Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Ajax
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Ajax » 10 jul 2014, 23:53

Sta vam je ljudi pa Alen Halilovic se je u Dinamu druzio samo sa Bosancima. I sa onim kosarkasom Mulaomerovicem. Momak ce sigurno biti igracina to se jednostavno vidi. A ovi nasi mu psuju sve po spisku. Sad tek ce ga odbit od Bosne.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 10 jul 2014, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jul 2014, 23:55

Ajax je napisao/la:Sta vam je ljudi pa Alen Halilovic se je u Dinamu druzio samo sa Bosancima. I sa onim kosarkasom Mulaomerovicem. Momak ce sigurno biti igracina jer ima nesto posebno u njegovoj igri.
Nek' crkne što se mene tiče.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 10 jul 2014, 23:57

Virtu4l je napisao/la:
Nek' crkne što se mene tiče.
A sto se ti je on toliko zamjerio. Nisam pratio prije kad se je o njemu pricalo. Koliko sam ja upoznat on je neko vrijeme govorio da se ne moze odlucit za Bosnu ili za HR. Pa poslje kao zaigrao. Pa sad zamjenio klub. Jer sigurno je bilo prije pritisaka kod njega u klubu ??
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 10 jul 2014, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 10 jul 2014, 23:57

Virtu4l je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:ma nije dijete krivo, on kao on je mnogo više vezan za Hrvatsku, nego za BiH ;) do ćaće mu je ;)
Nabijem na đokicu i njega i ćaću mu ;)
Ma nije do cace, do mame Vanese je, nju ti opali :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Imperator98
Kontakt:

Post Postao/la Imperator98 » 10 jul 2014, 23:58

Da li postoji šansa,msm teoretski da se Marić ikad vrati nama,.....ni ovaj Zakarić nije loš,mogao bi se on isprobati naredne kvalifikacije,naravno ako nastavi sa ovakvim igrama....

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 10 jul 2014, 23:59

Imperator98 je napisao/la:Da li postoji šansa,msm teoretski da se Marić ikad vrati nama,.....ni ovaj Zakarić nije loš,mogao bi se on isprobati naredne kvalifikacije,naravno ako nastavi sa ovakvim igrama....
Bolji je Halilovic od obojice zajedno duplo.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 11 jul 2014, 00:00

Ne zamjeram nista Alenu, klinac od 16 godina ne zna ovakvku odluku donijeti sam, yebo ga otac njegov, izdajica, iako je igrao za repku BiH, sina gura u Hrvatsku repku. :puke:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 11 jul 2014, 00:02

Babuka mu je kriv, ne mogu zaboraviti onu izjavu "sta hoce ta gospoda iz Sarajeva". I dedo iz Klokotnice ga je isto javno savjetovao da izabere Hrvatsku. To je izgleda jedna familija puna kompleksa.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 jul 2014, 00:03

Goalgetter je napisao/la:Ne zamjeram nista Alenu, klinac od 16 godina ne zna ovakvku odluku donijeti sam, yebo ga otac njegov, izdajica, iako je igrao za repku BiH, sina gura u Hrvatsku repku. :puke:
Sad mu zamjeram, jer sad već može promijeniti odluku ;)

Nisam mu ni ja zamjerao dok je bio u Mamićevim raljama.
Voli te tvoje Sarajevo.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 11 jul 2014, 00:04

a trebalo bi krenuti po halilovica. vidim da objavljuje kako je lijepo doci u Bosnu, objavljuje za Srebrenicu...
dijete je, jos ga je i otac nagovarao, a sigurno je bio i pod uticajem Dinama. sada je u Barceloni, nije zabiljezio zvanicni nastup za kockaste, sto ne pokusati :thumbup:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 jul 2014, 00:05

Imperator98 je napisao/la:Da li postoji šansa,msm teoretski da se Marić ikad vrati nama,.....ni ovaj Zakarić nije loš,mogao bi se on isprobati naredne kvalifikacije,naravno ako nastavi sa ovakvim igrama....
Marić se može vratiti ovamo dok ne zaigra za A reprezentaciju kockastih. Zakarić je još naš ako sam dovoljno upoznat s tim.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Imperator98
Kontakt:

