Nekad bio jako dobar ,posebno ofanzivno ,jer,za jednog centra,ima fin sut s poludistance,solidnu ledjnu tehniku,te igru s obje ruke.Cak bio i All star jednom dok je igrao za LAC.Poslije toga ,promijenio je nekoliko klubova,imao brojne povrede,te defanzivno postao jos slabiji,iako nikad i nije bio nesto specijalno na tom polju.Takodje,ni taj napadacki arsenal koji sam nabrojao,nije vise pouzdan. Eto,ukratko.Otelo je napisao/la:OFFICIAL: Trail Blazers sign center Chris Kaman.
Jel icemu ovaj ?
Nikad nisam previse pratio NBA pa ne znam![]()
Portland Trail Blazers
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: Portland Trail Blazers
Hvala na odgovorima.
Jedva cekam pripremne tekme pa da i ja mogu reci koju pametnu
Jedva cekam pripremne tekme pa da i ja mogu reci koju pametnu
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
Evil Genius II
http://www.blazersedge.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
ovdje prati najnovija desavanja i diskusije kako bi bio u toku
ovdje prati najnovija desavanja i diskusije kako bi bio u toku
A sta je na kraju s Mo Williamsa ? Dobar je Blake al nekako mi se Mo uvukao pod kozu ove sezone 
-
Evil Genius II
ja ga nesto pretjerano i ne gotivim, previse puta me iznervirao prosle sezoneThe new Blake Era might also spell the end of Mo Williams' tenure in Portland. Mo did about what you'd expect with the Blazers...no complaints. But Mo also wants a 3-year, $3 million per season deal. The request isn't unfair, but how much utility would the Blazers get out of that kind of contract? Williams isn't their permanent solution. He'd be a veteran stopgap, like Blake. The Blazers would wring the most out of Year 1 of that contract and get some return in the second year if their young guys didn't step up. By Year 3, with an evolved roster and a 34-year-old Williams, who knows?
imamo više navijača na forumu, nego Miami 
neka ljudi prepoznaju sta u toj ligi valja zapravoChinaglia je napisao/la:imamo više navijača na forumu, nego Miami
btw. Kamanova profilna-...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
Evil Genius II

koji kralj
@Lillard jel ti ostajes u Portlandu ili se selis u Ohio ? 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
volim jamesa, ali ne tolikoOtelo je napisao/la:@Lillard jel ti ostajes u Portlandu ili se selis u Ohio ?
Onda je 100% da cemo se nas 4-5 nervirati na ovoj temiLillard je napisao/la:volim jamesa, ali ne tolikoOtelo je napisao/la:@Lillard jel ti ostajes u Portlandu ili se selis u Ohio ?...
-
Evil Genius II
ceka te pregrst utakmica koje ce se zavrsavati sutevima u zadnjoj sekundi. nemas pojma u sta si se upustioOtelo je napisao/la: Onda je 100% da cemo se nas 4-5 nervirati na ovoj temi
i sta je tek propustio...Evil Genius II je napisao/la:ceka te pregrst utakmica koje ce se zavrsavati sutevima u zadnjoj sekundi. nemas pojma u sta si se upustioOtelo je napisao/la: Onda je 100% da cemo se nas 4-5 nervirati na ovoj temi
Zaboravljas da sam navijac Liverpoola tako da se znam nervirati.Evil Genius II je napisao/la:ceka te pregrst utakmica koje ce se zavrsavati sutevima u zadnjoj sekundi. nemas pojma u sta si se upustioOtelo je napisao/la: Onda je 100% da cemo se nas 4-5 nervirati na ovoj temi
Na youtubu pogledaj tekmu sa Palacom, autogolove Tourea, poteze Skrtela i sl
Ne pratim nešto previše NBA ali ovaj sam klub uvijek gotivio. 
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
-
Evil Genius II
odma mi ova scena pada na pametLillard je napisao/la: i sta je tek propustio...

s obzirom da sam fan rome dugi niz godina znam tacno o cemu pricas. you merely adopted nerviranje . . . I was born into it, molded by itOtelo je napisao/la: Zaboravljas da sam navijac Liverpoola tako da se znam nervirati.
Na youtubu pogledaj tekmu sa Palacom, autogolove Tourea, poteze Skrtela i sl
pocni pratiti. nek nas imaToxicity je napisao/la:Ne pratim nešto previše NBA ali ovaj sam klub uvijek gotivio.
I meni je Roma drag klub, najdrazi u Italiji poslije Leccea (igrao sa njima na PES 2004).
Jel ti gledas svaku tekmu u vampriskom terminu ili neke pogledas dan kasnije na netu ?
Jel ti gledas svaku tekmu u vampriskom terminu ili neke pogledas dan kasnije na netu ?
ima nas više od 4-5
1. Chinaglia
2. Lillard
3. blazer13
4. target (romatrista reče da i on navija za Blazerse)
5. Otelo
6. BABADZO
7. Toxicity
8. ChrisBoyd
9. Zli Genije (na zadnjem mjestu jer navija za Rome
)
1. Chinaglia
2. Lillard
3. blazer13
4. target (romatrista reče da i on navija za Blazerse)
5. Otelo
6. BABADZO
7. Toxicity
8. ChrisBoyd
9. Zli Genije (na zadnjem mjestu jer navija za Rome
-
Evil Genius II
fali nam jos jedan za dvije jake petorke
u regularnom dijelu sezone neke gledam uzivo, neke na snimcima, a neke bgm i preskocim ako se obrukamoOtelo je napisao/la: Jel ti gledas svaku tekmu u vampriskom terminu ili neke pogledas dan kasnije na netu ?
Haj bit ce interesantno, ima nas i naci ce se svaku noc lijepo drustvo.Evil Genius II je napisao/la:![]()
![]()
![]()
fali nam jos jedan za dvije jake petorke![]()
u regularnom dijelu sezone neke gledam uzivo, neke na snimcima, a neke bgm i preskocim ako se obrukamoOtelo je napisao/la: Jel ti gledas svaku tekmu u vampriskom terminu ili neke pogledas dan kasnije na netu ?ali kada play off dodje onda se prati svaka, grizu se nokti, ispijaju kafe i cupa kosa
Jest da nekad i Mirzu trebati gledati pa i Juku. Bit ce ludo. Jedva cekam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.