Muhamed Bešić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Muhamed Bešić
Sretno Muhamede. Dobar klub, uvijek su tu negdje oko 4-5 mjesta, taman po mjeri.
Kaze jedan engleski komentator sto radi na BBC MOTD, ako Everton potpise Besica za 4 miliona, to je jedan od najboljih transfera ovog ljeta.
Odatle se ide u United,Real,Barcu,Bayern......
Bravo Muhamede,ti bi tu bio davno da nije izvjesnog lazova i manipulatora.
Ali nepravda nikad ne moze ostati vjecno,sad je jos sladje.
-
Nerminovic
- Kontakt:
ma nijerambo16 je napisao/la:jel Sky Sport išta prenio o tom??
BackSpace United
- Goalgetter
- Kontakt:
Edit: Muhamed Bešić (born 10 September 1992) is a Bosnian professional footballer who plays for english team team Everton FC and the Bosnia and Herzegovina national team, as a defensive midfielder. (Vikipedija)
Swansea nije mogao da se sporazumi s Besicem o platu. Ali imali su vec zeleno svetlo od Ferencvarosa bivsi klub Besica.
- Goalgetter
- Kontakt:
-
Nerminovic
- Kontakt:
ovaj post je dobarEmir_BIH je napisao/la:Nije jos sluzbeno ali prelazi u Everton FC.
BackSpace United
Emir_BIH je napisao/la:Nije jos sluzbeno ali prelazi u Everton FC.
hajd samo objasni zbog cega mislis da ce u tursku ?emir_ je napisao/la:Na kraju, Erciyesspor.
koja glupost je pomisliti da ce otici u tursku nakon onakog mudijala
- Goalgetter
- Kontakt:
Wikipediju jarane moze svako promjeniti. Mogu i ja sada otici, i promjeniti da igra za FC Barcelonu. Kod Kolasinca su isto uradili za Manchester United.Emir_BIH je napisao/la:Procitajte moj zadnji post.
Mozes sebi, ali ovo je oficijalno od Wikipedije.Goalgetter je napisao/la:Wikipediju jarane moze svako promjeniti. Mogu i ja sada otici, i promjeniti da igra za FC Barcelonu. Kod Kolasinca su isto uradili za Manchester United.Emir_BIH je napisao/la:Procitajte moj zadnji post.
-
Nerminovic
- Kontakt:
idem sada promjeniti da igra u sarajevoGoalgetter je napisao/la:Wikipediju jarane moze svako promjeniti. Mogu i ja sada otici, i promjeniti da igra za FC Barcelonu. Kod Kolasinca su isto uradili za Manchester United.Emir_BIH je napisao/la:Procitajte moj zadnji post.
BackSpace United
Da to vidim.Nerminovic je napisao/la:idem sada promjeniti da igra u sarajevoGoalgetter je napisao/la:Wikipediju jarane moze svako promjeniti. Mogu i ja sada otici, i promjeniti da igra za FC Barcelonu. Kod Kolasinca su isto uradili za Manchester United.Emir_BIH je napisao/la:Procitajte moj zadnji post.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 061657451, 1921zeljeznicar1921, 19vendetta87, 313, AA23, adrenaline323, ANamelessGhoul, AnelMid, aqarius, ArtemisFowl, Beduin, Beli98, BiH26, boki86, Bosanac90, Brazzzoo123, Confiance, daka1010, dariolovrinovic00, darker10, debug, dena24, donniedarko, DzaniMehmet, edin139, Edincapitano, Elddar, exampLe., feniksptica, Fudo, GG3, GIBRA, Godfather, GoldenLilies, GrbavicaHrammm, greenwood, guillermo, HariTz, harko35, head88, hrustoni, hurem, Iniesta12, insimadop, inzomni, jasmin10, JoeBleck, Kaunas, Kljukusar, KockarVicin007, kovac, LaMeloBall, LeCoq, legendarnadruga, LjutaPaprika, ludilompredozirani, Lynx, majstorS35, Micron, MokraKifla, MostarNeretva, nebeskasila, NebeskaSila96, nerkolfc, odsoli075, Paromlinac, Pensioner26, PeppermintSA, prijeratni mangup, Principatus, prisonbreak, Proximic, random11, Rauber33, RoadRunner85, Rodju, SanaBosna, Scholl, Shevko, Shogun, ShojaStojan, signalidunapark, sLucajni, Soba, soccerfan, StevieG8, Sveti, TefalTava, Wilshere10, Wlad55, Wolffire, zemuntrg, Zglavkar, ZmajOdBosne33 i 554 gosta.