Post Postao/la Imperator98 » 11 jul 2014, 00:06

Ajax je napisao/la:
Bolji je Halilovic od obojice zajedno duplo.
Znam i to,ali kolika je šansa da se ovaj Marić izbori za mjesto u njihovoj repci,pa oni imaju takvih talenata na izvoz,ne znam otkud mu ikad ideja da je bolje preći u prenatrpanu selekciju nego da ostane kod nas i možda bude u budućnosti čak i 3. izbor kao špic naravno dok su Džeko i Ibišević tu....

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 11 jul 2014, 00:10

Virtu4l je napisao/la:

Zajebao se je kod izbora kluba izgleda. Sada je mislim sve gotovo. Sto se tice BiH :(
Ti valjda znas da su njegovi roditelji isforsirali prelazak u neki drugi klub. Iako je Dinamo na svaki moguci nacin zelio da produzi ugovor. Ali nisu uspjeli bas zbog roditelja. Inace ga Dinamo nebi nikad prodao za tu sicu, da je potpisao novi ugovor.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 11 jul 2014, 00:13

Nikad mali zucko nece zaigrati za nas..djaba se nadate :)

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 11 jul 2014, 00:14

Imperator98 je napisao/la:
Znam i to,ali kolika je šansa da se ovaj Marić izbori za mjesto u njihovoj repci,pa oni imaju takvih talenata na izvoz,ne znam otkud mu ikad ideja da je bolje preći u prenatrpanu selekciju nego da ostane kod nas i možda bude u budućnosti čak i 3. izbor kao špic naravno dok su Džeko i Ibišević tu....
Takvi muljatori nam ne trebaju. Ne moze malo tamo malo vamo. Halilovic je druga prica. Kao prvo on je vanserijski igrac. Kao drugo on se je rodio tamo. Odrastao, mati mu je Hrvatica. Igrao je za njihove mlade selekcije. Ali jos uvjek voli BiH.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 11 jul 2014, 00:15, ukupno mijenjano 1 put.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 11 jul 2014, 00:14

Ma nema teorije da se Maric vrati pod bosansku zastavu, jedino ako se bas iskulira u mladoj Hrvatskoj onda ce se mozda sjetit one tamo jedne i jedine... Steta, momak obecava i mislim da je jedan od najveci talenata koje je Siroki imao u zadnji desetak godina. I ako mislim da nije ni do koljena Hodzicu, Maric moze i vjerujem da ce postati vrlo solidan napadac. Kazem steta, ali eto sta je tu je...

Mene vise zabrinjava situacija oko Spikica jer nije se odazvao utakmici protiv Poljske. Da li je povreda bila pitanje ili je patriotizam prema lipoj nasoj proradio neznam. Ali on bi bio u mojim ocima veci gubitak za nas jer mislim da ima sve predispozicije da postane vrlo dobar stoper. A taj nama u buducnosti itekako treba...

Sto se tice Halilovica, ma dajte, to je zavrsena prica. Kolko god mi smi zeljeli da zaigra za nas, nema od tog hajra... :)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 11 jul 2014, 00:45

Danas dosta naših igrača i potencijalnih reprezentativaca nastupilo za svoje klubove u Evropi pored igrača Širokog i Želje evo nekoliko igrača koji su danas upisali nastup.

Aldin Džidić i Mihret Topčagić - Šahtjor Karaganda
U današnjoj pobjedi Šahtjora K. nad armenskim Shirakom od 4:0 nastupila su dva naša igrača. Aldin Džidić na poziciji zadnjeg veznog i Mihret Topčagić na poziciji napadača. Topčagić je upisao asistenciju kod drugog gola. Džidić je igrao 62. minute, dok je Topčagić na terenu proveo 71. minutu. Šahtjor K. je prošao ukupnim rezultatom 6:1 i u drugom pretkolu igrat će sa litvanskim Atlantasom. Za Šahtjor K. nastupa još jedan bh. igrač Nikola Vasiljević koji nije nastupio zbog povrede.

