FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 27 feb 2010, 12:12

Izgleda da danas Milosevic nece nastupit,mozda nasupi prvo poluvrijeme i ona Joguncic da udje u drugom poluvremenu
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 feb 2010, 12:43

harry_90 je napisao/la:Izgleda da danas Milosevic nece nastupit,mozda nasupi prvo poluvrijeme i ona Joguncic da udje u drugom poluvremenu

ma nema veze, ako nije spreman neka odmara, a svakako je nekadasnji igrac sarajeva pa mi ne uljeva neku dozu povjerenja u ovoj utakmici jer Sarajevo se bori za titulu :)

ti si dobio jednu pv poruku :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 feb 2010, 13:08

SaltCityAttack je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Izgleda da danas Milosevic nece nastupit,mozda nasupi prvo poluvrijeme i ona Joguncic da udje u drugom poluvremenu

ma nema veze, ako nije spreman neka odmara, a svakako je nekadasnji igrac sarajeva pa mi ne uljeva neku dozu povjerenja u ovoj utakmici jer Sarajevo se bori za titulu :)

I to sto kazes za Milosevica al ne vjerujem da ce izradit,dobio je frajko 4 plate unaprijed :)
trema me pravo dere,kaze Glavas nova Sloboda od danasnje tekme,pa da vidimo,gdje ces pratit rezultate,hocel biti na ss.ba live prenos tekmi,mislim tekstualno .

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 feb 2010, 13:35

Vrijeme je da se krene prema stadionu!
kasnije utiske o tekmi i pobjedi Slobode :)
Pozdrav.

maroonboy
Kontakt:

Post Postao/la maroonboy » 27 feb 2010, 14:26

SaltCityAttack je napisao/la:

ma hajd sto je igrao za nas, nego frajer, i danas otvoreno pokazuje da navija za sarajevo i to ne krije. a jednini razlog zbog kojeg je na tusnju a ne kosevu, je cala i uprava. momak je bio korektan maksimalno je odugovlacio sa slobodom radi nas. ali sta je tu je neka mu je sa srecom
TM: jesu li horde gdje su nekad bile? HZ: gdje god da smo, uvjek smo korak ispred vas

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 27 feb 2010, 15:10

Je li to Tušanj prima 3000 gledalaca? Uprava je odlučila dati navijačima Sarajeva 150 mjesta, odnosno 5% kapaciteta, iako je najavljen dolazak 400 gostujućih navijača. Stvarno sramotan potez vaše uprave ili se u međuvremenu ludo smanjio kapacitet Tušnja, a da nisam upoznat. I u tom slučaju je sramota ovako praviti probleme gostujućim navijačima. Kao da nije bilo dovoljno što ste ih godinama smiještali na poljanu u blizini stadiona, odnosno u kavez. Sjajan primjer gostoprimstva. Neviđeni i već standardni ciganluk!
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 27 feb 2010, 15:11, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 27 feb 2010, 15:13

Željovac je napisao/la:Je li to Tušanj prima 3000 gledalaca? Uprava je odlučila dati navijačima Sarajeva 150 mjesta, odnosno 5% kapaciteta, iako je najavljen dolazak 400 gostujućih navijača. Stvarno sramotan potez vaše uprave ili se u međuvremenu ludo smanjio kapacitet Tušnja, a da nisam upoznat. I u tom slučaju je sramota ovako praviti probleme gostujućim navijačima. Kao da nije bilo dovoljno što ste ih godinama smiještali na poljanu u blizini stadiona, odnosno u kavez. Sjajan primjer gostoprimstva. Neviđeni i već standardni ciganluk!
Kad smo vec kod Tusnja kako ide ona izgradnja tribine ?
× Plava krv ispod koze ×

