FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
J.e.b.e.m. ja sve ove pesimiste.Da nema ove uprave koju vi toliko osporavate trenutno bi igrali u rangu sa Dinamom iz Donje Mahale ili sa Tinjom.Nabijem vas na k.u.r.a.c.
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
Ne kazem da nije istina i nije tacno da sam nezadovoljan. I ovi 'rezervni' protivnici su mozda i najjaci sa kojima smo igrali unazad godinama a i same pripreme ce biti po prvi put odradjene do kraja profesionalno i bez trakavica. Postoji mogucnost da su te tekme bile onako neformalno dogovorene ako se pronadje termin (za nas) i da je neko poletio to objavit. Sve bi to bilo dobro da je ispalo lako je zamisljeno ovako je ostvaren kontraefekat.Ali tvrdim idalje da se stvari ne odvijaju po prvobitnom planu i da je to neko odlucio iskoristit provlaceci kroz medije negativu. Plus na to sve i nedolazak Azmira a niko od ovih levata nije u stanju izaci pred javnost i smirit situaciju
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
-
- Kontakt:
koliko klubova pegovara sa trenerom,i objavi to,i propadne,nadju drugog i zdravo samo nasim stucnjacima to smeta.
koliko popadne dogovorenih prijateljskih...jesuli se stucnjaci zapitali da sloboda i upava mozda nisu krivi,da ljudima treba jaci protivnik od nas,i da su nas izlevatili.
mozda postoji debeo razlog zasto se nepotpisuju ugovori bez azmira,zasto covjek neda,jer neda da ga magarce,svi koji hoce i zele dobice ugovor,i sto je dogovoreno bice ispostovano.sa onima Koje denis ostavi,za Koje je reko ostaju,obavljen je telefonski razgovor,i oni ostaju.otisli su samo oni kojima je sila udaila u glavu pa misle da vrijede vise,i previse.bog te nesmijem ni napisati cifre Koje su trazili,hadzija,moranjkic,jedino je Redzepi dobio povisicu.
uvjek neka negativa,neki ****...vi kako hocete,pljujte po vlastitom klubu.ali sloboda je stala na noge,i die naprijed...to je jedino bitno..a forumski strucnjaci neka ga duvaju komplet upavi,na celu sa GOSPODINOM:::
da nema njega,isli bi na pripreme u gornju tuzlu,u majevicu i igrali derbi sa sprecom iz donjih rainaca.
koliko popadne dogovorenih prijateljskih...jesuli se stucnjaci zapitali da sloboda i upava mozda nisu krivi,da ljudima treba jaci protivnik od nas,i da su nas izlevatili.

uvjek neka negativa,neki ****...vi kako hocete,pljujte po vlastitom klubu.ali sloboda je stala na noge,i die naprijed...to je jedino bitno..a forumski strucnjaci neka ga duvaju komplet upavi,na celu sa GOSPODINOM:::
da nema njega,isli bi na pripreme u gornju tuzlu,u majevicu i igrali derbi sa sprecom iz donjih rainaca.
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Ovdje izgleda ne vrijedi nikome nista vise objasnjavati, kako vidim ovdje pun qurac neke djece koja pametuju, pocev od vodje navijaca koji bi da se pita u vezi novog trenera pa do nekih ublehasa koji pisu kako igraci Slobode kupuju majice u Bingu za treninge, prica o nekom smrkanju bijelog, nezadovoljnih sa dolaskom prinova pa sve do semafora koji je uzgred receno vec neki i postavljen da bi se zadovoljila forma (FK Sloboda nije vlasnik stadiona, vlasnik stadina ce postaviti semafor, tako je bar u projektnom rjesenju stadiona). I jos kad mi neko pocne pametovati o navijacima, dobro Azmir ima zivaca i saslusat pojedine "vodje". Kakvi qurac navijaci, prvo plati kartu pa onda navijaj za svoj klub, a ne biti "profesonalni" navijac, pa jos i malo bi da pametuju po UO......Bujrum brate svim u Slobodu, nek iskesiraju lovu i onda pametuju, nek biraju opremu, trenere, mjesto gdje ce se ekipa propremati, nek dovode pojacanja, biraju i ugovaraju protivnike na pripremama, yebu sa papirologijom za licencu ove "Premiership" lige i nek vracaju dugove od kriminalaca koji su zaduzili i zaduzivali Slobodu cak i po trafikama.
