Ajax je napisao/la:
Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Izet Hajrovic
STEVIE je napisao/la:sve je sto je pisao o turcima i arapima je istina. arapi srbima u ratu prodavali naftu i oruzje.calcio je napisao/la:Pauk nastavlja zagadjivati forum glupim postovima i odvratnim slikama.
To si ti bio na licu mjesta zajedno sa Paukom pa sad svjedocis o tome?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
jesam, samo sto si ti tada bila premlada pa se ne sjecas neki stvari, sabina.Sabinho je napisao/la:STEVIE je napisao/la:sve je sto je pisao o turcima i arapima je istina. arapi srbima u ratu prodavali naftu i oruzje.calcio je napisao/la:Pauk nastavlja zagadjivati forum glupim postovima i odvratnim slikama.
To si ti bio na licu mjesta zajedno sa Paukom pa sad svjedocis o tome?
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Takav sam odgovor i ocekivao.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
I Bosnjaci su trgovali sa Srbima za vrijeme rata. Jesi li sokiran ovim saznanjem?STEVIE je napisao/la:sve je sto je pisao o turcima i arapima je istina. arapi srbima u ratu prodavali naftu i oruzje.calcio je napisao/la:Pauk nastavlja zagadjivati forum glupim postovima i odvratnim slikama.
Para vrti gdje burgija nece. Ali to nije razlog da generalizujemo. Cuj hvale Arkana i Karadzica. I to se nije gardirao pa rekao, "neki arapi" ili "neki turci" nego svi arapi i svi turci. Koji glupan moze ovo napisati.
ne sokira mene to uopce. medjutim ide mi na zivce kad pojedinci ovdje sve gledaju kroz religiju. to mi uzasno smeta.calcio je napisao/la:I Bosnjaci su trgovali sa Srbima za vrijeme rata. Jesi li sokiran ovim saznanjem?STEVIE je napisao/la:sve je sto je pisao o turcima i arapima je istina. arapi srbima u ratu prodavali naftu i oruzje.calcio je napisao/la:Pauk nastavlja zagadjivati forum glupim postovima i odvratnim slikama.
Para vrti gdje burgija nece. Ali to nije razlog da generalizujemo. Cuj hvale Arkana i Karadzica. I to se nije gardirao pa rekao, "neki arapi" ili "neki turci" nego svi arapi i svi turci. Koji glupan moze ovo napisati.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
Dobro je ba raja...necemo dalje...gledamo razlicito na stvari i to je to. 
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-
Nerminovic
- Kontakt:
hahahahahahahahaha koja legendatyler durden je napisao/la:Ko zna njemacki , nek prevede malo![]()
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
kaze prvo da mu je uvijek bila zelja da igra u bundesligi i werder bremen je uvijek bio broj 1 ovaj transfer, niko nije bio drugi realno nego werder. zeli da igra u klubu koji vjeruje u njega. sve u svemu drago mu je sto je u werderu. kaze poziciju sto igra to nek trener odlucuje. zavrsio s ''ako ko vise hoce da zna o mene samo pisi izet hajrovic na youtube pa vidi koji sam igrac, to je to''
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
-
Boskvalitet
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Odlican potez, zna se gdje se igra najbolji fudbal 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Sretno Izete sine,ovo ce ti biti prekretnica u zivotu 
Sretno Izete i čestitke za izbor kluba i lige. Da, ako Bog da, za nekoliko sezona zamijenis Robbena u Bayernu.
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
Ma pisam vas sve koji podrzavate arape smetljare prodane, i turke "bracu" al u qrcu.
Sretno Izete legendo!
Sretno Izete legendo!
pao je napisao/la:Ma pisam vas sve koji podrzavate arape smetljare prodane, i turke "bracu" al u qrcu.
Sretno Izete legendo!
Ban za neodgojenost i neprikladno pisanje.
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
Za sta? Jesam li tebe uvrijedio? Jesi se pronasao u istini, e to vec nije moj problem dijete.h1a2s3o je napisao/la:pao je napisao/la:Ma pisam vas sve koji podrzavate arape smetljare prodane, i turke "bracu" al u qrcu.
Sretno Izete legendo!
Malo si previše izgeneralizirao, al' ne može se reći da nema istine pa da je kao mrva u ovome postu.pao je napisao/la:Ma pisam vas sve koji podrzavate arape smetljare prodane, i turke "bracu" al u qrcu.
Sretno Izete legendo!
Uvijek ima đub'radi, ali i ljudi. To dobro upamti, sad' što nismo svi isti, hvala je Bogu.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Ma svakako druze, malo sam se zanio jer me vrijedja ovo ne znaju djeca to slijepci gledaju previse televizije i prate vijesti koje plasiraju upravo ti i plasiraju sta zele.*p!p!t@* je napisao/la:Malo si previše izgeneralizirao, al' ne može se reći da nema istine pa da je kao mrva u ovome postu.pao je napisao/la:Ma pisam vas sve koji podrzavate arape smetljare prodane, i turke "bracu" al u qrcu.
Sretno Izete legendo!
Uvijek ima đub'radi, ali i ljudi. To dobro upamti, sad' što nismo svi isti, hvala je Bogu.
PS: A ne znaju npr. kad smo bili u Istanbulu i kad sam vidio svojim ocima kako "braca" turci bacaju ljiljane i nasuz zastavu u smece i udaraju nasu raju, koja je isto tako bila naivna.
Sto opet ne znaci da su svi takvi al da su svi divni krasni fini.nisu kao ni nasi ljudi.Toliko ode u off.
Nisi ti mene uvrijedio, ne vidim cime bi mogao i kako si ti uopste pomislio da si me uvrijedio ???pao je napisao/la:Za sta? Jesam li tebe uvrijedio? Jesi se pronasao u istini, e to vec nije moj problem dijete.h1a2s3o je napisao/la:pao je napisao/la:Ma pisam vas sve koji podrzavate arape smetljare prodane, i turke "bracu" al u qrcu.
Sretno Izete legendo!
Napisao sam ti komentar jre nacin na koji si napisao svoj post nije najpozeljniji i ako vodis rasprave na taj nacin i sa takvim rijecnikom onda imas problem. Lijep pozdrav.
Izvinite na off topic-u.
ok, kriva je Galata što nije poštovala ugovor, međutim, niti jedan navijač ne voli kad igrač na takav način ode iz kluba, prema tome, shvatam navijače Galate .. znate i sami koliko su oni fanatični, tako da ovo ne čudi, al' znate i kako su ga ti isti fanatici dočekali u Istanbulu
ljuti su, svašta kažu, razumljivo
Nije Izo kriv što im je klub retardiran. Inače, kao nacija, gade mi se. 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: EdinjoBos, lol89, Sarajevskigigant1921 i 16 gostiju.