amorovski je napisao/la:Hahahhahahahahhahha gospodineNeretvanskaPastrmka je napisao/la:![]()
![]()
ćao brato prošeta li se rivom u vitezu
![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

amorovski je napisao/la:Hahahhahahahahhahha gospodineNeretvanskaPastrmka je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.gio10 je napisao/la:Željo
Ahhahahha dobra ova ne može niko s njim ... Pastrmkaamorovski je napisao/la:Hahahhahahahahhahha gospodineNeretvanskaPastrmka je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Lijepo si ovo objasnio za privrednike i razvitak Viteza kao trgovackog grada, te znatno bolju organizovanost u sportu kod Hrvatskog dijela stanovnista, za razliku od Bosnjaka koji niti imaju nesto mnogo "dobrostojecih ljudi" iza klubova, pa samim tim niti kvaltietnu organizaciju.Dzanelemi je napisao/la:Vitez nece ispasti. Ljudi su finansijski stabilan klub. Ko je ikad vidio kako su uvezani privrednici u Vitezu znace da njima para nece nedostajati da obezbjede jak klub. Vitez je sredina vrlo slicna Listici. Samo za razliku od Listice, Vitez je fin, multietnican gradic bez prevelike nacionalne netrpeljivosti i tog tipa incidenata. Ako se ne varam kod njih su se i desila neka ujedinjenja bosnjackog Viteza i hrvatskog nisam siguran jel to rijec o ovom klubu ili nekom drugom, mislim Novi Travnik ovako nesto, a malo prije toga i KK Vitez (mislim ne uzimajte me 100% za rijec) se ujedinio, tj dvije te strane, sto je meni za svaku pohvalu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.