Safet Sušić - Pape
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Pape nesto opasno sprema. ''Mirise'' mi nova pizdarija u repci. Sve mi nesto lici na to da bi Spahic i Ibricic mogli ostati bez poziva, ove zadnje izjave sve ukazuju na to.
- DonCorleone
- Kontakt:
Ja ipak mislim da ce Kolasinac otpasti nakon sto ga je razocarao protiv Argentine.Virtu4l je napisao/la:Pruža kabadahiji šansu da se oprosti prije nego ga on prekriži.emir79 je napisao/la:NN: Hoćete li se možda zahvaliti nekim od sadašnjih prvotimaca?
SUŠIĆ: Rano je o tome govoriti. Javnost će imati priliku vidjeti sve kad bude objavljen prvi spisak. Na njemu će biti nekih zanimljivih promjena.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Zvuci interesantno. Susic je do sada forsirao pas igru po zemlji sto se vidilo i na SP gdje smo bili medju ekipama sa najvise dodavanja po utakmici. http://www.fifa.com/worldcup/statistics ... asses.html" onclick="window.open(this.href);return false;emir79 je napisao/la: SUŠIĆ: Bez obzira što je ova ekipa relativno mlada, moramo početi i sa postepenim podmlađivanjem. Htio bih i drugačije da igramo u sljedećim kvalifikacijama. Želim više trčanja, tečnu igru, s boljim ritmom. Za to će nam trebati i neki igrači nešto drugačijeg profila, prije svega brži, eksplozivniji, okretniji. Želim da vidim moderniji fudbal.
Malo me iznenadilo da je npr Hrvatska medju ekipama sa najmanje dodavanja. S obzirom da imaju po imenima finu sredinu. Ali da se vratim na nas...
Uz nasu finu pas igru, kada jos usavrsimo trku i krenemo brze igrati ima da postanemo pravo zayebani.
Bravo Pape, samo slijepci ne vide napredak koji smo ostvarili u zadnjih 4-5 godina.
mislis da paponi ima damu da ucini to?Goalgetter je napisao/la:Pape nesto opasno sprema. ''Mirise'' mi nova pizdarija u repci. Sve mi nesto lici na to da bi Spahic i Ibricic mogli ostati bez poziva, ove zadnje izjave sve ukazuju na to.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Kakav budala je Safet Sušić to nisu istine
Pa je li moguće da ovako smiješan lik vodi jednu fudbalsku reprezentaciju.
Pa je li moguće da ovako smiješan lik vodi jednu fudbalsku reprezentaciju.
NN: Jeste li zbog BiH možda odbili neku atraktivnu ponudu?
SUŠIĆ: Dosta menadžera me zvalo ovih dana. Većinom su mi nudili da preuzmem neke reprezentacije. Klubova je bilo nešto manje jer su svi već počeli pripreme i malo je slobodnih trenerskih mjesta. Reprezentacije su uglavnom bile zainteresovane, ali ne bih govorio o konkretnim imenima
LIK NIJE NORMALAN hahahhahahha
SUŠIĆ: Dosta menadžera me zvalo ovih dana. Većinom su mi nudili da preuzmem neke reprezentacije. Klubova je bilo nešto manje jer su svi već počeli pripreme i malo je slobodnih trenerskih mjesta. Reprezentacije su uglavnom bile zainteresovane, ali ne bih govorio o konkretnim imenima
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Dosad sam ga smatrao sa covjekom bez muda i autoriteta, ali ukoliko ovo bude istina, i ako se obistini ovo vec sto najavljuje moglo bi doci do toga. Ne znam sta da mislim o Spahicu, cijenim ga radi dosta stvari, zamjeram mu takodjer na mnogo, ali sta se stvarno desava u ekipi, to zna najbolje Pape, i ako ce pomoci atmosferi u repci ako odstrani neke igrace, onda se moze podrzati taj potez Papeta, ali ponavljam, ne znamo sta se desava.STEVIE je napisao/la:mislis da paponi ima damu da ucini to?Goalgetter je napisao/la:Pape nesto opasno sprema. ''Mirise'' mi nova pizdarija u repci. Sve mi nesto lici na to da bi Spahic i Ibricic mogli ostati bez poziva, ove zadnje izjave sve ukazuju na to.
Uglavnom, bice zanimljivo da vidimo ima li muda, a nagovijestio je da ce uciniti nesto po tome.
