FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sadiković postigao 100. gol Želje u evropskim takmičenjima
http://fkzeljeznicar.ba/sadikovic-posti ... jima/9774/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/sadikovic-posti ... jima/9774/" onclick="window.open(this.href);return false;
Slazem se s tim.SarajlijaTM je napisao/la:To sto pricas ima veze samo sa srecom, citaj nesrecom ili povredama.
Trebao se prodati kvesa nesuđeni reprezentativac, benjo u extra formi, zola, svraka i to bi nas lansiralo iznad, ali takva je sportska sreca.
Evo ko tebi moze garantovati da neko nece stojcevu nogu shebati i znas gdje ste onda vi?
Ali evo da pokusam normalnu diskusiju ostvariti.
Koliko ste para dobili od Dzeke?!
i gdje su sada te pare?!
Evo samo ta cifra je dovoljna, bez evropskih utakmica bez karata, a imali ste 2 sezone poprilicno dobre sa posjetom, posebno ona prva itd...
Koliko se para dobije od UEFAe kada budes prvak?
Provjerite to... Igrali ste 2 prekola LP u kojoj se daje puno vise love za ucesce u prekolima nego za EL...
stavite na papir.
Ja garantujem kada bi ste sad stavili sve vase prihode na papir posljednjih godina od prodaje Dzeke da bi ste se podobro zapitali gdje je taj novac... (ne aludiram da ih je neko ukrao, ali onda mozemo reci da su neplanski potrosene)
Svi cemo se sloziti da vam je dugorocna politika losa sto se vidi sada.
Meni samo to para usi, nije problem vas je klub... samo evo citiracu svoj post prvi kada je sve gore OK bilo, za sve je bio zasluzan Osim, od dovodjenja igraca, placanja igraca, svoje pare uvalio u klub itd itd... Tako su vasi pricali nisam ja to izmislio. Sada su svi drugi krivi osim njega, OK vas stav... vrijeme ce pokazati...
- TMmanija2012
- Kontakt:
Para nema..popilo se i pozderalo se
Amar isao da gleda tekme Milana i lozio raju
Kakvi smaraca ima

Boli tebe neka stvar gdje su pare od Džeke,ti ćeš nama reći kakva nam je dugoročna politika.aj vozdra sa teme najtrofejnijeg kluba u BIH!Dzanelemi je napisao/la:Slazem se s tim.SarajlijaTM je napisao/la:To sto pricas ima veze samo sa srecom, citaj nesrecom ili povredama.
Trebao se prodati kvesa nesuđeni reprezentativac, benjo u extra formi, zola, svraka i to bi nas lansiralo iznad, ali takva je sportska sreca.
Evo ko tebi moze garantovati da neko nece stojcevu nogu shebati i znas gdje ste onda vi?
Ali evo da pokusam normalnu diskusiju ostvariti.
Koliko ste para dobili od Dzeke?!
i gdje su sada te pare?!
Evo samo ta cifra je dovoljna, bez evropskih utakmica bez karata, a imali ste 2 sezone poprilicno dobre sa posjetom, posebno ona prva itd...
Koliko se para dobije od UEFAe kada budes prvak?
Provjerite to... Igrali ste 2 prekola LP u kojoj se daje puno vise love za ucesce u prekolima nego za EL...
stavite na papir.
Ja garantujem kada bi ste sad stavili sve vase prihode na papir posljednjih godina od prodaje Dzeke da bi ste se podobro zapitali gdje je taj novac... (ne aludiram da ih je neko ukrao, ali onda mozemo reci da su neplanski potrosene)
Svi cemo se sloziti da vam je dugorocna politika losa sto se vidi sada.
Meni samo to para usi, nije problem vas je klub... samo evo citiracu svoj post prvi kada je sve gore OK bilo, za sve je bio zasluzan Osim, od dovodjenja igraca, placanja igraca, svoje pare uvalio u klub itd itd... Tako su vasi pricali nisam ja to izmislio. Sada su svi drugi krivi osim njega, OK vas stav... vrijeme ce pokazati...
Fidelito je napisao/la: Boli tebe neka stvar gdje su pare od Džeke,ti ćeš nama reći kakva nam je dugoročna politika.aj vozdra sa teme najtrofejnijeg kluba u BIH!

sine, post nije farz ako ti škodi zdravlju. čini se da je ipak bolje da nešto pojedeš i popiješ.
- corleone87
- Kontakt:
Dzaba opet oni po istom 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Zna li neko u koliko je danas trening?
-
- Kontakt:
objasnio mu kolega pitar sta je osim a on i dalje ko tele u sarena vrata... shvati da je on nedodirljiv i produzi dalje, idi gledaj omladince kardifa, mi smo zadovoljni sve dok je amar tu... neka nas vara i krade kako vi kazete, vidite da smo zadovoljni

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
kad nemaju odgovor, onda govore mrs sa teme

Imali neko malo detaljnije informacije o narednom protivniku

Željeznicar za život cijeli !
-
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Caca ti je debil!corleone87 je napisao/la:I vi se debili raspravljate sa njim jbt.Pa vidite da samo dodje da vas prca.Kad god neku normalnu pricu napravimo na forumu dodje neki padobranac i uvede vas u raspravu.Ignorisite ga jbt..Ovo sto sad pise je vec jedno 1000 puta bila tema rasprave i bice i narednih 1000 puta ako ih ne budete ignorisali..
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
joj sta im amar uradi
ovaj ce se omrsit od muke

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
-
- Kontakt:
Pa koliko sam ja saznao. Metalurg je nešto kao Olimpic, privatni klub bez navijača. Zadnjih 4-5 godina igraju prvu ligu i stalno su u vrhu... Igraju na nekoj oranici pa će na Filip II igrat protiv nas... Nemaju navijača, a kostur ekipe im je otišao... Jedan igrač im je otiša kod komšija, ne znam mu ime... U svakom slučaju su prolaznilikusa je napisao/la:opet suplja
Imali neko malo detaljnije informacije o narednom protivniku

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Uz ozbiljan pristup ovo bi morali preći i onda očekivati neko veliko ime i puno koševo.
-
- Kontakt:
Reportaža: FK Lovćen - FK Željezničar 0:1
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
džaba Tan kad je glavna tema Osim xD
Neki pitari kad bi salili stravu, izašao bi im lik Amara Osima
Ja te volim, volim Željo..
koga je stvarno i bez provokacija zanimalo, na pitanja "gdje su pare" je odgovoreno milion puta. a svako ko ima tri čiste i digitron (ili malo bolje računa napamet) može to i sam skontati.
http://www.****/sport/nogome ... se-kosoric" onclick="window.open(this.href);return false;
Dvojica novih
Inače, Željo je za utakmicu protiv Metalurga prijavio i Anesa Nuspahića, koji će nositi broj 2, a do srijede ima mogućnost da prijavi i stopera Aleksandra Kosorića (broj 5), koji još nije dobio certifikat potreban za nastupe. Ukoliko do srijede dobije dokumente iz Srbije i Kosorić će pronaći svoje mjesto u ekipi koja će se suprotstaviti Metalurgu.
Dvojica novih
Inače, Željo je za utakmicu protiv Metalurga prijavio i Anesa Nuspahića, koji će nositi broj 2, a do srijede ima mogućnost da prijavi i stopera Aleksandra Kosorića (broj 5), koji još nije dobio certifikat potreban za nastupe. Ukoliko do srijede dobije dokumente iz Srbije i Kosorić će pronaći svoje mjesto u ekipi koja će se suprotstaviti Metalurgu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.