Izet Hajrovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

dubrovnik
Kontakt:

Re: Izet Hajrovic

Post Postao/la dubrovnik » 11 jul 2014, 16:01

zizu1991 je napisao/la:Nije Izo kriv što im je klub retardiran. Inače, kao nacija, gade mi se. :kafa:
Arapi su nam braca tako su rekli vjerski velikodostojnici. A lova za Beograd na vodi i primanje Radikala na najvecem drzavnom nivou. A Sarajevo na vodi e to ne moze. Tko ih ne zna .... Daleko im lijepa kuca. Bosna je u Evropi i treba bjezat sto dalje od ovih nesretnika i uputit ih na Vucica kad nesto zatraze od Bosanaca. Turci su ipak malo drugaciji.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 11 jul 2014, 16:10

Ne dao bog, ne dao bog ni jedan od nasih igraca da vise ide u Turskoj. Tretman nasih igraca je neprofesionalno i sramota, prava bruka. Galatasaray je unistio karijeru Misimovica, klub im je retardiran i sad ganjaju Hajrovica. ''Braca'', mrs u 100...
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 11 jul 2014, 17:20

dubrovnik je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:Nije Izo kriv što im je klub retardiran. Inače, kao nacija, gade mi se. :kafa:
Arapi su nam braca tako su rekli vjerski velikodostojnici. A lova za Beograd na vodi i primanje Radikala na najvecem drzavnom nivou. A Sarajevo na vodi e to ne moze. Tko ih ne zna .... Daleko im lijepa kuca. Bosna je u Evropi i treba bjezat sto dalje od ovih nesretnika i uputit ih na Vucica kad nesto zatraze od Bosanaca. Turci su ipak malo drugaciji.
Trebamo sami srediti stanje u drzavi pa traziti da neko investira.

Nije niko lud da ulozi 500 miliona dolara ovdje, kad zna da sutra moze poceti rat i da ce tih 500 miliona nestat u prahu dok si rek'o keks.

Sto niko ne ulaze u Nigeriju ili neku drugu africku pripizdinu? Mi smo u rangu takvih drzava, tri posvadjana plemena koja se svake minute mogu latiti za oruzje.

Kod nas ti za dobijanje dva papira treba mjesec dana, plus da "podmazes" na svakom koraku.

Samo kod nas nacelnik neke opstine stopira gradnju autoputa, zato sto mu je krucu cejf. To nema ni u Burundiju.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 11 jul 2014, 17:29

@ Mozambik

Necu puno jer odosmo daleko od teme ali moram malo da ti odgovorim. Zato Arapi ulazu u zemlju kojoj je rat najjaci izvozni adut u zadnjoj dekadi. Mislim na Srbiju naravno. Njihova ulaganja bi zaposlila ljude u Bosni i odmakli ih od ovih tema. Mislim na sve narode koje dijele ovu lijepu zemlju. Necu vise.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 jul 2014, 17:30

dubrovnik je napisao/la:Zato Arapi ulazu u zemlju kojoj je rat najjaci izvozni adut u zadnjoj dekadi.
Da, ali nije uvozni adut. Ogromna je razlika.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 11 jul 2014, 17:35

Zasto je Arapima najveci saveznik Amerika?

Danas je sve biznis, bez emocija i ljubavi.

Srbija je stabilna zemlja, bez unutrasnjih podijela i nemira, sa jeftinijom radnom snagom, a i ostalo im je jos popularnosti od Tite i pokreta nesvrstanih, koju su obilato korsitili za vrijeme rata predstavljajuci se kao zastitinici Jugosalvije, koja je bila izuzetno cijenjena u arapskom svijetu.
Zadnja izmjena: Mozambik, dana/u 11 jul 2014, 17:39, ukupno mijenjano 1 put.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 11 jul 2014, 17:37

Virtu4l je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Zato Arapi ulazu u zemlju kojoj je rat najjaci izvozni adut u zadnjoj dekadi.
Da, ali nije uvozni adut. Ogromna je razlika.
Ne bi vise ali ne date. Kosovo, juzna Srbija,vlakovi u Sandzaku, Dzamije u plamenu...To se u Njemackoj dogadjalo je li?
Ako im je to dovoljno za bratsku suradnju boze pomozi. A i Drina je blizu. Nasa braca. Pih..