Marin Aničić - Astana
U meču između Astane i Pyunika nastupao je još jedan bh. internacionalac Marin Aničić. Aničić je danas odigrao 90 minuta na poziciji štopera u pobjedi svoje ekipe 2:0. Astana je prošla dalje ukupnim rezultatom 6:1. U drugom pretkolu protivnik Astani bit će Hapoel T.Aviv.

Gabriel Petrović - Brommapojkarna
Na današnjoj utakmici švedske Brommapojkarne i finskog VPS-a igrao je bh.internacionalac Gabriel Petrović. Petrović je danas odigrao svih 90 minuta na poziciji centralnog veznog u pobjedi svog tima od 2:0. Strijelac je drugog gola. Brommapojkarna je prošla dalje ukupnim rezultatom 3:2. U drugom pretkolu Brommapojkarna igra protiv Crusadersa.

Senad Husić - Diosgyori
Na Malti u susretu domaće Birkirkare i gostujućeg Diosgyoria za goste nastupao je Senad Husić. Husić je odigrao svih 90 minuta u pobjedi svoje ekipe od 1:4. U 62. minuti postigao je pogodak za poravnanje. Husić je igrao na poziciji lijevog beka. Diosgyori je prošao dalje ukupnim rezultatom 6:2. Diosgyori u drugom pretkolu čeka boljeg iz duela Litex-Veris.

Emir Dilaver - Ferencvaros
Emir Dilaver je odigrao svih 90 minuta u današnjoj pobjedi Ferencvarosa nad Sliemom. U 4. minuti zaradio je žuti karton. Igrao je na poziciji desnog beka. Ferencvaros je prošao dalje ukupnim rezultatom 3:2 i u drugom pretkolu ih čeka ekipa Rijeke.

Miroslav Čovilo, Perica Ivetić i Goran Galešić - Koper
Na utakmici između ekipa Kopra i Čelika iz Nikšića nastupio je bh. trojac Čovilo, Ivetić i Galešić. M.Čovilo je danas igrao na poziciji zadnjeg veznog, u 36.minuti dobio je žuti karton da bi u 52. minuti napustio igru, a umjesto njega ušao Stulac. Perica Ivetić nastupio je na poziciji lijevog beka (formacija 3-5-2) i odigrao svih 90 minuta. Goran Galešić nekadašnji mladi reprezentativac BiH bio je igrač utakmice. U 10 minuti Galešić bilježi asistenciju za Strosmajera, da bi u 17. minuti iz penala povećao vodstvo Kopera na 2:0, u 94. minuti Galešić je pogodio za konačnih 4:0 i prolazak Kopera ukupnim rezultatom 9:0. U drugom pretkolu Koper igra protiv ekipe Neftchi Baku.

Sanel Ibrahimović - Jeunesse Esch
Sanel Ibrahimović možda nije igrač vrijedan pomena ali kada sam sve nabrojao da i njega. Nastupao je danas za svoju ekipu u porazu od Dundalka 3:1. Odigrao je svih 90.minuta na poziciji napadača. Ekipa Jeunesse Esch napustila je takmičenje nakon prvog pretkola ukupnim porazom od 1:5.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 11 jul 2014, 08:46

Virtu4l je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Ne zamjeram nista Alenu, klinac od 16 godina ne zna ovakvku odluku donijeti sam, yebo ga otac njegov, izdajica, iako je igrao za repku BiH, sina gura u Hrvatsku repku. :puke:

A kako da ja i ti znamo da nije vec promijenio odluku ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 jul 2014, 11:20

Papastathopoulos je napisao/la:A kako da ja i ti znamo da nije vec promijenio odluku ?
Ja komentarišem na osnovu onoga što znam(o). Kad i ako promijeni odlugu, slavićemo ga kao i neke prije njega. Jbg, to smo mi ;)
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Drum, Majestic-12 [Bot], Rimes87 i 12 gostiju.