Safet Sušić - Pape
- The_Target
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Eno kazu Brazil salje ponudu za papeta kad su culi za koju sicu radi (fascinirao ih je suskavac)
Rođeni brato
- Principatus
- Kontakt:
Ma nemamo nista protiv. Nego jedno slovo u nickname ti je pogresno.serim je napisao/la: Nije bitno, može i onda drugo mjesto ako nemate ništa protiv. Sretno Sajo najbolji selektore BiH svih vremena
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
hahaha cuj @serimserim je napisao/la:Čestitke na izboru najboljem igraču BiH svih vremena, najboljem igraču Francuske lige, najboljem selektoru BiH koji je BiH uveo u top 20 i koji je ovu zemlju prvi odveo na svjetsko prvenstvo. Sretno Sajo i da akobogda na EURU osvojiš barem treće mjesto.
Principatus je napisao/la:Osvojice trece mjesto, u grupnoj fazi. To smo vec jednom osvojili, pa zasto ne jos jedanput?serim je napisao/la:Čestitke na izboru najboljem igraču BiH svih vremena, najboljem igraču Francuske lige, najboljem selektoru BiH koji je BiH uveo u top 20 i koji je ovu zemlju prvi odveo svjetsko prvenstvo. Sretno Sajo i da akobogda na EURU osvojiš barem treće mjesto.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Ako ovakvi donose prednost na anketama, drago mi je što sam na drugoj strani, Allaha mi 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Et ti pametniji hajd neka si !! Ziv bioVirtu4l je napisao/la:Ako ovakvi donose prednost na anketama, drago mi je što sam na drugoj strani, Allaha mi
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Al' vam ovaj majmun svakodnevno zabije po autogol, dragi moji pap(k)oljubci... Mogu samo zamisliti kako je braniti retarda
Pa vama uopste ne treba opozicija, vi ste sami sebi dovoljni
Pa vama uopste ne treba opozicija, vi ste sami sebi dovoljni
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Ali moraš priznati da smo nabili komplekse, eto, ti si očit dokaz. Posljednih ko zna koliko postova samo o pap(k)oljubcima.
Znači da radimo dobar posao, kao i selektor nam
Znači da radimo dobar posao, kao i selektor nam
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Apsolutno odradjujete super posao. Poput slonova u cirkusu - zabavni ste za gledati, jer se koprcate k'o macici dok branite neodbranjivo 
K'o sto rekoh, ne treba vam opozicija, sami ste sebi dovoljni
K'o sto rekoh, ne treba vam opozicija, sami ste sebi dovoljni
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Bio sam protiv ostanka,al šta je tu je,ostaje nada da ustvari nije retardiran(samo retardiran može onakve greške pravit) nego je samo nešto neuspješno kombinovo,i da će doć pameti ove kvalifikacije.
Nad tobom sunce najljepše sja
Safet Susic Pape dominira i iduce dvije godine! Hail Pape
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Nakon što smo se uvjerili da šarlatan nema dodirnih tačaka s ozbiljnim trenerskim poslom, ispostavilo da u isto vrijeme imamo posla s običnim lažovom i muljatorom.
Žao mi je što će u predstojećem periodu razočarati i onu malu skupinu ljudi koja mu i dalje vjeruje ili se nada da će doći pameti. Tu naravno ne ubrajam slijepce koji pod svaku cijenu brane svaki njegov postupak.
Žao mi je što će u predstojećem periodu razočarati i onu malu skupinu ljudi koja mu i dalje vjeruje ili se nada da će doći pameti. Tu naravno ne ubrajam slijepce koji pod svaku cijenu brane svaki njegov postupak.
- Principatus
- Kontakt:
Ovo sam ja davao intervju. Tu sam poslije soka sa Nigerijom dostigao novi nivo elokvencije.Nerminovic je napisao/la:[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Da sam ti ja to rekao naljutio bi se

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Centre forward
- Kontakt:
Što je najveće zlo, na kraju ispade da je Ćiro za njega moralna vertikala. Oj Bože. 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Susic bi vjerovatno pomislio da ide za pohvalu 
Safeta brane likovi koji ne bi prepoznali pricu oko fudbala da ih ista zaustavi na ulici i predstavi se,nekoliko pitara koji ga ne bi zeljeli u svom klubu ali misle da je dobar da vodi reprezentaciju,jedno dijete i par b.dala.
Ja nisam autor ovoga,ukrao sam ovo genijalno poentiranje.
Ja nisam autor ovoga,ukrao sam ovo genijalno poentiranje.
Al sto Iranci zovu,to je cudo jedno,ne mozes ih se otresti,navalili hajde pa hajde,za pare ne pitaj.
drummer je napisao/la:Al sto Iranci zovu,to je cudo jedno,ne mozes ih se otresti,navalili hajde pa hajde,za pare ne pitaj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.