- The_Target
- Kontakt:
SUSIĆ: Dosta menadžera me zvalo ovih dana. Većinom su mi nudili da preuzmem neke reprezentacije.
LAZES SELJACINO SIROVA LAZES!!!
"Iranci tvrde da ih Pape nije nikada ni zanimao
Iranski nogometni savez tvrdi da nije kontaktirao selektora bh. reprezentacije Safeta Sušića.
Nedavno su se pojavile inforamcije da Iranci na svojoj klupi žele Papeta, a i sam selektor bh. reprezentacije je u razgovoru za Klix.ba portal otkrio da su ga zvali dvojica menadžera iz Irana.
Međutim, generalni sekretar iranskog saveza Mehdi Mohammad Nabi se oglasio i demantovao Papetove tvrdnje.
"Poručujućemo Sušiću da imenuje dvojicu menadžera za koje tvrdi da su ga kontaktirali. Možda su to neki agenti koji su radili na svoju ruku i koji nemaju veze s nama", poručio je Nabi.
On je kazao da iranski savez pregovara s Portugalcem Carlosom Queirozom koji je trenutno zaposlen kao selektor iranske reprezentacije."(SS.ba)
LAZES SELJACINO SIROVA LAZES!!!
"Iranci tvrde da ih Pape nije nikada ni zanimao
Iranski nogometni savez tvrdi da nije kontaktirao selektora bh. reprezentacije Safeta Sušića.
Nedavno su se pojavile inforamcije da Iranci na svojoj klupi žele Papeta, a i sam selektor bh. reprezentacije je u razgovoru za Klix.ba portal otkrio da su ga zvali dvojica menadžera iz Irana.
Međutim, generalni sekretar iranskog saveza Mehdi Mohammad Nabi se oglasio i demantovao Papetove tvrdnje.
"Poručujućemo Sušiću da imenuje dvojicu menadžera za koje tvrdi da su ga kontaktirali. Možda su to neki agenti koji su radili na svoju ruku i koji nemaju veze s nama", poručio je Nabi.
On je kazao da iranski savez pregovara s Portugalcem Carlosom Queirozom koji je trenutno zaposlen kao selektor iranske reprezentacije."(SS.ba)
Rođeni brato
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Dobro, jel' vi ozbiljno mislite da nije bilo ponuda za Susica?
Pa prelistajte ponekad strane medije, sta pisu o nama, kako nas hvale jer dobro igramo, jer igramo ofanzivno itd.
Mozda ga nisu kontaktirali oni najveci klubovi i reprezentacije, ali ovi ostali, sigurno je bilo zainteresovanih.
Pa prelistajte ponekad strane medije, sta pisu o nama, kako nas hvale jer dobro igramo, jer igramo ofanzivno itd.
nadam se da ce ovaj put ostati dostojan svojoj rijeci i uciniti ovo o cemu prica. problem s njim je sto on mnogo prica, pa uvijek skoro sam sebe pobije kasnije.Goalgetter je napisao/la:Dosad sam ga smatrao sa covjekom bez muda i autoriteta, ali ukoliko ovo bude istina, i ako se obistini ovo vec sto najavljuje moglo bi doci do toga. Ne znam sta da mislim o Spahicu, cijenim ga radi dosta stvari, zamjeram mu takodjer na mnogo, ali sta se stvarno desava u ekipi, to zna najbolje Pape, i ako ce pomoci atmosferi u repci ako odstrani neke igrace, onda se moze podrzati taj potez Papeta, ali ponavljam, ne znamo sta se desava.STEVIE je napisao/la:mislis da paponi ima damu da ucini to?Goalgetter je napisao/la:Pape nesto opasno sprema. ''Mirise'' mi nova pizdarija u repci. Sve mi nesto lici na to da bi Spahic i Ibricic mogli ostati bez poziva, ove zadnje izjave sve ukazuju na to.
Uglavnom, bice zanimljivo da vidimo ima li muda, a nagovijestio je da ce uciniti nesto po tome.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
- Goalgetter
- Kontakt:
Istina. Kao sto si rekao, dosad je puno pricao i obecavao, te postavljao ultimatume, a malo od njih ispunjavao. Vidjecemo na sta ce izaci ovo, ''registrirao'' sam ovo uglavnom sta je rekao o promjenama, pa da vidimo.STEVIE je napisao/la: nadam se da ce ovaj put ostati dostojan svojoj rijeci i uciniti ovo o cemu prica. problem s njim je sto on mnogo prica, pa uvijek skoro sam sebe pobije kasnije.
