Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- EmirSioux89
- Kontakt:
Re: Manchester United F.C.
Steta mogo je Alexis i kod nas, sjeo bi ko budali samar 

Manchester United!
"pouzdani" metro pise da ste dogovorili s di mariom sve
Steta sto nema @agenta da potvrdi ovo 

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Agent je na sastanku, prati pregovore par pojacanja, danas više informacija..suhi je napisao/la:"pouzdani" metro pise da ste dogovorili s di mariom sveSteta sto nema @agenta da potvrdi ovo

SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Vracajte agenta !! Transfer rok bez agenta ko United bez Fergusona
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
nema ništa od od di marije, vidjećete
Fernando Felicevich, Vidalov menadzer, od danas prati oficijalni twitter akaunt Manchester Uniteda. Ocekujte uskoro senzacionalne naslove o mogucem dolasku Artura.
Hajde Ede, obraduj nas jos jednom.

LUHG!
Ocekuje se attack juveovih navijaca na ovu temuR.J.W.G. je napisao/la:Fernando Felicevich, Vidalov menadzer, od danas prati oficijalni twitter akaunt Manchester Uniteda. Ocekujte uskoro senzacionalne naslove o mogucem dolasku Artura.

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Polahko, ali sigurno se šuška o početnim sastanciam između Uniteda i Juventusa.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Pa, eventualni Vidalov transfer zaista zvuči predobro.
Samo, bojim se, predobro da bi bilo istinito.
Mislim, dosta se piše o tome u zadnje vrijeme, ali to ne mora ništa da znači. Najbolji primjer je slučaj Sneijder onomad, ili čak Thiago od prošle godine.

Mislim, dosta se piše o tome u zadnje vrijeme, ali to ne mora ništa da znači. Najbolji primjer je slučaj Sneijder onomad, ili čak Thiago od prošle godine.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
- Thunderstruck
- Kontakt:
I ja sam bio slicnog misljenja proteklih par sezona, koji god transfer je zvucao dobro obicno bi se izjalovio i nista od toga nije bilo.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Pa, eventualni Vidalov transfer zaista zvuči predobro.Samo, bojim se, predobro da bi bilo istinito.
![]()
Cini mi se da je sad drugacije, posebno zadnja tri transfera Mata, Herrera i Shaw su mi ponovo vratili nadu, tako da se ne bih iznenadio kad bi smo cak potpisali i Vidala, sto bi svakako bilo vrhunski.

"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Vidal ili Di Maria.
Belmin6 je napisao/la:Vidal ili Di Maria.
ni jedan, neko treći

Reuszgmiky je napisao/la:Belmin6 je napisao/la:Vidal ili Di Maria.
ni jedan, neko treći

- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Situacija se jest popravila, ali ja i dalje sumnjam. Teško je tu naviku iskorijenit, to su Fergusonovi repovi.Thunderstruck je napisao/la:I ja sam bio slicnog misljenja proteklih par sezona, koji god transfer je zvucao dobro obicno bi se izjalovio i nista od toga nije bilo.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Pa, eventualni Vidalov transfer zaista zvuči predobro.Samo, bojim se, predobro da bi bilo istinito.
![]()
Cini mi se da je sad drugacije, posebno zadnja tri transfera Mata, Herrera i Shaw su mi ponovo vratili nadu, tako da se ne bih iznenadio kad bi smo cak potpisali i Vidala, sto bi svakako bilo vrhunski.

Vidal + dobar stoper i ovo bi bio prijelazni rok iz snova. Samo, treba računat i na to da Edovi izvori para nisu nepresušni. Pitanje je koliko United još može potrošit. Zbog toga najviše i sumnjam.
ja negdje procita da se Hummels "povjerio" haverima da ide u United poslije SP......Patrice_Evra_3 je napisao/la:Situacija se jest popravila, ali ja i dalje sumnjam. Teško je tu naviku iskorijenit, to su Fergusonovi repovi.Thunderstruck je napisao/la:I ja sam bio slicnog misljenja proteklih par sezona, koji god transfer je zvucao dobro obicno bi se izjalovio i nista od toga nije bilo.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Pa, eventualni Vidalov transfer zaista zvuči predobro.Samo, bojim se, predobro da bi bilo istinito.
![]()
Cini mi se da je sad drugacije, posebno zadnja tri transfera Mata, Herrera i Shaw su mi ponovo vratili nadu, tako da se ne bih iznenadio kad bi smo cak potpisali i Vidala, sto bi svakako bilo vrhunski.![]()
Vidal + dobar stoper i ovo bi bio prijelazni rok iz snova. Samo, treba računat i na to da Edovi izvori para nisu nepresušni. Pitanje je koliko United još može potrošit. Zbog toga najviše i sumnjam.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Daj Bože, ali u to sumnjam i više nego za Vidala.
meni je Hummels najveća želja, al mislim da smo daleko od njegovog potpisa
Junajted treba pedalirati neke igrace.
Jang - 10 miliona
Nani - 15 miliona
Felaini - 15 miliona
Hernandez - 15 miliona (volio bih da ostane, ali.... ako nece imati mjesta, bolje da ide)
To su igraci za koje se moze uzeti pristojna cifra. Dakle, 50-60 miliona. To je jedan ekstra igrac.
Vidal, Humels.... Ne zna se koji bi bolje legao.
Jang - 10 miliona
Nani - 15 miliona
Felaini - 15 miliona
Hernandez - 15 miliona (volio bih da ostane, ali.... ako nece imati mjesta, bolje da ide)
To su igraci za koje se moze uzeti pristojna cifra. Dakle, 50-60 miliona. To je jedan ekstra igrac.
Vidal, Humels.... Ne zna se koji bi bolje legao.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Young i 10 miliona 

Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Jang je za Junajted slab, ali bi u Vili bio jedan od najboljih, ako ne i najbolji igrac.Johny je napisao/la:Young i 10 miliona
Za kakve sve panjeve klubovi u EPL placaju po 10-15 miliona.
Pogledaj Kerola ili Felainija. Ima toga koliko hoces....
Mislim da bi Vila i jos neki klubovi bez problema iskrcali 10 miliona za Janga. Zivi bili pa vidjeli.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.