Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

dubrovnik
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la dubrovnik » 11 jul 2014, 11:30

Steta sto mali Halilovic ne zeli igrati za BIH. Ja bi ga pokusao privoliti jos jednom ali jedan detalj sa utakmice u HNLu mi je rekao puno. Ne sjecam se s kim je Dinamo igrao bio je drugi dio prosle sezone i Alen je dao 2 gola. Nakon golova i tokom proslave istih vidio sam da se mali prekrsti. Da se razumijemo vjera je izbor pojedinca. Bosnjak koji se krsti, te odbijanje Hrvatske da bi igrao za BIH mi nekako nema nikakve realnosti. Ali tko zna vise nisam pametan niti mi je nista jasno vezano za to. Puno nas je takvih, i u mom gradu je puno mojih sugradjana istog porijekla kao ja vise ili manje slicno Alenu. Ali ponavljam nasa vodstva od politike,sporta i svega drugoga a i nekakav nazadni mentalitet je vjerovatno uzrok svega ovog. Nisam neki veliki vjernik nego bas suprotno, ali ne bih se odrekao svoga pa da mi je i glava u pitanju.
Takvi likovi izazivaju zaljenje i podsmjeh iako ih puno toga nije ni svijesno.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 11 jul 2014, 11:35

Virtu4l je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:A kako da ja i ti znamo da nije vec promijenio odluku ?
Ja komentarišem na osnovu onoga što znam(o). Kad i ako promijeni odlugu, slavićemo ga kao i neke prije njega. Jbg, to smo mi ;)
Takvi i treba da budemo...jbg, mi jos uvijek nemamo neku veliku bazu kvalitetnih igraca i mladih nada da bismo se olako odrekli 17-godisnjeg igraca Barcelone ;) pogotovo ako znamo kakav je pritisak sigurno imao od bivseg kluba pri odabiru reprezentacije..ne kazem ni da nije birao srcem, ne branim ni njega ni oca mu, ali je pritiska bilo..sada barem toga vise nema i sasvim normalno bi bilo porazgovarati s njim..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 11 jul 2014, 11:57

dubrovnik je napisao/la:Steta sto mali Halilovic ne zeli igrati za BIH. Ja bi ga pokusao privoliti jos jednom ali jedan detalj sa utakmice u HNLu mi je rekao puno. Ne sjecam se s kim je Dinamo igrao bio je drugi dio prosle sezone i Alen je dao 2 gola. Nakon golova i tokom proslave istih vidio sam da se mali prekrsti. Da se razumijemo vjera je izbor pojedinca. Bosnjak koji se krsti, te odbijanje Hrvatske da bi igrao za BIH mi nekako nema nikakve realnosti. Ali tko zna vise nisam pametan niti mi je nista jasno vezano za to. Puno nas je takvih, i u mom gradu je puno mojih sugradjana istog porijekla kao ja vise ili manje slicno Alenu. Ali ponavljam nasa vodstva od politike,sporta i svega drugoga a i nekakav nazadni mentalitet je vjerovatno uzrok svega ovog. Nisam neki veliki vjernik nego bas suprotno, ali ne bih se odrekao svoga pa da mi je i glava u pitanju.
Dno dna, jako brzo se asimiliramo u druga drustva...

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 11 jul 2014, 12:00

dubrovnik je napisao/la:Steta sto mali Halilovic ne zeli igrati za BIH. Ja bi ga pokusao privoliti jos jednom ali jedan detalj sa utakmice u HNLu mi je rekao puno. Ne sjecam se s kim je Dinamo igrao bio je drugi dio prosle sezone i Alen je dao 2 gola. Nakon golova i tokom proslave istih vidio sam da se mali prekrsti. Da se razumijemo vjera je izbor pojedinca. Bosnjak koji se krsti, te odbijanje Hrvatske da bi igrao za BIH mi nekako nema nikakve realnosti. Ali tko zna vise nisam pametan niti mi je nista jasno vezano za to. Puno nas je takvih, i u mom gradu je puno mojih sugradjana istog porijekla kao ja vise ili manje slicno Alenu. Ali ponavljam nasa vodstva od politike,sporta i svega drugoga a i nekakav nazadni mentalitet je vjerovatno uzrok svega ovog. Nisam neki veliki vjernik nego bas suprotno, ali ne bih se odrekao svoga pa da mi je i glava u pitanju.

Ja nekontam cega se to on odrekao i po cemu se zakljucuje da je on Bosnjak?
Alen se nije nikada nicega odrekao, on je rodjeni Hrvat, fudbal je naucio igrati u Hrvatskoj i uvijek je igrao sa Hrvatsku repku. Znaci nije se nje odrekao i netreba ga osudzivati da se odrekao Hrvatske repke jer je rekao da ce igrati za Hrvatsku.
Druga stvar ti dali je Bosnjak ili ne, ja koliko znam da njemu otac Bosanac a dali je Bosnjak u to nisam upucen.Mati mu je Hrvatica katolkinja, znaci ista stvar kao kod Darija Srne.
Alen je uvijek nosio krunicu, ali to je njegova odluka, uopste ne razumijem zasto je vazno koje je vjeroispovijesti.
Alen je Hrvat rodjeni i Hrvatski fudbaler, nikada se nije nicega odrekao.
Zadnja izmjena: dinoze, dana/u 11 jul 2014, 12:12, ukupno mijenjano 2 puta.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 11 jul 2014, 12:09

