Zašto ne bi Lasoggu za te pare i zašto prodat Hakana - pa zbog novaca naravno. Ekipa je zrela za remont a niko ne da pare. Ja bih isto volio tjerat prinicip i trenirat strogoću ali nažalost nismo bayern da si to možemo priuštit.amerosm je napisao/la:
Lasogga je za nas bila najsigurnija opcija i ja licno podrzavam ovaj transfer, ali me interesuje zasto bi prodao malo gov.no ? Ovim je DB poslao poruku ostalim igracima da ucjenjivanjem mogu dobiti ono sto zele.
To je inicijativa DFL-a ali ne i obaveza. Neka idu veliki, nama je svaki dan dragocjen, samo nam treba da se bezveze iscpljujemo putovanjima u neke nedođije, osim toga pola tih novaca ionako ode na put. Zimus smo nakon Indonezije došli ko nakon batinanja i to je u dobroj mjeri pridonijelo našem posrtanju u nastavku.amerosm je napisao/la:
Ovo je ideja DFL-a zbog promocije Bundeslige...
Primjera radi mi i Werder idemo u Aziju, dok Bayern ide u Ameriku, naravno sve o trosku DFL-a i za ovu turneju ce takodjer dobiti milion €.
Produžit eventualno s onim ko se dokaže u ovoj sezoni, ostali znaju gdje su vrata. Ali bojim se da če j3badelja prvog produžit i još mu podebljat plaću, onaj njegov joksimović stalno fingira neke interese velikih klubova tipa sevilla, atletico, milan ...amerosm je napisao/la: Mozda se jedino jos produzi ugovor sa Skjelbredom i Rajkovicem ugovor, dok ce nas ostali definitvno napustiti...
Ja se ne brinem previse zbog toga. Tada ce DB i novi SD imati dosta prostora da sastave kvalitetnu ekipu.