jaro legenda si.
@ Nerminovic pogledaj gore ti je Chinaglia napisao. Inace ides na moj link. I skroz desno pise Besic - Werder mogucnost transfer 21% i raste. Ma uzeo bi njega Werder sigurno. Samo njima je puno dat 4-5 mil. A Madzari ce sad nabijat cijenu i prodat igraca onom ko najvise ponudi. Nisu ni oni ludi![]()
Za ugovor bi se Besic odmah dogovorio sa npr. Werderom da je slobodan igrac. Ili npr. jedan mil. odstetu bi platio Werder odma. A ovi traze bar 4-5 mil.
Jarane, ljudi na ovaj forum su ludi, vidi ti ovo.
''Sto vam je Besic tako intersantan? Bez obzira gdje igra, skok iz njegove trenutne lige je ogromna za Bundesligu. Nema potencijal.Was macht Besic jetzt soviel interessanter als P.? Egal wo er spielen wird, der Sprung aus seiner aktuellen Liga ist enorm! Kein Spieler mit Sofort-Hilfe Potenzial.
Ich gebe dem Gerücht 0% und das wäre auch gut so. Werder hat genug Innenverteidiger, DM und nach neuesten Erkenntnissen brauchen wir nicht zwingend RV und LV.
Ludjak nastavi svoj post...
''Ja dam 0 % mogucnost za ovaj transfer i to je kako treba da bude. Werder Bremen ima dosta igraca u odbrani.''
BackSpace United
BackSpace United
Koji PapciNerminovic je napisao/la:
''Sto vam je Besic tako intersantan? Bez obzira gdje igra, skok iz njegove trenutne lige je ogromna za Bundesligu. Nema potencijal.Was macht Besic jetzt soviel interessanter als P.? Egal wo er spielen wird, der Sprung aus seiner aktuellen Liga ist enorm! Kein Spieler mit Sofort-Hilfe Potenzial.
Ich gebe dem Gerücht 0% und das wäre auch gut so. Werder hat genug Innenverteidiger, DM und nach neuesten Erkenntnissen brauchen wir nicht zwingend RV und LV.
''Ja dam 0 % mogucnost za ovaj transfer i to je kako treba da bude. Werder Bremen ima dosta igraca u odbrani.''
Inace dali je vecina komentara pozitivnih ili negativnih ??
-
Nerminovic
- Kontakt:
Pa da ti kazem, ima jedni i drugi. Puno ih kaze da je Besic pravi igrac i da je na SP-u bio jedan od nasih bolji (istina). Ovako ima ih dosta pozitivnih sto pricaju o kako je mali borben i da ne bih bio jedan los igrac Werdera.Ajax je napisao/la:Koji PapciNerminovic je napisao/la:
![]()
![]()
Inace dali je vecina komentara pozitivnih ili negativnih ??
I naravno da ima ovih papci kao ovaj ludjak^^
BackSpace United
BackSpace United
Volio bi da dodze u Englezsku jer tu ligu pratim i bio bi jos tvrdzi igrac ali nekako mislim ako ode u Spaniju bit ce tehnicki bolji i u odbrani jer La Liga ce imati naj strasni napad sa Messiom,Neymarom,Baleom,Ronaldom,Suarezom,Benzema a mozda cak i Falcao itd ko zna. Ako ne to onda nek se priduzi nekim nasim igracima u Bundesligu.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Besic je odbio Swansea i u naredna 24 sata ce potpisat za Everton
-
Nerminovic
- Kontakt:
Link?Edvin_Mg je napisao/la:Besic je odbio Swansea i u naredna 24 sata ce potpisat za Everton
BackSpace United
BackSpace United
Evo bas sad na NBA pdf-u se smijem komentarima u vezi Jamesa i prelaznog roka u NBA
A evo ovdje ista situacija
A evo ovdje ista situacija
Everton
"Besic signed and sealed by the end of the weekend atleast hopefully!"

"We appear to have signed a few players tonight then".
"Besic signed and sealed by the end of the weekend atleast hopefully!"
"We appear to have signed a few players tonight then".
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 11 jul 2014, 00:48, ukupno mijenjano 1 put.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Odakle ovo ba!!Ajax je napisao/la:Everton
Besic signed and sealed by the end of the weekend atleast hopefully!
![]()
![]()
![]()
BackSpace United
BackSpace United
Trenutno korisnika/ca: al87, Edincapitano i 88 gostiju.