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 jul 2014, 17:40

Slali su Arapi i Turci vise nego dovoljno samo trebamo pitati pojedine familije jesu mogli nesto ostaviti i za nas, obicne ljude.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 11 jul 2014, 17:45

dubrovnik je napisao/la:Arapi ulazu u zemlju kojoj je rat najjaci izvozni adut u zadnjoj dekadi. Mislim na Srbiju naravno. Njihova ulaganja bi zaposlila ljude u Bosni i odmakli ih od ovih tema. Mislim na sve narode koje dijele ovu lijepu zemlju. Necu vise.
Ko je otisao tamo u svijet, taj arapski konkretno sa kvalitetnim i ozbiljnim planom i projektom ispred BiH sa ciljem da se kod nas pokusa kvalitetn investirat, ko, niko od biznismena ili ispred privredne komore ili cega vec. Niko ozbiljan i odgovoran.

Razloga je mnogo, ali nemojmo uvijek odmah i na prvu na druge, pogotovo ove druge koji bi te preko reda i prije nekih drugih, primili i saslusali.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 11 jul 2014, 17:50

dr.van nostrand je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Arapi ulazu u zemlju kojoj je rat najjaci izvozni adut u zadnjoj dekadi. Mislim na Srbiju naravno. Njihova ulaganja bi zaposlila ljude u Bosni i odmakli ih od ovih tema. Mislim na sve narode koje dijele ovu lijepu zemlju. Necu vise.
Ko je otisao tamo u svijet, taj arapski konkretno sa kvalitetnim i ozbiljnim planom i projektom ispred BiH sa ciljem da se kod nas pokusa kvalitetn investirat, ko, niko od biznismena ili ispred privredne komore ili cega vec. Niko ozbiljan i odgovoran.

Razloga je mnogo, ali nemojmo uvijek odmah i na prvu na druge, pogotovo ove druge koji bi te preko reda i prije nekih drugih, primili i saslusali.
Dobro, Vucic je donio planove.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 11 jul 2014, 22:42

Nego, de vi meni recite kakva je njemu konkurencija u klubu, da li odmah očekivati prvu postavu ili će morati malo jače zapeti? :beba:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 11 jul 2014, 22:53

rope11 je napisao/la:Nego, de vi meni recite kakva je njemu konkurencija u klubu, da li odmah očekivati prvu postavu ili će morati malo jače zapeti? :beba:
:?:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 jul 2014, 23:03

Nema konkurencije :!:
Alfa i omega Werdera. :tokralju:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 11 jul 2014, 23:15

rope11 je napisao/la:Nego, de vi meni recite kakva je njemu konkurencija u klubu, da li odmah očekivati prvu postavu ili će morati malo jače zapeti? :beba:
Odmah prva postava, nasljednik Aarona Hunta, i velika nada. Ukratko, ukoliko se pokaze i pruzi ono sto zna, bice glavni igrac Werdera.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 11 jul 2014, 23:22

prelazak u Werder je odlican potez Izeta :thumbup: :clap: yebo tursku ligu

I Miske da je pametan, vratio bi se u Bundes...može i ovim godinama sigurno naci neki klub, ostavio je u Njemačkoj jak trag.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 11 jul 2014, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 11 jul 2014, 23:22

Goalgetter je napisao/la:
Odmah prva postava, nasljednik Aarona Hunta, i velika nada. Ukratko, ukoliko se pokaze i pruzi ono sto zna, bice glavni igrac Werdera.
Bas tako. Fenomenalan izbog kluba :thumbup: :thumbup:
Nije trebao ni prelaziti nikad u Tursku ligu.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 11 jul 2014, 23:33

Ma Izonija samo da zdravlje posluzi,klub i liga idealni za njega.
Sretno Izo u Njemackoj ,nasoj obecanoj zemlji :thumbup: :bih:

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 12 jul 2014, 10:43

let3 je napisao/la:prelazak u Werder je odlican potez Izeta :thumbup: :clap: yebo tursku ligu

I Miske da je pametan, vratio bi se u Bundes...može i ovim godinama sigurno naci neki klub, ostavio je u Njemačkoj jak trag.
Pametan je on, ali nece ga niko... Istrajala roba!!!

Sent from Angelina's bed

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 12 jul 2014, 17:22

Na osnovu starih igara,teskooo...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 jul 2014, 17:25

Bremen bi sve dao da mogu Misimovića potpisati. Ovdje govorimo o igraču koji ima ogromnu platu, pa nije džabe otišao u Kinu kada je imao mnoge ponude u Evropi.

Misimović je prezime u Bundesligi koji će se pamtiti još par godina. Ono iz Wolfsburg-a se ne zaboravlja tek tako. Legao bi im samo tako, upitno je može li to budžet Bremen-a podnijeti i da li bi Miske bio voljan igrati u Werder-u.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, CudanLik, izdzezveubrazil i 26 gostiju.