Koliko gluposti na ovoj stranici :zzz:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 11 jul 2014, 14:05

dinoze je napisao/la:

Ja nekontam cega se to on odrekao i po cemu se zakljucuje da je on Bosnjak?
Alen se nije nikada nicega odrekao, on je rodjeni Hrvat, fudbal je naucio igrati u Hrvatskoj i uvijek je igrao sa Hrvatsku repku. Znaci nije se nje odrekao i netreba ga osudzivati da se odrekao Hrvatske repke jer je rekao da ce igrati za Hrvatsku.
Druga stvar ti dali je Bosnjak ili ne, ja koliko znam da njemu otac Bosanac a dali je Bosnjak u to nisam upucen.Mati mu je Hrvatica katolkinja, znaci ista stvar kao kod Darija Srne.
Alen je uvijek nosio krunicu, ali to je njegova odluka, uopste ne razumijem zasto je vazno koje je vjeroispovijesti.
Alen je Hrvat rodjeni i Hrvatski fudbaler, nikada se nije nicega odrekao.
Ma religija je stvar izbora i to je ajmo reci u redu i za mene iako... Ali to sto je naucio igrat nogomet u Hrvatskoj pa i rodio se u njoj kao i ja mu daje Hrvatsko drzavljanstvo ali po nacionalnosti on nije Hrvat. I majka mu je Hrvatica porijeklom iz BIH. Usput da li je moguce da mu je dedo u Klokotnici Hrvat takodjer. Ma ovo sve je manje vazno i ne zelim puno ulazit u analize ali je iluzorno od ovakvog mladica ocekivati da ce on igrat za BIH. Ma koliko neki ukljucujuci i mene zeljeli. I to je bit svega. Poznam puno takvih ljudi i znam o cemu govotim

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 jul 2014, 14:06

Njega ništa ne veže za Bosnu i Hercegovinu, to su mu trebali roditelji usaditi u glavu dok je bio dijete.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Imperator98
Kontakt:

Post Postao/la Imperator98 » 11 jul 2014, 14:40

" onclick="window.open(this.href);return false;
Od mene Tanković ima bar neku mrvicu Respect-a...

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 11 jul 2014, 15:03

Imperator98 je napisao/la:
Pa iz Srebrenice je on.
1946

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 11 jul 2014, 16:21

Head je napisao/la:
Pa iz Srebrenice je on.
Istina da je iz Srebrenice.
Samo je na Instagramu veliki patriot iz Srebrenice a uzivo je Muamer iz Svedske.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 11 jul 2014, 16:51

E moj Tankovicu, i tebi slicnima... Prije 19 godina napravljen je Genocid na TVOM narodu u Srebrenici, a u Svedskim medijama ni rijeci.. Kao i ostatak svijeta i dan danas sute o Srebrenici... A ti se i dalje umisljaj da si svedjanin i da ce te gledati kao svoga. Stidi te se familijo Tankovic i svi oni slicni vama... Volim i ja Svedsku ali moja nikad nece biti. Ja imam samo jednu i jedinu, pa kakva god ona bila...

Sramota i stid me da dolazim iz istog kraja kao neki ljudi...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 11 jul 2014, 17:06

Nakon ovoga mi je jos odvratniji.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 11 jul 2014, 17:09

Mozambik je napisao/la:Nakon ovoga mi je jos odvratniji.
+ 1
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 11 jul 2014, 17:11

Virtu4l je napisao/la:Njega ništa ne veže za Bosnu i Hercegovinu, to su mu trebali roditelji usaditi u glavu dok je bio dijete.
+1

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 11 jul 2014, 19:03

Ja ne kontam zasto se toliko dizu postupci ovako nekih polupoznatih lica... Sta je to on vrjedniji od tebe, mene i svih nas koji istinski tugujemo iz istog razloga?!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 11 jul 2014, 21:15

http://sportsport.ba/bh_fudbal/filippo- ... ica/135628" onclick="window.open(this.href);return false;
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 11 jul 2014, 21:52

:) Modic trenira s prvim timom Milana, igra na poziciji defanzivnog veznog, mogli bi u njemu i Besicu imati tandem za narednih 10 godina
Limvo Likce

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 11 jul 2014, 21:55

Ne zanosite se ,Modic ako izraste u odlicnog igraca 99,9% ce igrat za Srbiju.Ko da ne znate kako to ide.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 11 jul 2014, 21:58

Ako budemo pametni momku dati 10 minuta protiv Andore. Hem bi ga kaparisali za sva vremena hem bi mu dali motiva da se vise trudi
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 11 jul 2014, 22:24

TMovac je napisao/la:
Ako budemo pametni momku dati 10 minuta protiv Andore. Hem bi ga kaparisali za sva vremena hem bi mu dali motiva da se vise trudi
Kapiten juniorske reprezentacije BiH, sad ga je zvao i Jagodic mogao je igrati za Srbiju vec ali nije kao njegov brat koji je izabrao Srbiju i igra za njihovu kadetsku repku
Limvo Likce

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Beduin, Google Adsense [Bot], WeekendOffender i 26 gostiju.