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 27 feb 2010, 15:31

Željovac je napisao/la:Je li to Tušanj prima 3000 gledalaca? Uprava je odlučila dati navijačima Sarajeva 150 mjesta, odnosno 5% kapaciteta, iako je najavljen dolazak 400 gostujućih navijača. Stvarno sramotan potez vaše uprave ili se u međuvremenu ludo smanjio kapacitet Tušnja, a da nisam upoznat. I u tom slučaju je sramota ovako praviti probleme gostujućim navijačima. Kao da nije bilo dovoljno što ste ih godinama smiještali na poljanu u blizini stadiona, odnosno u kavez. Sjajan primjer gostoprimstva. Neviđeni i već standardni ciganluk!
Bruka jeste, ali zato nisu krivi navijači Slobode, već oni hajvani u upravi ! ;)
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 27 feb 2010, 16:26

formance je napisao/la:
Bruka jeste, ali zato nisu krivi navijači Slobode, već oni hajvani u upravi ! ;)
Pa traje to već 15 godina. Mijenja li se ikad ta uprava? A svakako je krivica i navijača što trpe takvu upravu. Ima načina da se smijene ili da se popravi njihovo ponašanje. Makar i pisanjem na forumu protiv takvih stvari. Baš me zanima koliko je navijača na stadionu, odnosno ima li ih preko 3000, iako kapacitet, navodno, ne dozvoljava više.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

ulaznica
Kontakt:

Post Postao/la ulaznica » 27 feb 2010, 16:29

Jaooo jaooo tuzlaka..

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 27 feb 2010, 16:29

čestitke na pobjedi...sutra se plemići laganini približavaju,pa opet kući travnik...ma žmigavac i eto nas.. ;)
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 27 feb 2010, 16:31

FK Sloboda 3 - 1 FK Sarajevo
Strijelci:
Smajlović 2x, Slomić - Muminović

<3 Sloboda, tako se to radi, kada se uđe u formu. :mrgreen:
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 feb 2010, 16:38

SLOBODA DO GROBA

3:1 apsolutno zadovoljan :D

19HzsA87
Kontakt:

Post Postao/la 19HzsA87 » 27 feb 2010, 16:41

harry_90 je napisao/la:SLOBODA DO GROBA

Sloboda za groba!

3:1 apsoluztno nezadovoljan!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 feb 2010, 16:43

19HzsA87 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:SLOBODA DO GROBA

Sloboda za groba!

3:1 apsoluztno nezadovoljan!
mozda si ti nezadovoljan,ja jesam,al kriva vam je uprava,nije dovela pojacanja,ustvari jest samo jedno,Mehmed je mislio da sa igracima iz prvog dijela moze nesh.Nadam se da vise nece biti uvreda,ja se izvinjavam,ako ko hoce nek prihvati,a ko nece nemora !

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 feb 2010, 16:55

Ovaj Smajlovic pravo pojacanje,cestitke upravi i Glavasu,sto su nam doveli ovog momka.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 27 feb 2010, 17:00

Sve čestitke igračima i Glavašu.

Samo nek ovako nastave.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

19HzsA87
Kontakt:

Post Postao/la 19HzsA87 » 27 feb 2010, 17:02

Dok smo imali 1 - 1 i dok smo imali psiholosku prednost cala u tim trenutcima primi jos dva komada!
mozak mu kurcu ravan!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 27 feb 2010, 17:25

Pozdrav svim navijacima Slobode,i ja sam jedan od njih,danas izvrsna tekma 3:1,samo je slavlje pokvario incident kad je Sloboda dala drugi gol,al nije vazno,bitno je da smo dobili ovaj mec.
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 27 feb 2010, 17:34

dobra utakmica Slobode,ova nova ekipa bgm dobro djeluje,cak i oni koji su tu od prije,a smijali smo im se u prvom dijelu sezone(Joge,Slomic)su proigrali sa ovim pojacanjima.
Zasluzena pobjeda,iznenadjen sam igrom i zalaganjem,ako ovako nastave opstanak nece ni sekunde doc u pitanje.Sarajevo tanko,potanko..prvi gol i Slobode i prvi gol sarajeva po meni neregularni,kod jednog faul kod jednog ofsajd.Drugi go Slobode katastrofalna greska Pe.era alaima ,treci odlicna akcija.Smajlovic je pokazao da je pravo pojacanje i strasan igrac.

izvinjenje na dugom postu,ali eto vam objasnjenje iz koliko-toliko neutralnog ugla lika koji otisao normalno da gleda tekmu.

slijedeci put bar stavite da ste uradili edit,ili skroz obrisite,a ne ovako na pola i nidje veze
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.