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Što je najžalosnije probleme na stadionu prave upravo oni koji ne plate kartu.To za mene nisu nikakvi navijači to su obični uličara ili klošari uzmite kako hoćete
Kakvo licemjerstvo bolan?wienultras je napisao/la:tako je uprava napoljehaver je napisao/la:Bravo za Upravu.
Najavljuju utakmice sa Galatom, Dinamom iz Moskve, Partizanom a igraju sa kadetima Maribora.Sad' će puknut priču kako smo pobijedili Maribor![]()
![]()
![]()
eto sto nevolim ova licemjerstva,nikada nismo zadovoljni,u sve bi se mjesali,a kurcem nemrdamo da bude bolje,za semafor skupili 1400,toliki grad,armija navijaca,gdje su![]()
nemozemo skupiti vise od 1400 km,a sve bi se pitali.eto trebo si nam ti ugovoriti pripremne,kupiti semafor i tako to.
Pricamo ovdje o stabilizaciji kluba gdje ćemo mi prodavati neke igrače i zarađivati ogromne novce od njih a svi nam igrači imaju ugovore na godinu dana,kako zaraditi novac od takvog ugovora?
Svaka čast Azmiru za sve i poštujem lik i djelo dotičnog ali ovo sve je u najmanju ruku neozbiljno.
Najavljuješ nekakve napade na EL pored Sarajeva,Širokog,Zrinjskog,Olimpika,Želje,Veleža samo zbog toga što smo pobijedili kadete Maribora, spusti se malo na Zemlju jbg ti.
Ja bih volio isto kao i ti da se borimo za titule ali u ovakvom odnosu snaga i organiziranosti u klubu je smiješno najavljivat Europu pa čak i ovdje na forumu.
I po vama Azmir je nepogriješiv i čim neko se ne slaže s mišljenjem vas par ovdje on je licemjer, izdajica,Šabović, menadžer i slično.
-
- Kontakt:
mnoge stvari moraju da se poklope da bi potpisivali ugovore na ti,cetiri godine,ili doveli igrace koji nam GARANTUJU izlazak u euro takmicenje.nemoze peko noci,upravu si,nije nepogesiv,iz Toga razloga nervira koristenje svake sanse da se pljuje po ljudima.uostalom ko kaze da necemo iznenaditi i uspjeti i sa ovim igracima,lopta je okrugla jarane
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Haveru, ti ili nisi upućen ili namjerno izvrćeš riječi. Stabilizacija kluba ne znači samo prodavanje igrača, već i mnogo drugih stvari. Ako si malo uprati, jedino FK Sar. je počelo sa zaključivanjem ugovora sa omladincima od po 3-4 godine.
A mi zaključujemo ugovore od po godinu dana zato što ne možemo više od toga, jednostavno ne možemo obezbijediti igraču sve što ga slijeduje na tako dug period, u ovim okolnostima u kojima se trenutno nalazimo.
Mislim da je rad Husića i njegove uprave daleko najozbiljniji velike većine njegovih prethodnika, ali opet to je moje viđenje.
Dalje, Husić nije najavio borbu za Evropu ne znam gdje si tu informaciju dobio ? čovjek jest u naletu euforije i emocija nakon utakmice sa Igmanom izjavio da ćemo igrati važnu ulogu u vrhu PL. Kasnije nakon skupštine slijedi zvanični cilj ove sezone a to je sredina tabele i stabilizacija kluba. Dakle prijatelju, ti si pročitao žutu štampu, a nisi poslušao šta je izneseno kao cilj za povratničku sezonu u PL, zvanično. A pogotovo zbog pobjede Maribora, ne znam gdje si to vidio da neko najavljuje zbog toga EL.
Sagledaj malo zvanične stavove i šta se želi postići, a ne želje i vlažne snove pojedinaca sa foruma ili poltronskih medija tipa vidoviti.
A mi zaključujemo ugovore od po godinu dana zato što ne možemo više od toga, jednostavno ne možemo obezbijediti igraču sve što ga slijeduje na tako dug period, u ovim okolnostima u kojima se trenutno nalazimo.
Mislim da je rad Husića i njegove uprave daleko najozbiljniji velike većine njegovih prethodnika, ali opet to je moje viđenje.
