Safet Sušić - Pape
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
@risha, Ponavljam, prelistaj ponekad strane medije i vidi sta pisu o nama. Kako smo perfektno odigrali kvalifkacije, zabili 30 golova u 10 utakmica (samo Njemacka i Holandija zabili vise), kako igramo odlican i ofanzivan fudbal, kako je Susic prvi trener koji nas je odveo na prvenstvo, itd. Ako mislis da niko nije zainteresovan za trenera koji je to uradio, onda ne poznajes dobro svijet fudbala. Opet kazem, mozda ga nije kontaktirao PSG ili Real, ali takvi klubovi su samo 4-5 procenta. Ostalih 95% klubova ne mogu dovesti Mourinha, Ancelottija, nego moraju traziti alternativna rjesenja.
-
Vandelanoite
- Kontakt:
Čuj Teleće Glave slag'o za poziv Irana nevjerujem
Koja je on nula od selektora.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Koji Nadrealisti, ova posljednja izjava je za povijest. Trazile su me vecinom reprezentacije, klubova je bilo manje.
Cijeli nogometni svijet je uvijek imao neku dvorsku ludu kojoj se smijao. Ipak na nesrecu sada je jedan takav na nasem celu. Ovo je totalni cirkus a i placa mu tajna je li ? Bice mu je Begic obezbjedio preko Sarajevskog aerodroma. Cuj poslovna tajna.
Koja komedija nigdje kraja. Ovakve treba klonirati i postaviti u muzej sramote. Da nam se djeca smiju za 20ak godina oko cega smo se mi svadjali. Ali naravno samo je uspjeh mjerilo, tako je IO rekao. Bjezite iz Bosne ko ima i gram pameti. Dok ste zivi ovakve ce vam spodobe odlucivati o glavi.

Cijeli nogometni svijet je uvijek imao neku dvorsku ludu kojoj se smijao. Ipak na nesrecu sada je jedan takav na nasem celu. Ovo je totalni cirkus a i placa mu tajna je li ? Bice mu je Begic obezbjedio preko Sarajevskog aerodroma. Cuj poslovna tajna.
Koja komedija nigdje kraja. Ovakve treba klonirati i postaviti u muzej sramote. Da nam se djeca smiju za 20ak godina oko cega smo se mi svadjali. Ali naravno samo je uspjeh mjerilo, tako je IO rekao. Bjezite iz Bosne ko ima i gram pameti. Dok ste zivi ovakve ce vam spodobe odlucivati o glavi.
- The_Target
- Kontakt:
Evo još jednom, ukoliko neko nije vidio prvih pet puta.The_Target je napisao/la:Nema veze safete sto su te zadrzali COBANE i dalje si AMATER i dalje se PROSIPAS izjavama i dalje LAZES,i dalje sakrivas istinu koliko novaca zaradjujes (pljackas) za ne rad i dalje si g... od covjeka
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma druze poslovna tajna i oko Germanije igraca....dubrovnik je napisao/la:Koji Nadrealisti, ova posljednja izjava je za povijest. Trazile su me vecinom reprezentacije, klubova je bilo manje.
![]()
![]()
- 1988risha
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
-
Vandelanoite
- Kontakt:
Želim mu sve najgore u životu da nas Belgija i Wales nabuše po 3 gola razlike, a da nam Izrael uzme 3. mjesto autogolom Tine Sušića.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
"Posao sa Interom je već bio dogovoren i Sušić je navodno potpisao predugovor međutim u sve se umiješao Torino sa boljom ponudom i nakon što je Sušić odlučio potpisati za Torino, Inter se žalio fudbalskom savezu Italije i kao rezultat svega Sušić je dobio jednogodišnju suspenziju za dolazak u Italiju".calcio je napisao/la: Kao igrac je Susic redovno odbijao solidne ponude i citavu karijeru maltene u dva kluba proveo. Zasto bi kao trener bio drugaciji? Izgleda da je istina ovo sto kaze da mu se ne ide kada se negdje osjeca dobro.
Znaci, do 2022 ...
Zadnja izmjena: Mozambik, dana/u 11 jul 2014, 00:59, ukupno mijenjano 2 puta.
Vandelanoite je napisao/la:Želim mu sve najgore u životu da nas Belgija i Wales nabuše po 3 gola razlike, a da nam Izrael uzme 3. mjesto autogolom Tine Sušića.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
ODMORITE SE BAREM DANAS,IMAJTE BAREM MALO POŠTOVANJA I OBRAZA I PRESTANITE SA PREPUCAVANJIMA!
DON'T FORGET SREBRENICA 11.07.1995.-11.07.2014.
Zadnja izmjena: emil02in, dana/u 11 jul 2014, 01:01, ukupno mijenjano 1 put.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- 1988risha
- Kontakt:
De ti malo,u ruke ovo sa slike,smiri živce.. ajde pa ćeš sljedeće godine biti na sportsport.ba u krupnom planu...kad oboriš rekord od ove godine,najveći stolnjak Grbavice...Virtu4l je napisao/la:Evo još jednom, ukoliko neko nije vidio prvih pet puta.The_Target je napisao/la:Nema veze safete sto su te zadrzali COBANE i dalje si AMATER i dalje se PROSIPAS izjavama i dalje LAZES,i dalje sakrivas istinu koliko novaca zaradjujes (pljackas) za ne rad i dalje si g... od covjeka

Zadnja izmjena: 1988risha, dana/u 11 jul 2014, 01:01, ukupno mijenjano 1 put.
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
Ovako cemo 2015 uz pivu1988risha je napisao/la:![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
- The_Target
- Kontakt:
emil02in je napisao/la:ODMORITE SE BAREM DANAS,IMAJTE BAREM MALO POŠTOVANJA I OBRAZA I PRESTANITE SA PREPUCAVANJIMA!
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Kako je meni smijesno i zalosno u isto vrijeme citati clanke,i na ovom portalu,kako ostaje da se vidi da li ce Pape uspjeti iskorijeniti anomalije u reprezentaciji(vjerovatno se aludira na Spahica i Dzeku,a nikad nista konkretno nema)a taj isti Susic je generator najveceg broja i najtezih anomalija u nasoj reprezentaciji.
Boze sacuvaj,na kako niske grane smo pali.
Samo da ne bude gore....a skim se usrecelidrummer je napisao/la:Kako je meni smijesno i zalosno u isto vrijeme citati clanke,i na ovom portalu,kako ostaje da se vidi da li ce Pape uspjeti iskorijeniti anomalije u reprezentaciji(vjerovatno se aludira na Spahica i Dzeku,a nikad nista konkretno nema)a taj isti Susic je generator najveceg broja i najtezih anomalija u nasoj reprezentaciji.
-
Nerminovic
- Kontakt:
placemVandelanoite je napisao/la:Čuj Teleće Glave slag'o za poziv Irana nevjerujem![]()
![]()
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Pa odmah smo rekli da su to navodno interesovanje Irana izmislili Safetovi medijski jurisnici pred sjednicu IO da mu poprave poziciju.
Ko je ozbiljan povjerovao u tu nebulozu.Njega ni Sarajevo ne trazi a kamo li Iran.
Ko je ozbiljan povjerovao u tu nebulozu.Njega ni Sarajevo ne trazi a kamo li Iran.