Idemo djevojke.
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Uvijek neko eksplodira protiv nasBatko je napisao/la:Ova njihova crnkinja danas ubija!!!
Sent from Angelina's bed
8/16 je šut, odlicno je toBatko je napisao/la:Skoro nikako ne radimo faulove u odbrani... Nijemice puno prekršaja prave... Naše ukupno 6 a sad ce kraj treće četvrtine...
Nadigrale su nas u ovoj dionici, sada je 7 razlike...
Mi igramo samo na Gajicku a nju čini mi se vaši ne ide toliko danas, masa promašaja!!!
Sent from Angelina's bed
A vidi Degbeon 10/12Admir_Sa je napisao/la:8/16 je šut, odlicno je toBatko je napisao/la:Skoro nikako ne radimo faulove u odbrani... Nijemice puno prekršaja prave... Naše ukupno 6 a sad ce kraj treće četvrtine...
Mi igramo samo na Gajicku a nju čini mi se vaši ne ide toliko danas, masa promašaja!!!
Sent from Angelina's bed
Samo protiv nas tako odigra neko ko 8,6 poena do sada ima poena u prosjekuBatko je napisao/la:A vidi Degbeon 10/12Admir_Sa je napisao/la:8/16 je šut, odlicno je toBatko je napisao/la:Skoro nikako ne radimo faulove u odbrani... Nijemice puno prekršaja prave... Naše ukupno 6 a sad ce kraj treće četvrtine...
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.