momci su razvalili...svaka čast...
sad slijedi mlada...to treba ozbiljno shvatiti jer će nam biti puno teže nego sada..
nadam se da možemo napraviti čudo i ići dalje...

Jedino si za Zakarića pogriješio, on je iz Gradiške i došao je kod nas sa 18 godina, direktno iz prve momčadi Kozare u našu prvu momčad, tako da nije iz naše omladinske škole, ali opet i bez njega jako lijepa brojka naših momakaBurningLegion je napisao/la: I moramo jos jednom napomenuti.
NK ŠIROKI BRIJEG: Soldo, Barišić, Brekalo, Laštro, Ćorić (79. Kožulj), Pehar (61. Ivanković), Zakarić, Landeka, Wagner, Peko (34. Ćorluka), Marić.
Momci u plavom su iz Širokog Brijega (opcine od samo 30 000 stanovnika) ili iz nase omladinske skole, i ta momcad je suvereno razvalila triput bogatiju momcad i u gostima i kuci i ide dalje u Europa Ligi s realnim sansama protiv iduceg protivnika.
Pa mislim, o cemu pricamo, najbolji u drzavi.
Fair enough, al ga racunam jer se mlad jako pridruzio, bio je ipak s tim momcima dok nije dobio sansu i razvio se u odlicnog nogometasa.Galion je napisao/la:Jedino si za Zakarića pogriješio, on je iz Gradiške i došao je kod nas sa 18 godina, direktno iz prve momčadi Kozare u našu prvu momčad, tako da nije iz naše omladinske škole, ali opet i bez njega jako lijepa brojka naših momakaBurningLegion je napisao/la: I moramo jos jednom napomenuti.
NK ŠIROKI BRIJEG: Soldo, Barišić, Brekalo, Laštro, Ćorić (79. Kožulj), Pehar (61. Ivanković), Zakarić, Landeka, Wagner, Peko (34. Ćorluka), Marić.
Momci u plavom su iz Širokog Brijega (opcine od samo 30 000 stanovnika) ili iz nase omladinske skole, i ta momcad je suvereno razvalila triput bogatiju momcad i u gostima i kuci i ide dalje u Europa Ligi s realnim sansama protiv iduceg protivnika.
mislim da je došao sa 17..jest igrao za prvu momčad odmah ali je igrao i za juniore..ja ga isto ne bih svrstavao među naše..Galion je napisao/la:Jedino si za Zakarića pogriješio, on je iz Gradiške i došao je kod nas sa 18 godina, direktno iz prve momčadi Kozare u našu prvu momčad, tako da nije iz naše omladinske škole, ali opet i bez njega jako lijepa brojka naših momakaBurningLegion je napisao/la: I moramo jos jednom napomenuti.

Kevin je napisao/la:mislim da je došao sa 17..jest igrao za prvu momčad odmah ali je igrao i za juniore..ja ga isto ne bih svrstavao među naše..Galion je napisao/la:sta nije Peko iz Zrinjskog isao u Dinamo?BurningLegion je napisao/la: I moramo jos jednom napomenuti.
Jedino si za Zakarića pogriješio, on je iz Gradiške i došao je kod nas sa 18 godina, direktno iz prve momčadi Kozare u našu prvu momčad, tako da nije iz naše omladinske škole, ali opet i bez njega jako lijepa brojka naših momaka

Zadnji je to uradio upravo Siroki protiv Olimpijeemirati je napisao/la:gledao sam vas obje utakmice, cak sam i 1.pol bas ovdje komentarisao da ste izgledali kriminalno, a onda se to sve promijeni za poluvrijeme. druga utakmica je bila sta reci nego perfektna. i cestitke na prolazu. sto se tice mlade boleslave ekipe koliko god ona kostala i bila priblizno ovom qarabagu to su dvije lige nebo i zemlja. volio bih da prodete zbog koeficijenta i uopceno bh fudbala ali ne vidim neku veliku sansu da bi vi sad pisali poderat cemo ih, daleko o toga. u svakom slucaju sretno, pa i ako ne prodete u bar ste ove pocjepali gol razliko 5:0 sto ne mogu da se sjetim da je neko od drugih klubova to uradio ako ne pikamo ove amatere maltu, andoru i to smece. sretno
Prelijep stadion.Ovdje je milina igrati.Kevin je napisao/la:stadion od Mlade
kapacitet: 5 000
Izgradnja kostala 10 milijuna eura,nacekat cemo se mi jos dugo dugo vremena da se ovakvi stadioni pocnu izgradjivati kod nas,nazalostaS_Roma je napisao/la:zar je ovo tesko napraviti i da nasi klubovi minimalno imaju ovako![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Majestic-12 [Bot] i 14 gostiju.