Lillard je napisao/la:A daj ne vjerujem da je Khedira odbio Real jer zeli u Arsenal![]()
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
http://www.elconfidencial.com/deportes/ ... ar_159520/" onclick="window.open(this.href);return false;Cap17an je napisao/la:Lillard je napisao/la:A daj ne vjerujem da je Khedira odbio Real jer zeli u Arsenal![]()
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
pa ocito zeli igrati a ne grijati klupu ,zna da u realu nece se naigratiLillard je napisao/la:http://www.elconfidencial.com/deportes/ ... ar_159520/" onclick="window.open(this.href);return false;Cap17an je napisao/la:Lillard je napisao/la:A daj ne vjerujem da je Khedira odbio Real jer zeli u Arsenal![]()
nije svako keylor navas
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Pero mora odgovoriti da ovaj potez lobotomaca.

Ako ode Khedira, Suhom u Realu ostaje još samo Varane.
Cap17an je napisao/la:Ako ode Khedira, Suhom u Realu ostaje još samo Varane.
Kupice meni pero veratia
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
ma ja ba,kupice tata novu "igracku"suhi je napisao/la:Cap17an je napisao/la:Ako ode Khedira, Suhom u Realu ostaje još samo Varane.![]()
![]()
![]()
![]()
Kupice meni pero veratia
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Sada kad je Morata otisaoMouse je napisao/la:hoce li uskoro kakva zamjena benzemi?
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Jesé se sigue recuperando de su lesión. El canterano del Madrid acude a diario a Valdebebas para intentar acelerar su recuperación.

Depay, Varane y Pogba, candidatos a mejor joven
Znaci varane
Znaci varane
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Rope cekamo da iskesiras za napadaca!
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Pero pusta da se ostali malo kurce
Na kraju ce opet pokazat ko je gazda svemira.
Na kraju ce opet pokazat ko je gazda svemira.
Napadač će doći sigurno. Kroos, Griezmann i napadač su dovoljni, malo pojačana klupa, kostur ostao isti.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Consigliere
- Kontakt:
Sta ste se usrali? Dok god Barcelona ne dovede nekog u zadnju liniju, nema brige... 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Clutch je napisao/la:Napadač će doći sigurno. Kroos, Griezmann i napadač su dovoljni, malo pojačana klupa, kostur ostao isti.

@Mozambiče
Ne bih se ja bunio, ali hajmo realno.
Ne bih se ja bunio, ali hajmo realno.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Sto se mene tice i nema neka potrebe da se dovodi bruka nekih novih imena.
Imamo ekipu koja je prosle godine izdominirala LP,i ne vidim razloga zasto nebi i ove sezone ta ista imena mgla daleko dogurati.
Imamo ekipu koja je prosle godine izdominirala LP,i ne vidim razloga zasto nebi i ove sezone ta ista imena mgla daleko dogurati.
Baš tako.Dzoni je napisao/la:Sto se mene tice i nema neka potrebe da se dovodi bruka nekih novih imena.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ekipa se mora pojacati.
Mi smo u fnale LP usli sa tri povrijedjena igraca. Jednog smo uspjeli zamjeniti, dvojicu nismo mogli. Imali smo vise srece nego pameti. Prvo promasaj onog iz Dortmunda, koji se vise nikada nece ponovoti, pa onda i gol Ramosa.
Carlo trazi takticki odgovornog veznjaka koji se moze nositi sa presinog, koji nam je pravio probleme i protiv Levantea. Tog veznjaka ce dobiti u Kroosu.
Di Maria sigurno ide i Pero ce ga pretvoriti u 50 miliona. Ako ode i Khedira moramo dovesti i back-up u veznom redu.
U napadu nam treba pojacanje. Moratta ode, Jese povrijedjen, Benzemina kurcobolja ce se nastaviti i u sljedecoj sezoni.
Druga stavar je sto Pero mora odgovoriti Barceloni na Suareza.
Mi smo u fnale LP usli sa tri povrijedjena igraca. Jednog smo uspjeli zamjeniti, dvojicu nismo mogli. Imali smo vise srece nego pameti. Prvo promasaj onog iz Dortmunda, koji se vise nikada nece ponovoti, pa onda i gol Ramosa.
Carlo trazi takticki odgovornog veznjaka koji se moze nositi sa presinog, koji nam je pravio probleme i protiv Levantea. Tog veznjaka ce dobiti u Kroosu.
Di Maria sigurno ide i Pero ce ga pretvoriti u 50 miliona. Ako ode i Khedira moramo dovesti i back-up u veznom redu.
U napadu nam treba pojacanje. Moratta ode, Jese povrijedjen, Benzemina kurcobolja ce se nastaviti i u sljedecoj sezoni.
Druga stavar je sto Pero mora odgovoriti Barceloni na Suareza.
Pero nema cime odgovoriti Barceloni na transfer Suareza, jednostavno igrac njegove klase ne postoji na trzistu.
Volio bih vidjeti Radovana u Realu pa da Classico bude najglamurozniji ikada
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Volio bih vidjeti Radovana u Realu pa da Classico bude najglamurozniji ikada
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.