LA Lakers

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

kokuz
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la kokuz » 11 jul 2014, 00:26

hvala

fff, šta sad, tankirati čitavu sezonu, pa da nas naguze i ne budemo u top 5...

ili ipak da idemo za PO, pa da popušimo i ne uđemo u PO a izgubimo šanse za top 5...

i haj budi pametan..
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 11 jul 2014, 19:23

IlCapitano je napisao/la:Koliko sam ja dosad upratio, dva najveća imena su Jahlil Okafor i Karl Towns. Obojica su centri, a čini mi se da je čitava klasa ispunjena kvalitetnim visokim igračima...

Ovaj mali je opasan, a bez da je u pitanju pure hype.
Razvalio je na u19 svetskom proshle godine - sam pobedio 2 tekme sa nama, od toga jedna beshe finale.
Sjajna ruka-oko koordinacija, atletika, mozak...pravo osvezhenje medju bigmenovima. ;)

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 11 jul 2014, 21:24

Uzimamo Lina :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 11 jul 2014, 21:24

Sad imamo 2 all-star igraca sljedece sezone :lol:

S obzirom da je vec bilo jasno da Melo nece doci nije ni los ovaj potez...dobili smo vjerovatno kasni pik prve runde i Lina koji ima jos godinu ugovora...znaci nece predstavljati problem sljedece ljeto.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 11 jul 2014, 21:35

Kako razmaženi sin brzo može sje*ati babino nasljeđe i to smo godinama ne samo u košarci nego i u svim sportovima slovili kao najbolja franšiza , sada Jimi-boy nemože ni Carmela uvjeriti da dođe u LA :facepalm: nego sad pomažemo Houstonu da osvoji titulu :facepalm:

Sad navijam da što brže prodaju franšizu , ali imaju pare od TV prava još 18 godina tako da ih zaboli neka stvar :facepalm:

Lin OMG :roll:

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 11 jul 2014, 23:22

Kobe Bryant je napisao/la:Kako razmaženi sin brzo može sje*ati babino nasljeđe i to smo godinama ne samo u košarci nego i u svim sportovima slovili kao najbolja franšiza , sada Jimi-boy nemože ni Carmela uvjeriti da dođe u LA :facepalm: nego sad pomažemo Houstonu da osvoji titulu :facepalm:

Sad navijam da što brže prodaju franšizu , ali imaju pare od TV prava još 18 godina tako da ih zaboli neka stvar :facepalm:

Lin OMG :roll:
aj sad realno,
cime da ga uvjeri, rosterom i novcem svakako ne moze
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 11 jul 2014, 23:29

Kako je Jerry nagovorio O'Neala ili Bryanta da dodje tj. ostane kada isto nije bas bio neki roster :o

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 11 jul 2014, 23:38

Kobe Bryant je napisao/la:Kako je Jerry nagovorio O'Neala ili Bryanta da dodje tj. ostane kada isto nije bas bio neki roster :o
prave primjere si uzeo nema sta prime Mela kojem vrijeme istice da uzme prsten i Shaq od 24 god. :lol:
ako vec mora da bira izmedju 2 jako losa rostera (NY i LAL) normalno je da ce odabrati onaj koji mu nudi vise kesa
ako se vodi logikom da trazi najbolji roster za sebe onda je to CHI
vi nikako niste 1. opcija, shvati to covjece

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 11 jul 2014, 23:41

miki_92 je napisao/la:
Kobe Bryant je napisao/la:Kako je Jerry nagovorio O'Neala ili Bryanta da dodje tj. ostane kada isto nije bas bio neki roster :o
prave primjere si uzeo nema sta prime Mela kojem vrijeme istice da uzme prsten i Shaq od 24 god. :lol:
ako vec mora da bira izmedju 2 jako losa rostera (NY i LAL) normalno je da ce odabrati onaj koji mu nudi vise kesa
Nisu problem ni godine,problem je novi CBA i izgleda to mnogi ne mogu da shvate.Pa nece superstar u primeu doci u LA,uzeti max. i igrati sa Kobem i Nashom koji su daleko prosli prime,a zeli titule,a ne mogu dovesti vise ikog.Nema logike...

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 12 jul 2014, 00:17

Danas smo:

dobili Lina + pick prve runde / ugovor Lina je samo na ovu sezonu

potpisali Younga 21.5/4 yrs deal

potpisali Hilla 18/2 yrs deal

Ja mogu reći da sam prezadovoljan radom uprave, vratili smo dva najbolja igrača od prošle sezone. Iako je Swaggy-P malo na svoj način lud, u prošloj sezoni je dokazao kako se igra srcem za Lakerse.
Hill nisam gledao statse, al haman da je bio na double-double učinku? I kad god sam ga gledao, uvijek je prikazivao iznad prosječne partije, možda koji milion više su mu dali no što su trebali ali ok.