Dalje, Husić nije najavio borbu za Evropu ne znam gdje si tu informaciju dobio ? čovjek jest u naletu euforije i emocija nakon utakmice sa Igmanom izjavio da ćemo igrati važnu ulogu u vrhu PL. Kasnije nakon skupštine slijedi zvanični cilj ove sezone a to je sredina tabele i stabilizacija kluba. Dakle prijatelju, ti si pročitao žutu štampu, a nisi poslušao šta je izneseno kao cilj za povratničku sezonu u PL, zvanično. A pogotovo zbog pobjede Maribora, ne znam gdje si to vidio da neko najavljuje zbog toga EL.
Sagledaj malo zvanične stavove i šta se želi postići, a ne želje i vlažne snove pojedinaca sa foruma ili poltronskih medija tipa vidoviti.
-
- Kontakt:
Eto dodje Civa u Slobodu samo jos da se nametne i ja na cevape sa babom Husomsloboda72 je napisao/la:Kolko li je vama dvojici tata Huso uletio. Boga mi napredovaćete, pa i do licence. Ma nema, pravi menadžeri.ZaBoljuSlobodu je napisao/la:Sa 17 godina odigrao je ja mislim polusezonu u A timu, tj. onaj drugio dio sezone kada smo ispali. Vojvodic ga nije bas volio... Pun pogodak bi po mom misljenju bio da ga neko kontaktira i da momak svrati u klub na pripreme. Takodje je jedan od onih na kojem se moze zaraditi kasnije jer je momak u usponu. Gledao sam onaj klip bio je na par portala kada je dao prelijep go iz slobodnjaka...hule_barca je napisao/la:Dijete Slobode, kapiten u šampionskoj generaciji juniora. Ibraković ga je pomalo ubacivao u igru i sigurno bi dobio više prostora da je Sloboda ostala u Premijer Ligi. U međuvremenu je još sazrio i mislim da bi mogao biti ako ništa dobar back-up za lijevu stranu.

“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
- Probisvjet
- Kontakt:
Jbt. udjem na forum da vidim sta se pise i onda naletim na djecurliju i gluposti. Daju savjete, biraju igrace, prave formacije, kritikuju upravu... Blokirati sve ove padobrance pa neka kritikuju u qurac.
Citat cu samo postove desetak forumasa, nije tesko znati koji su to. Ostale blokirati.
Hvala za objavu u vezi skupljanja za semafor. Kada se vratim u Tuzlu jos cu se ucipati koju markicu iako sam vec dao svoj skromni doprinos.
Balavurdijo ostavite se neosnovanih kritika. Daleko smo mi od bogatog kluba. Kome nije do Slobode imaju klubove u ligama Spanije, Italije, Njemacke... neka sebi pronadju klub za navijenje.
Citat cu samo postove desetak forumasa, nije tesko znati koji su to. Ostale blokirati.
Hvala za objavu u vezi skupljanja za semafor. Kada se vratim u Tuzlu jos cu se ucipati koju markicu iako sam vec dao svoj skromni doprinos.
Balavurdijo ostavite se neosnovanih kritika. Daleko smo mi od bogatog kluba. Kome nije do Slobode imaju klubove u ligama Spanije, Italije, Njemacke... neka sebi pronadju klub za navijenje.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
intercontinental je napisao/la:J.e.b.e.m. ja sve ove pesimiste.Da nema ove uprave koju vi toliko osporavate trenutno bi igrali u rangu sa Dinamom iz Donje Mahale ili sa Tinjom.Nabijem vas na k.u.r.a.c.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Famozni mentalitet suti dobro je, moglo je bit i gore. Govorim sad u svoje ime ja apsolutno podrzavam rad uprave (bar vecine) s Azmirom na celu ali isto tako valjda svako ima pravo i na kritiku ukoliko ima elemenata. Tako jedino i.mozemo napredovat ali jok ti zini odma te poklope pricom kako je bilo sad je odlicno.. ja ne sporim napredak i kazem podrzavam maksimalno rad kluba ali je evidentno da je bilo pogresnih poteza pogotovo u pr dijelu i da je ispuhala ona atmosfera s kraja sezone
It was turned around so that right looked wrong
Do prije par godina igrači su išli gladni na gostovanja. Kupovani su sendvići u Omegi sa listom parizera+list salate. Ta energija ti nije dovoljna ni da stojiš na golu na terminu. Danas se posle svake utakmice krka u Royalu gdje kolač košta 5 maraka. Na ta ista gostovanja se nemali broj puta išlo autima. Jbt seoski uslovi su bili a već danas bi se izgleda svi vraćali na to isto, a piša se po današnjim uslovima. Sv ovi koji prde neka prestanu S.R.A.T.I!!!!
