HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

OlimpijaLJ
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la OlimpijaLJ » 11 jul 2014, 00:33

zrinja05 je napisao/la:
OlimpijaLJ je napisao/la:Tako je. Maribor je izgubio 1:2 od Karpaty lvov, a Maribor B je izgubio 0:1 od Slobode.
Eto ja lupio bez veze i pogodio a novinar bio na tekmi ali njemu to "B" nije bitno.Ma jašta ,Isti k.urac, igrao protiv Lokomotive ili Dinama :D :D :roll: .

Nego "Olimpija" otkud zmajčeka ovdje ? Zbog Maribora ili ste i vi čuli za "Gagine" filete.
I ovaj "B" igra u 3. ligi :D Več duže vreme pratim forume ovdje, pa sam odlučio, da se registrirujem kad sam čuo, da igrate sa MB. Možda se čuje malo patetično i možda jest ali htio sam vam pružiti pokoju info o našim rivalima i zajedničkim suprotnikima.

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 11 jul 2014, 08:55

Hajde napiši nešto, ali nemoj samo da će nas rasturiti, molim te! :D

OlimpijaLJ
Kontakt:

Post Postao/la OlimpijaLJ » 11 jul 2014, 09:53

ZrinjskiMostar je napisao/la:Hajde napiši nešto, ali nemoj samo da će nas rasturiti, molim te! :D
hahah može. Moje videnje utakmice, šta se tiče Zrinjskog- ako se Zrinjski zatvori i igra na brze kontre, onda ima dobre šanse za uspjeh. Maribor ima najviše problema sa prebijanjem bunkera, jer i sam igra značajno obrambno. I često, u slovenskoj ligi, nezna preokrenuti rezultata kad je jednom poderana njegova mreža. Igraju 4-4-2 i samo tika-taka oko odbrane brez kreativnosti protiv zatvorenog protivnika. Trener kojeg imajo - Šimundža - uskoro nikad ne pokušava drugih sistema. Ta sistem je odličan kad igrajo u Evropi. Tada razbijaju i velike klube popur Seville i Tottenhama... A istovremene je potpuno bezkoristan kad igraju slovensku ligu.
U poslednji čas su tranferali i svojog najboljeg bočnog, Martina Mileca, u Standard Liege. Tako da se jim i več slaba obramba pogoršala. Imajo i katastrofalnog golmana. Samirovog rodjaka- Jasmina Handanovića. Djed, 37 godina, u golu, koji pravi greške, da mu se smije cela Slovenija i Evropa.

A sa druge strane: Maribor je siguran, da bi morao dobiti tu utakmicu. Mora biti, ako želi ući u CL :D Prošle godine, igrao je proti Birkirkara sa Malte, i uskoro pogorio tamo (bilo je 0:0 ali maltežani su bili bolji). Šta hočem reči - kad su previše pouzdani, igrajo na način "lako čemo", pa jim se brzo osveti arogantnost. A inače, da - trebam priznati - da imaju te godine strašan tim. U napadu Jean-Philip Mendi, senegalac, močan, ne možeš ga zaustaviti. Za njega su iz Anderlechta slali offere. Onda je tu Nusmir Fajić. Iako je štorast, ima nos za gol. I njihov Tavares, brazilac koji več godinama igra u MB i rekorder slovenske lige sa 120 postignutih golova čini mi se. Veza je isto jaka. Vratio im se Ibraimi, makedonski reprezentat, koji je bio posuđen u serie A, tu su i nekadašnji reprezentant i izdajica Olimpije Dare Vršič, trenutačni reprezentanti Filipović i Mertelj... Ibraimi i vršič su L/D vezni i wingeri a ona dvojica zadnji vezni.
Defenziva je naslabja karika. Kupili so slovenskoga reprezentativca Šulera, a to je to. Rupasti su kao što je rupast i njigov golman.

EdinDzekomo
Kontakt:

Post Postao/la EdinDzekomo » 11 jul 2014, 11:43

radulovic je vas novi igrac,dobro pojacanje za zadnjeg veznog

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 11 jul 2014, 12:42

EdinDzekomo je napisao/la:radulovic je vas novi igrac,dobro pojacanje za zadnjeg veznog
Jučer je odigrao pola sata protiv Viteza,dobar igrač koliko ga se sjećam iz Borca,što se tiče jučerašnje utakmice po teškom vremenu se igralo nije kiša stala sekunde,nije bilo nešto specijalno,ali opet stvarale su se neke prilike i to je bitno realizacija će već doći s vremenom,Durak otac jedini,šta promaši čovjek šokiro sam se,malo je reć da sam ostao impresioniran Blaićem,momak je nevjerojatno spreman,ima sve,brzinu,dribling i odličan centaršut,čudi me da ga je Široki pustio,što se tiče CL,Maribor jeste favorit,ali ga možemo proći,što Zmajček reče,treba bunker udarit i na kontre čekat a tu smo itekako brzi,što se tiče prvenstva bit ćemo opet strašno jaki,kad se Crni vrati,lijevo on i Pero a desno Blajke i Deni, :crazy: :crazy: :crazy:

