San Antonio Spurs

NEZALAGANJE
Kontakt:

Re: San Antonio Spurs

Post Postao/la NEZALAGANJE » 10 jul 2014, 01:19

Mig_Mig je napisao/la:Imam osjecaj da smo izgubili finale da bi sve otislo u tri lijepe :D Ovako svako drugi dan stizu.. prdobre vijesti. Duncan je spremni vec ikad, Greg nije bolestan :D Produzili su ugovore, i nastavljaju gdje su stali :D Usput, zna li ikao ..sta je sa gasolom? Hocemo li sta moci uraditi ?
Ja mislim da imamo ogromne sanse za njega ako Melo ode u Bullse.Ako ostane u NYK,Gasol bi mogao u CHI,a u prvoj opciji bi birao izmedju nas i OKC-a.Mislim da tu ne bi bilo dileme,za iste pare. ;)

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 10 jul 2014, 01:22

Mi pobjeđujemo ovaj free agency iako još nismo potpisali nijednog FA.Ne računam ove naše.Heat se raspada,Pacersi gube Stephensona,Houston postaje jači,al će ih ova situacija s Parsonsom u svakom slučaju oslabit,a Oklahoma ništa ne radi.Još ako na kraju ugrabimo Gasola :rol:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 10 jul 2014, 01:25

NEZALAGANJE je napisao/la:
Mig_Mig je napisao/la:Imam osjecaj da smo izgubili finale da bi sve otislo u tri lijepe :D Ovako svako drugi dan stizu.. prdobre vijesti. Duncan je spremni vec ikad, Greg nije bolestan :D Produzili su ugovore, i nastavljaju gdje su stali :D Usput, zna li ikao ..sta je sa gasolom? Hocemo li sta moci uraditi ?
Ja mislim da imamo ogromne sanse za njega ako Melo ode u Bullse.Ako ostane u NYK,Gasol bi mogao u CHI,a u prvoj opciji bi birao izmedju nas i OKC-a.Mislim da tu ne bi bilo dileme,za iste pare. ;)
Ma to su malo vece kalkulacije, evo prica se da ce Melo ostati u NYK ! Mene vise zanima da li smo mi zainteresovani? Ako jesmo, mislim da on vise nema vremena da gleda novac, vrijeme je da gleda na jos koji prsten ovo u LA ne lici ni na sto!
Max Allegri

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 10 jul 2014, 01:31

Pau Gasol jos uvijek gleda novac,ako ce ozbiljnija ekipa,tipa CHI,ponuditi vise od nas.Takodje gleda i kulturne sadrzaje koje nudi dati grad,vjerovao ili ne.Mi jesmo zainterisovani,kontaktirali smo ga i ponudili nas MLE koji je 5.3mil.P.S.To za Mela jos uvijek nije potvrdjeno.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 10 jul 2014, 01:35

Razumijem o cemu pricas :) Novac, Grad itd.. ali nakon ovog sto vidi i sam... ostanak Grega na duge staze, timy.. cijela ekipa, evropljani, a sam zna da smo sa njim apsolutni favoriti, nekako opet kontam, prevladat ce zelja za pobjedom i prstenom! Znam i za Mela, ali suska se... opet ko zna ako mu se pridruzi James, vidjet cemo!
Max Allegri

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 10 jul 2014, 01:38

Jmes se ne moze priduziti Melu u NYK nikako,ako si na to mislio.Sto se tice Paua,tako i ja rezonujem,zato se i nadam,mada je para smijesna realno,kad vidis sta klocevi po ligi dobijaju....

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 10 jul 2014, 01:43

Pa da.. usput, nikako ne bih volio Jamesa u Hustonu.. e to bi bila **** ! Samo neka OKC miruje i to je to :D Ma levatine mogu da uzimaju, imaju i ekipe za levate :)
Max Allegri

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 10 jul 2014, 01:51

Mig_Mig je napisao/la:Pa da.. usput, nikako ne bih volio Jamesa u Hustonu.. e to bi bila **** ! Samo neka OKC miruje i to je to :D Ma levatine mogu da uzimaju, imaju i ekipe za levate :)
OKC nema prostora za neki manevar,jer imaju samo MLE,kao i mi,a vec su blizu ,ne prelasku samo SC-a,vec i prelasku luxury tax-a.Da bi njega presli,morali bi koristiti svoj TPE za nekog igraca,a male su sanse da ce se to desiti,jer bi prvi put u historiji platili luxury,sto ekipama sa small marketa nikako nije pametno. ;)