-
- Kontakt:
Čist pimjer kad ti neko pruži prst a on hoće da uzme cijelu ruku.Nezadovoljan je ovaj narod.Problem je u tome što pola ovih što pišu na Tušanj dođu 3 puta u sezoni.krmpotich je napisao/la:Do prije par godina igrači su išli gladni na gostovanja. Kupovani su sendvići u Omegi sa listom parizera+list salate. Ta energija ti nije dovoljna ni da stojiš na golu na terminu. Danas se posle svake utakmice krka u Royalu gdje kolač košta 5 maraka. Na ta ista gostovanja se nemali broj puta išlo autima. Jbt seoski uslovi su bili a već danas bi se izgleda svi vraćali na to isto, a piša se po današnjim uslovima. Sv ovi koji prde neka prestanu S.R.A.T.I!!!!
-
- Kontakt:
Dragi decko,tebe ovdje niko ne uzima za ozbiljno zato prestani djabe valjati gluposti i neistine pisati.krmpotich je napisao/la:Do prije par godina igrači su išli gladni na gostovanja. Kupovani su sendvići u Omegi sa listom parizera+list salate. Ta energija ti nije dovoljna ni da stojiš na golu na terminu. Danas se posle svake utakmice krka u Royalu gdje kolač košta 5 maraka. Na ta ista gostovanja se nemali broj puta išlo autima. Jbt seoski uslovi su bili a već danas bi se izgleda svi vraćali na to isto, a piša se po današnjim uslovima. Sv ovi koji prde neka prestanu S.R.A.T.I!!!!
U Royalu se jednom bilo nakon utakmice sa Jedinstvom i to su prenjeli mediji svi,a nakon i prije toga nikad vise.
Nikad u novijoj (od 1945 naovamo)istoriji Slobode se nije islo autima na gostovanje pa ne znam sta ti treba da kakis po istoriji kluba.
Ovdje pise svako svoje vidjenje u i oko kluba i zbog toga i postoji FORUM(ako uopste znas sta znaci taj pojam),a da je dobro dovoditi ohrndine od igraca na pola godine ili godinu NIJE,taman da ga vodi drug TITO,a ne Azmir.
Da li postoji klauzula i kod ijednog igraca koji je doveden da plati obestecenje? Ako znas razuvjeri nas odmah argumentovano,a ne lupetanjima nekim.
Naša ekipa nalazi se na pripremam u Sloveniji, ali su u tuzli proveli ovaj 11. juli.

Crveno - crni su tačno u 11:00 sati prekinuli svoj redovni trening, te minutom šutnje i učenjem Fatihe odali počast žrtvama genocida u Srebrenici.
Neka se Srebrenica nikad ne zaboravi i nikome ne ponovi!

Crveno - crni su tačno u 11:00 sati prekinuli svoj redovni trening, te minutom šutnje i učenjem Fatihe odali počast žrtvama genocida u Srebrenici.
Neka se Srebrenica nikad ne zaboravi i nikome ne ponovi!
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Cuj ti ovog glupka islo se autima nisu imali sta da jedu ma da nismo ni postojali dok azmir nije doso sad kad je doso tek sad postojimo smoriste vise hvala mu ALI SLOBODA IZNAD AZMIRAAA !!!!!!!!!!!!!!
+1CarsijaTz je napisao/la:Cuj ti ovog glupka islo se autima nisu imali sta da jedu ma da nismo ni postojali dok azmir nije doso sad kad je doso tek sad postojimo smoriste vise hvala mu ALI SLOBODA IZNAD AZMIRAAA !!!!!!!!!!!!!!
O tome ja i pričam.
Azmir ovo Azmir ono i kad neko napiše nešto je moglo bolje da se uradi odmah su komentari : "Da nije Azmira ne bi nas bilo uopšte, "Prije je ovako"...
Mislim svaka čast čovjeku za sve ali on dođe i kaže trener je Sadiković šta hoćete, i ovjde se odmah piše kako je Sadiković Gvardiola.
Sutra kad bi Azmir rekao Sloboda mora igrati u plavo-bijelim dresovima ovdje bi se pisalo kako on najbolje zna i kako je ta kombinacija najbolja za naš klub.
Nikad niko iznad Slobode!
To Haveru pomislio sam da ovde niko nije normalan ...
Ima li sta u vezi pojacanja...ko ono rece da nam je dosao Ante Rukavina 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.