I sve drugo je nevažno...Lillard je napisao/la:Drugostupanjska odlucila u korist ZZD-a... Sve ce se saznat ubrzo
Osim da je prčija izgubila još jednom
Sekunda da zaboravim:
Tik-tak
I sve drugo je nevažno...Lillard je napisao/la:Drugostupanjska odlucila u korist ZZD-a... Sve ce se saznat ubrzo
Nije klub uklet nego su ljudi u njemu nesposobni do imbecilnosti.bluesaa je napisao/la:uzmi u obzir i cinjenicu da ovim transferom maminjo nije pomogao nekom bh klubu, vec liverpoolu (na stranu cinjenica da je FK Zeljeznicar imao procenat od transfera jer je momak izdanak nase skole).
ali kako god se pogleda ispadne da je klub uklet za sve igrace koji nisu porijeklom iz hrvatske, jer ne mogu se sjetiti da je u posljednjih par godina realizovana neka prodaja igraca koji nema hrvatski pasos/putovnicu.
neka armin razbije to prokletstvo![]()
S Limom je raskinut ugovorFKKrajina je napisao/la:Kad svi budu spremni volio bih gledati ovu ekipu:
Eduardo- LIma (ako je jos tu,ako nije bolje prazno nego Pivaric)-Sigali-Taravel-Pinto ; Ademi-Brozovic-Machado ; Husejinovic-Fernandez-Soudani.
Jbm ti vise i Copa i kurce,ne moze se sastati s loptom. Iako bih najradije izbacio Ademija i stavio Antolica,ali nema zadnjeg veznog onda da ga ****Simunicu otkucalo vise. Pivaric mi je najzalije vidjeti u prvih 11 definitivno i Leku. Bekovi nula.
sto se tice te upale trbusnih on je imao i prosle sezone problema sa tom povredom i nazalost nije je sanirao u potpunosti jer je bio jedini izbor u napadu, tako da je nekoliko utakmica igrao pod injekcijama. mozda je zestok start treninga u dinamu utjecao na obnovu povrede.Signore je napisao/la:Ja se nadam da ce mali Hodzic uspjet. Necu pljuvat po njemu, nek se pokaze, pa cemo onda pricat, al ja ne znam kako u Zeljeznicaru treniraju i sta rade. Smijesno da je momak od 20 godina koji je sa svojim klubom izborio Europu i bio najbolji strijelac nakon par treninga zadobio upalu trbusnih.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.