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 11 jul 2014, 13:00

marioo8888 je napisao/la:
EdinDzekomo je napisao/la:radulovic je vas novi igrac,dobro pojacanje za zadnjeg veznog
Jučer je odigrao pola sata protiv Viteza,dobar igrač koliko ga se sjećam iz Borca,što se tiče jučerašnje utakmice po teškom vremenu se igralo nije kiša stala sekunde,nije bilo nešto specijalno,ali opet stvarale su se neke prilike i to je bitno realizacija će već doći s vremenom,Durak otac jedini,šta promaši čovjek šokiro sam se,malo je reć da sam ostao impresioniran Blaićem,momak je nevjerojatno spreman,ima sve,brzinu,dribling i odličan centaršut,čudi me da ga je Široki pustio,što se tiče CL,Maribor jeste favorit,ali ga možemo proći,što Zmajček reče,treba bunker udarit i na kontre čekat a tu smo itekako brzi,što se tiče prvenstva bit ćemo opet strašno jaki,kad se Crni vrati,lijevo on i Pero a desno Blajke i Deni, :crazy: :crazy: :crazy:
Radulović jučer nije nikako ulazi, samo za info!

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 11 jul 2014, 13:02

ZrinjskiMostar je napisao/la:
marioo8888 je napisao/la:
Radulović jučer nije nikako ulazi, samo za info!

Tko je onaj što je ušao umjesto Mumina (21 broj) ? mislio sam da je to ovaj Radulović.

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 11 jul 2014, 13:03

OlimpijaLJ je napisao/la:
ZrinjskiMostar je napisao/la:Hajde napiši nešto, ali nemoj samo da će nas rasturiti, molim te! :D
hahah može. Moje videnje utakmice, šta se tiče Zrinjskog- ako se Zrinjski zatvori i igra na brze kontre, onda ima dobre šanse za uspjeh. Maribor ima najviše problema sa prebijanjem bunkera, jer i sam igra značajno obrambno. I često, u slovenskoj ligi, nezna preokrenuti rezultata kad je jednom poderana njegova mreža. Igraju 4-4-2 i samo tika-taka oko odbrane brez kreativnosti protiv zatvorenog protivnika. Trener kojeg imajo - Šimundža - uskoro nikad ne pokušava drugih sistema. Ta sistem je odličan kad igrajo u Evropi. Tada razbijaju i velike klube popur Seville i Tottenhama... A istovremene je potpuno bezkoristan kad igraju slovensku ligu.
U poslednji čas su tranferali i svojog najboljeg bočnog, Martina Mileca, u Standard Liege. Tako da se jim i več slaba obramba pogoršala. Imajo i katastrofalnog golmana. Samirovog rodjaka- Jasmina Handanovića. Djed, 37 godina, u golu, koji pravi greške, da mu se smije cela Slovenija i Evropa.

A sa druge strane: Maribor je siguran, da bi morao dobiti tu utakmicu. Mora biti, ako želi ući u CL :D Prošle godine, igrao je proti Birkirkara sa Malte, i uskoro pogorio tamo (bilo je 0:0 ali maltežani su bili bolji). Šta hočem reči - kad su previše pouzdani, igrajo na način "lako čemo", pa jim se brzo osveti arogantnost. A inače, da - trebam priznati - da imaju te godine strašan tim. U napadu Jean-Philip Mendi, senegalac, močan, ne možeš ga zaustaviti. Za njega su iz Anderlechta slali offere. Onda je tu Nusmir Fajić. Iako je štorast, ima nos za gol. I njihov Tavares, brazilac koji več godinama igra u MB i rekorder slovenske lige sa 120 postignutih golova čini mi se. Veza je isto jaka. Vratio im se Ibraimi, makedonski reprezentat, koji je bio posuđen u serie A, tu su i nekadašnji reprezentant i izdajica Olimpije Dare Vršič, trenutačni reprezentanti Filipović i Mertelj... Ibraimi i vršič su L/D vezni i wingeri a ona dvojica zadnji vezni.
Defenziva je naslabja karika. Kupili so slovenskoga reprezentativca Šulera, a to je to. Rupasti su kao što je rupast i njigov golman.
Hvala majstore na detaljnoj analizi, lijep pozdrav!

rondo
Kontakt:

Post Postao/la rondo » 11 jul 2014, 13:04

Protiv Maribora treba igrati pametno, strpljivo i cekati svoju priliku.. a kad nam se ukaze moramo je iskoristiti inace ispadamo.. U vezi imamo iskusne igrace i mislim da mozemo ostvariti dobar rezultat za uzvrat..
Volim Zrinjski, volim Mostar, svaki kamen ovog grada..

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 11 jul 2014, 13:06

Umjesto Mumina ušao je Petrak!