Lin, meni najmrži igrač u NBA, al' s obizrom da je Nash ugino, a da nam treba osvježenje malo na PG(Marshall to može iznijeti i više nego dobro, ali mu treba malo odmora), te da nijedna velika riba neće ovaj FA k nama, tako da će Lin igrati samo ovu sezonu, a onda kad mu istekne ugovor, hvatamo neku veliku ribu.

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 12 jul 2014, 00:28

http://ifirstrow.eu/watch/269118/1/watc ... eague.html

trenutno igramo sa raptorsima summer leauge, nisam siguran ali ne znam da li je Randle potpisao ugovor, tj. da li može nastupati večeras? :hmmmmm:

btw. u prvoj četvrtini fin protok naših, pogođeni neki šutevi, mada ne znam pola ovih igrača :D

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 12 jul 2014, 00:40

Ono sto sam sinoc/preksinoc predpostavio se pokazalo istinitim...
Mutavi FO nema plan B i sljedece sezone hladno napadamo top 5 pick na draftu. :kafa: :kafa:
"My Favorite Ring is Always the Next One"

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 12 jul 2014, 01:09

Gasol odbio ponudu Lakersa da potpise ugovor na dvije godine ukupne vrijednosti 20 miliona $...

Naredne sezone sastav bi mogao izgledati ovako:

Lin/Nash/Marshall
Kobe/Bazemore/Clarkson
Young/Henry?
Randle/Kelly
Hill/Sacre

Jos nek potpisu Dunleavy-ja ili del Negra za trenera i top 5 pick je zagarantovan. :tokralju: :tokralju:

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 12 jul 2014, 01:28

miki_92 je napisao/la:
A ti shvati da ce Lakersi prije uzeti prstenje nego ekipa za koju ti navijas, bez obzira kako ti to sad djeluje i zvuci...i to znas zasto? Jer to su Lakersi covjece :wave:
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 12 jul 2014, 01:40

al to su Lakersi covjece (koji ce da budu u lottery-u 2 sezonu zaredom) :lol:
a sad mi reci kako je tvoj post relevantan u citavoj ovoj diskusiju
imas ulete na nivou dvogodisnjaka

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 12 jul 2014, 01:49

miki_92 je napisao/la:al to su Lakersi covjece (koji ce da budu u lottery-u 2 sezonu zaredom) :lol:
Ja ti kazem da se bespotrebno nasladjujes, i dalje neces dozivjeti da se radujes titulama ekipe za koju navijas. Lakersi ce stati na noge, nebitno dal naredne ili sezone nakon toga, ali nikad post nije trajao dugo... A to sto kazes da mi je post na nivou dvogodisnjaka, samo cu reci da istina boli :clap:
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 12 jul 2014, 02:13

Celikovac je napisao/la:
miki_92 je napisao/la:al to su Lakersi covjece (koji ce da budu u lottery-u 2 sezonu zaredom) :lol:
Ja ti kazem da se bespotrebno nasladjujes, i dalje neces dozivjeti da se radujes titulama ekipe za koju navijas. Lakersi ce stati na noge, nebitno dal naredne ili sezone nakon toga, ali nikad post nije trajao dugo... A to sto kazes da mi je post na nivou dvogodisnjaka, samo cu reci da istina boli :clap:
kakve gluposti pricas, kakvo nasladjivanje crno
ako je tebi konstatovanje cinjenica(da su Lakersi u banani) nasladjivanje onda ti imas ozbiljnih problema
kad naucis diskutovat o kosarci mozda i razmjenimo misljenja
do tad budi mi pozdravljen :salut:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 12 jul 2014, 13:19

slika

:urnebes:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 12 jul 2014, 15:00

Nadam se da ce FO sada angazovati nekog perspektivnog trenera iz NCAA koji ce naredne dvije sezone moci steci iskustvo vodjenja NBA ekipe, kako bi onda od 2016-te mogli krenuti u napad ka vrhu NBA-a.

@ kobe bryant

koliko god meni Jim Buss smetao treba biti posten i reci da nije on za sve sam kriv.
Jeanie Buss ima posljednju rijec i moze mu reci NE, ali je nazalost i ona je GLUPA kao i on i vise misli sta se desava u NYC-u, nego li u Lakersima. Zatim tu imamo pic.ku u vidu Kupchaka koji kako bi sacuvao svoj posao, ne zeli protiviti odlukama brata i sestre. Kada ovo sve saberes onda dobijes trenutnu situaciju.

Ja mislim da je za nas jedino rijesenje prodaja kluba nekome ko ima slicnu viziju ko sto je imao pokojni dr. Jerry Buss.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 12 jul 2014, 15:25

amerosm je napisao/la:Nadam se da ce FO sada angazovati nekog perspektivnog trenera iz NCAA koji ce naredne dvije sezone moci steci iskustvo vodjenja NBA ekipe, kako bi onda od 2016-te mogli krenuti u napad ka vrhu NBA-a.
ollie :pray:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: ronaldo99 i 3 gosta.