Safet Sušić - Pape
- The_Target
- Kontakt:
- DonCorleone
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Naravno da su ga izabrali radi njegove reprezentativne karijere, samo koliko je strucan da se vidjeti iz klubske karijere.
Stavi nas kapacitet, talenat i potencijal na jednu stranu i nas uspjeh na drugu stranu i dobices odgovor da je MORALO vise od ovoga
. Mani se sudija, debintanta i tih stvari, moralo je jednostavno vise, a glavni uzrok je poraz od Nigerije koji je bio ogledalo poteza njegove strucnosti iz klubske karijere, nazalost.
Stavi nas kapacitet, talenat i potencijal na jednu stranu i nas uspjeh na drugu stranu i dobices odgovor da je MORALO vise od ovoga
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 11 jul 2014, 15:09, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- 1988risha
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Nisu ga ponovo izabrali na osnovu klupske trenerske karijere, već na osnovu reprezentativne, a tu je situacija poprilično jasna
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
*p!p!t@* je napisao/la:Samo da upitam dežurne branioce, kad' već ne mogu Papka. Je li vas stid?
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Sta kaze za AlDjaziru njegova trenerska karijera prije rep.BIHDonCorleone je napisao/la:Cannes
Istanbulspor
Al-Hilal (3 utakmice)
Konyaspor (1 utakmica)
Ankaragücü (2 utakmice)
Çaykur Rizespor
Ankaraspor
Ogledalo stratega i njegove struke. Trenerski CV za pozeliti. Mene bih bilo sramota, a jos veca sramota treba da bude one koji su ga ponovo izabrali. Brate dragi, koja bruka od klubova.
Nego jeli ovaj glup, corav ovoliko ili samo trola
Čestitke na izboru najboljem igraču BiH svih vremena, najboljem igraču Francuske lige, najboljem selektoru BiH koji je BiH uveo u top 20 i koji je ovu zemlju prvi odveo na svjetsko prvenstvo. Sretno Sajo i da akobogda na EURU osvojiš barem treće mjesto.
Zadnja izmjena: serim, dana/u 11 jul 2014, 15:14, ukupno mijenjano 1 put.
DonCorleone je napisao/la:Trenerski CV za pozeliti. Mene bih bilo sramota, a jos veca sramota treba da bude one koji su ga ponovo izabrali.
[youtube][/youtube]DonCorleone je napisao/la:Naravno da su ga izabrali radi njegove reprezentativne karijere, samo koliko je strucan da se vidjeti iz klubske karijere.
Prvi put su ga izabrali na osnovu njegovog imena i činjenice da je jedan od najboljih (ako ne i najbolji) igrač svih vremena sa ovih prostora.1988risha je napisao/la:A na osnovu čega su ga izabrali prvi put? Jel po nacionalnom ključu ili na osnovu SPOROVA???
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Principatus
- Kontakt:
Osvojice trece mjesto, u grupnoj fazi. To smo vec jednom osvojili, pa zasto ne jos jedanput?serim je napisao/la:Čestitke na izboru najboljem igraču BiH svih vremena, najboljem igraču Francuske lige, najboljem selektoru BiH koji je BiH uveo u top 20 i koji je ovu zemlju prvi odveo svjetsko prvenstvo. Sretno Sajo i da akobogda na EURU osvojiš barem treće mjesto.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ipak smo mi debitanti na EURU, treba se zadovoljiti trecim mjestom u grupi.Principatus je napisao/la:Osvojice trece mjesto, u grupnoj fazi. To smo vec jednom osvojili, pa zasto ne jos jedanput?serim je napisao/la:Čestitke na izboru najboljem igraču BiH svih vremena, najboljem igraču Francuske lige, najboljem selektoru BiH koji je BiH uveo u top 20 i koji je ovu zemlju prvi odveo svjetsko prvenstvo. Sretno Sajo i da akobogda na EURU osvojiš barem treće mjesto.
Btw, utakmice za trece mjesto nema na EURO.
- Principatus
- Kontakt:
Safetovi navijaci znaju za to koliko znaju sta je i "oPsajd".Goalgetter je napisao/la: Btw, utakmice za trece mjesto nema na EURO.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- The_Target
- Kontakt:
Reci nam nešto novo.The_Target je napisao/la:Safet je Lazov
- Goalgetter
- Kontakt:
Sreca pa nema crnaca na EURO, ne izlazemo se opasnosti da bi nas mogla opet iznenaditi fizicka sprema i brzina ekipa sa Africkog kontinentaPrincipatus je napisao/la:Safetovi navijaci znaju za to koliko znaju sta je i "oPsajd".Goalgetter je napisao/la: Btw, utakmice za trece mjesto nema na EURO.
Nije bitno, može i onda drugo mjesto ako nemate ništa protiv. Sretno Sajo najbolji selektore BiH svih vremenaGoalgetter je napisao/la:Ipak smo mi debitanti na EURU, treba se zadovoljiti trecim mjestom u grupi.Principatus je napisao/la:Osvojice trece mjesto, u grupnoj fazi. To smo vec jednom osvojili, pa zasto ne jos jedanput?serim je napisao/la:Čestitke na izboru najboljem igraču BiH svih vremena, najboljem igraču Francuske lige, najboljem selektoru BiH koji je BiH uveo u top 20 i koji je ovu zemlju prvi odveo svjetsko prvenstvo. Sretno Sajo i da akobogda na EURU osvojiš barem treće mjesto.![]()
Btw, utakmice za trece mjesto nema na EURO.
SUŠIĆ: Cilj je plasman na EP, a da li će to biti s druge ili prve pozicije – svejedno je. Bilo bi, naravno, dobro izbjeći baraž, odnosno treće mjesto
Ogradi se Pušić...
- DonCorleone
- Kontakt:
Nedokazan je, ne zeli prihvatiti to sto covjek napise. Fura svojom dolinom.MB7 je napisao/la: Sta kaze za AlDjaziru njegova trenerska karijera prije rep.BIH![]()
Nego jeli ovaj glup, corav ovoliko ili samo trola
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- Consigliere
- Kontakt:
Nemam obicaj da se samocitiram ali...Consigliere je napisao/la:Safet Susic:
Cannes - otkaz kad su skontali kakvu su prevaru doveli
İstanbulspor - otkaz kad su skontali kakvu su prevaru doveli
Al-Hilal - otkaz kad su skontali kakvu su prevaru doveli
Konyaspor - otkaz kad su skontali kakvu su prevaru doveli
Ankaragücü - otkaz kad su skontali kakvu su prevaru doveli
Çaykur Rizespor - otkaz kad su skontali kakvu su prevaru doveli
Ankaraspor - otkaz kad su skontali kakvu su prevaru doveli
BiH -
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- The_Target
- Kontakt:
Pazi da te ne iznenadi Belgija ili Wales. Možda se u Izreala oprosti Hemed pa budemo spašeni toga iznenađenja u međuvremenu. A Andora ima tu neku opasnu ekipu Santa Coloma, igrali su ta neka pretkola evropskih takmičenja, pa zipa i na njih. Kipar ti je svakako grčka ekipa, a sa njima imaš neugodna iskustva.
Mnogo rada za stručni štab.
Mnogo rada za stručni štab.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Kaze Pušić zvoni mobitel a svako malo poruka sa ponudama a nisam odgovorioThe_Target je napisao/la:A novo je da safeta trazi Iran
Hinjski potezima se
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.