0123456
Kontakt:

Post Postao/la 0123456 » 11 jul 2014, 14:19

zrinja05 je napisao/la:
Kad već pišem o novnarima da napišem i ovo.Maribor,naš slijedeći protivnik, je danas igrao protiv ukrajinskog Karpatiya i to stoji i na njihovoj službenoj stranici Upratio sam danas također slijedeće novinarsko izvješće:

Jasmin Mujkić pogodio za pobjedu nad Mariborom

Otkako je preuzeo matični klub Denis Sadiković ne zna za poraz. Tuzlaci su pobijedili Cibaliju i Olimpic na turniru u Slavoniji, a danas i prvaka Slovenije Maribor na pripremama u Murskoj Soboti.

E kako je Maribor veceras skoro u isto vrijeme igrao u dva različita grada i izgubio od Slobode i Karpatiya ja stvarno ne znam.Možda postoje dva Maribora (oba prvaka Slovenije) ili imaju A i B tim (što je moguće) ali valjda to treba i napisati.

Kod nas očito postoji u svemu više istina ali kod tih "istina" treba izbjegavati činjenice jer činjenice očito nisu važnekad imate "svoju istinu".
U slucaju, da bi Sloboda igrala protiv Real Castilla, ovi 'novinari' vjerojatno bi napisali kako su igrali protiv kombinovanog tima Real Madrida :urnebes:

Maribor ima dva tima. Ovaj Maribor B igra u trecoj ligi i to im je kao U23 momcad, za juniore/kadete i igrace koji nisu u prvom planu kod Simundze.

PS: na Facebook stranici Slobode svi navijaci u deliriju :mrgreen:

Banana
Kontakt:

Post Postao/la Banana » 11 jul 2014, 14:34

komentar s fb: "eto kad možemo mi može i ZRINJSKI". Hvala mu na caps locku. :mrgreen:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 11 jul 2014, 15:40

Bio bez neta, tek sad vidim kako stadion izgleda. A daj me... :tokralju: :tokralju:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

pao
Kontakt:

Post Postao/la pao » 11 jul 2014, 15:49

Lillard je napisao/la:Bio bez neta, tek sad vidim kako stadion izgleda. A daj me... :tokralju: :tokralju:
Ajde bacite koju fotku, bas me interesuje vidio sam nesto tokom radova.Je li se "usminkao" ili se planira i to mislim na manje sitne detalje? :)

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 11 jul 2014, 17:01

Ma izgleda bolje ali daleko je to jos od onoga sto klub i navijaci zasluzuju.Meni je sinoc upao u oci teren.Po meni nikad bolji unatoc onom potopu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

19mb60
Kontakt:

Post Postao/la 19mb60 » 11 jul 2014, 17:34

kolko vam je ulaznica krenulo u prodaju? (kolko ste jih danas prodali? )
jos malo I vidimo se :)

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 11 jul 2014, 18:02

19mb60 je napisao/la:kolko vam je ulaznica krenulo u prodaju? (kolko ste jih danas prodali? )
jos malo I vidimo se :)
SVEEEEEE
goveđigulašmajka

19mb60
Kontakt:

Post Postao/la 19mb60 » 11 jul 2014, 19:01

samo da vam naznanim, doći ce puno manje ljudi iz maribora, zbog prosle godine kad su neki luđaci napali avtubuse u kojima su bili ljudi iz mb,
ovo nisu samo organizovani navijaci,bili su I oni koji vole nogomet, vole svoj klub a zbog toga skoro izgubiše glavu...sramota

jos jednom,oni kako da jim kazem "obični"simpatizeri maribora sigurni su da ce se ovo ponoviti...
sramota,zbog 20,30 klosara

19mb60
Kontakt:

Post Postao/la 19mb60 » 11 jul 2014, 19:04

popravak...prije 2 godine u sarajevu

kao sto sam reko prije 3,4 dana,u svakom gradu a I u našom ima ljudi koji uopste ne vole nogomet,oni samo da se pokazu ko sam ja sam..
dosli bi I ljuudi koji imaju porodice,a kad te neko gađa kamenom kad si jos u autobusu..onda stvarno neznam..
pozdrav normalninima ljudima u mostar iz maribora

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 11 jul 2014, 23:10

19mb60 je napisao/la:popravak...prije 2 godine u sarajevu

kao sto sam reko prije 3,4 dana,u svakom gradu a I u našom ima ljudi koji uopste ne vole nogomet,oni samo da se pokazu ko sam ja sam..
dosli bi I ljuudi koji imaju porodice,a kad te neko gađa kamenom kad si jos u autobusu..onda stvarno neznam..
pozdrav normalninima ljudima u mostar iz maribora
Nemoj se glupirati bez veze, u Sajevo ste dosli po nered (bar odredena vasa skupina) i dobili ste sto ste trazili.
Dodi normalno, budi medu normalnom rajom i nece ti nista biti.

Izazivaj nered, dobit ces sta si trazio svugdje na balkanu.

Kako god, volio bih za Zrinja izvuce sto bolji rezultat.
Vjerujem da ce stajati bolje i borbenije od nas, jer opste je poznato da se mi gubimo kada igramo u evropi protiv jacih ekipa.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.