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 10 jul 2014, 01:55

NEZALAGANJE je napisao/la:
Mig_Mig je napisao/la:Pa da.. usput, nikako ne bih volio Jamesa u Hustonu.. e to bi bila **** ! Samo neka OKC miruje i to je to :D Ma levatine mogu da uzimaju, imaju i ekipe za levate :)
OKC nema prostora za neki manevar,jer imaju samo MLE,kao i mi,a vec su blizu ,ne prelasku samo SC-a,vec i prelasku luxury tax-a.Da bi njega presli,morali bi koristiti svoj TPE za nekog igraca,a male su sanse da ce se to desiti,jer bi prvi put u historiji platili luxury,sto ekipama sa small marketa nikako nije pametno. ;)
Ma znam da se nesto citao... hvala na inf !
Max Allegri

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 10 jul 2014, 12:17

slika
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 11 jul 2014, 16:51

Trebali smo se i mi ukljuciti u ovaj leteci cirkus Lebron-Bosh-Melo, cisto radi uroka... :urnebes:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 11 jul 2014, 16:55

slika

Lijepo mu stoji..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 11 jul 2014, 17:07

Smiješno mi je sad ovo oko FA pa imam jedno pitanje za vas starije.

Znam da je Timmy jednom pregovarao s Orlandom i čak želio da nas napusti jer ga je bilo strah da kod nas neće imati dovoljno dobru ekipu.Koliko je to ozbiljno bilo?

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 11 jul 2014, 17:10

Kawhi je napisao/la:Smiješno mi je sad ovo oko FA pa imam jedno pitanje za vas starije.

Znam da je Timmy jednom pregovarao s Orlandom i čak želio da nas napusti jer ga je bilo strah da kod nas neće imati dovoljno dobru ekipu.Koliko je to ozbiljno bilo?
Kaze price da Admiral nije prekinuo svoj odmor i pricao s njim , da bi bio na Istoku.

slika

Orlando , 2000.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 11 jul 2014, 17:26

Kawhi je napisao/la:Smiješno mi je sad ovo oko FA pa imam jedno pitanje za vas starije.

Bilo je toliko ozbiljno da je i sam Tim priznao da je skoro presao u ORL.Nas tim je bio star i buducnost nije izgledala najbolje,ali onda je Admiral prekinuo odmor,kako @raul napisa,da bi pricao sa Timmyem,a i Pop mu je predocio plan za buducnost.Timu je to bilo dovoljno,jer je vjerovao u ljude i njihovu rijec,sto je danas nezamislivo.Rivers,McGrady i Hill nisu mogli vjerovati da ih je odbio samo zbog 'cvrste rijeci' i odnosa koji je imao sa Popom i Davidom i to je ono sto ja pominjem stalno kad je nas tim u pitanju:Nema boljih ljudskih odnosa i osjecaja pripadnosti kao u SA.
@Raul Auuuu kako mu dobro stoji! :D :D

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 11 jul 2014, 17:34

Sto se tice ljudskih odnosa u SAS dovoljno mi je vidjeti 38godisnjeg Tima kako skace u zagrljaj jos starijem Admiralu nakon 5.

Btw moram priznat da bi strasnu BIG3 imao Orlando.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 11 jul 2014, 17:41

Kawhi je napisao/la:Sto se tice ljudskih odnosa u SAS dovoljno mi je vidjeti 38godisnjeg Tima kako skace u zagrljaj jos starijem Admiralu nakon 5.

Btw moram priznat da bi strasnu BIG3 imao Orlando.
Ne bi ORL imao uopste veliku trojku,jer su Hilla povrede sprijecile da odigra ista ozbiljnije tu.Sve bi palo na Tima i Tracya,a ostatak ekipe nije bio toliko dobar,bez jednog superstara.Kao da je Tim znao sta ce se desiti,pa je odbio,uz sve ono pomenuto od ranije.

kemo10
Kontakt:

Post Postao/la kemo10 » 11 jul 2014, 19:23

Ma te sezone da nije uzeo titulu presao bi u orlando 100%. Sjecam se isto da su spursi nudili cris webberu maximalan ugovor i da je pristao nebi produzili david robinona. Znaci ipak je interes iznad svega.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 11 jul 2014, 19:27

kemo10 je napisao/la:Ma te sezone da nije uzeo titulu presao bi u orlando 100%. Sjecam se isto da su spursi nudili cris webberu maximalan ugovor i da je pristao nebi produzili david robinona. Znaci ipak je interes iznad svega.
Koje bolan sezone?Sezonu prije je uzeo titulu,a 00' je presjedio PO jer je operisao meniskus.Tu je vidio koliko se brine o njemu i njegovom zdravlju i kako se cijeni covjek u SA,jer ga je Pop lagano mogao igrati u PO,ali je odlucio da to ne radi,iako je znao da ovaj vec na ljeto moze otici.Da,imao je interes,ali kao covjek ,prije svega.

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 11 jul 2014, 20:11

Znaci iduceg juna, umjesto Floride, idemo u Ohio...

Odgovori

Natrag na “San Antonio Spurs”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.