BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Lijepo igra Damir, 3 gema za redom. Samo nastaviti ovako.
Borna koliko ga najavljuju nije neka pljacka, doduse jos je mlad, ali sa 18 godina opet ponavljam nije neka pljacka.
Borna koliko ga najavljuju nije neka pljacka, doduse jos je mlad, ali sa 18 godina opet ponavljam nije neka pljacka.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ja msm da ljudi vise iz revolta to pisu,jer kad gledas kontinuitet njegovih igara to je ludnicaVirtu4l je napisao/la:Ne brini, ne tako davno su davali garancije da je 134 mjesto na ATP listi njegov maksimum.esprit24 je napisao/la:Ispast ce da pljujem pa lizem,neki dan sam napisao da ce damir biti prosjecan igrac,al sad kad ga gledam volio bih da barem bude medju top 50.
Otrese Ribu starog lisca u finalu a kad dodje slijedeci turnir izgubi od nekog anonimusa,ili posle nevjerovatnog AO, u DC ga otrese onaj ''strasni grk''
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Agresivan ovaj malac bit ce od njega dobar teniser.
i od 0:2 do 4:2 - jednostavno covjek tako funkcionisemirzatele je napisao/la:Kao sto smo navikli od Damira,vjerovatno mec pun preokreta,nerviranja,brejkova ali nadam se na kraju ipak slavimo jos jednu pobjedu.
MA problem ti je, majstore moj, što ovdje raja sve zna i u sve se razumije, pa onda smatra da se po svemu može srati...esprit24 je napisao/la:Ja msm da ljudi vise iz revolta to pisu,jer kad gledas kontinuitet njegovih igara to je ludnicaVirtu4l je napisao/la:Ne brini, ne tako davno su davali garancije da je 134 mjesto na ATP listi njegov maksimum.esprit24 je napisao/la:Ispast ce da pljujem pa lizem,neki dan sam napisao da ce damir biti prosjecan igrac,al sad kad ga gledam volio bih da barem bude medju top 50.![]()
Otrese Ribu starog lisca u finalu a kad dodje slijedeci turnir izgubi od nekog anonimusa,ili posle nevjerovatnog AO, u DC ga otrese onaj ''strasni grk''
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Treba malo poznavati materiju, da bi se nešto moglo kritikovati
jos jedan break Damira, sada ima priliku na svoj servis zavrsiti prvi set.

- Ljiljani87
- Kontakt:
Kazem ja da je mali previse agresivan. 
i sesti gem zaredom
razvali ga i drugi set da odmoran docekas polufinale
razvali ga i drugi set da odmoran docekas polufinale
To je sasvim normalno za tranziciju u kojoj se Damir trenutno nalazi. Imali su on i Nefrid nekoliko loših poteza, ali ne treba ih kriviti, sami su protiv svih.esprit24 je napisao/la:Ja msm da ljudi vise iz revolta to pisu,jer kad gledas kontinuitet njegovih igara to je ludnica![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Al pravi su mangupi on i Nerfid, mora se priznati
Baš to što kažeš...sami protiv svih
Jedna lijepa sportska priča, tipična za tenis. Dobro, ima tu svega iza zavjese, ti to vjerovatno znaš bolje od mene ali kapa do poda.shminka je napisao/la:Al pravi su mangupi on i Nerfid, mora se priznati![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ovo može samo Damir, gubitnički mentalitet.
Gore stvari su se znale desiti najboljima na svijetu, ništa strašno
Moze vratiti brejk i uzeti mec 
Čim se desi nesto loše u njegovom meču, odmah se pojavi neki expert sa svojom pricomshminka je napisao/la:Gore stvari su se znale desiti najboljima na svijetu, ništa strašno
Odmah rebreak
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Na koga ide ako prodje Bornu ?
Vjerovatno Maximo Gonzalez, ako se ne desi neko čudo.BiLy je napisao/la:Na koga ide ako prodje Bornu ?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Ok je odigrao
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Pratim skoro sve Damirove mečeve ali ovo je vjerovatno najgori set koji je odigrao a ipak ga je osvojio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.