- Consigliere
- Kontakt:
AAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHA!!!Mozambik je napisao/la:Ma trazili ga iz fudbalskog saveza novoformirane Islamske drzave Iraka i Levanta![]()
![]()
Ibricic mozda, Spahic nema sanse...Goalgetter je napisao/la:Pape nesto opasno sprema. ''Mirise'' mi nova pizdarija u repci. Sve mi nesto lici na to da bi Spahic i Ibricic mogli ostati bez poziva, ove zadnje izjave sve ukazuju na to.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Mora to uraditi, nema baš previše izbora. Spahić ga je koštao u dvije najvažnije utakmice.STEVIE je napisao/la:nadam se da ce ovaj put ostati dostojan svojoj rijeci i uciniti ovo o cemu prica. problem s njim je sto on mnogo prica, pa uvijek skoro sam sebe pobije kasnije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma kakvi Spahic gdje bi to Pape uradio. Odnosno ja mislim da on njega nebi ni pozvao na SP ili bi potjerao jer mozda i nekako moze naci stopersku zamjenu. I to bi proslo da nema Dzeke. Ali ovako ne vidim kako. Isto tako treba priznati da je Spahic osim one neprepoznatljive utakmice protiv Nigerije bio godinama i godinama jedan od najboljih igraca. On Dzeko i Miske. Stub odbrane. E sad dali je on bas takav kabadahija koji unistava atmosferu to stvarno neznam. Ja gledam samo igracki dio.Consigliere je napisao/la:Ibricic mozda, Spahic nema sanse...Goalgetter je napisao/la:Pape nesto opasno sprema. ''Mirise'' mi nova pizdarija u repci. Sve mi nesto lici na to da bi Spahic i Ibricic mogli ostati bez poziva, ove zadnje izjave sve ukazuju na to.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 11 jul 2014, 00:32, ukupno mijenjano 2 puta.
- The_Target
- Kontakt:
Nema veze safete sto su te zadrzali COBANE i dalje si AMATER i dalje se PROSIPAS izjavama i dalje LAZES,i dalje sakrivas istinu koliko novaca zaradjujes (pljackas) za ne rad i dalje si g... od covjeka
Rođeni brato
- 1988risha
- Kontakt:
Caen da mu se javio on bi se šuto u guzicu nogama... Daj mi jedan klub koji se poslije SP zainteresirao za njega ???calcio je napisao/la:Dobro, jel' vi ozbiljno mislite da nije bilo ponuda za Susica?
Pa prelistajte ponekad strane medije, sta pisu o nama, kako nas hvale jer dobro igramo, jer igramo ofanzivno itd.Mozda ga nisu kontaktirali oni najveci klubovi i reprezentacije, ali ovi ostali, sigurno je bilo zainteresovanih.
To listate vi koji ga branite,tj takve informacije su samo dostupne tebi,Virtualu,harisu i ostaloj kompaniji,na stranici hašimaga.com
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
- DonCorleone
- Kontakt:
Poznata mi je ova prica jako dobro. Na svaki poraz i razocarenje slijedi velika cistka, nije ovo prvi put ovako. Samo eto, nismo izgleda sposobni da se rijesimo neskolovanih osoba na odlucujucim funkcijama. Sve dok bude tako, nece biti pravog uspjeha.Goalgetter je napisao/la:Pape nesto opasno sprema. ''Mirise'' mi nova pizdarija u repci. Sve mi nesto lici na to da bi Spahic i Ibricic mogli ostati bez poziva, ove zadnje izjave sve ukazuju na to.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Lakse bi vam bilo Hitlera braniti nego ovog majmuna 
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Ali ima pricu za ove sto citaju havaz....adal je napisao/la:NN: Jeste li zbog BiH možda odbili neku atraktivnu ponudu?
- The_Target
- Kontakt:
Nema veze safete sto su te zadrzali COBANE i dalje si AMATER i dalje se PROSIPAS izjavama i dalje LAZES,i dalje sakrivas istinu koliko novaca zaradjujes (pljackas) za ne rad i dalje si g... od covjeka
Rođeni brato
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.