znam za to, ali trebalo bi momka pozvati da zaigra bar 10min prije pocetka kvalifikacionog ciklusa, a nema bolje prilike od utakmice sa konobarima i bankarima, ukoliko sva papirologija bude gotova na vrijeme.suhakrpa je napisao/la:Mislim da se nedavno pricalo o Arslanagicu kao igracu koji ce pojacati Zmajeve u septembru. Navodno je proces njegovog dovodjenja uveliko odmakao i bit ce na raspolaganju selektoru za kvalifikacije EP-a.bluesaa je napisao/la:a komotno i arslanagica![]()
odviska glava ne boli, sem od viska batina
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
-
Boskvalitet
- Kontakt:
Slazem se vama treba ih pozvati i polako ih upoznavati sa ostalima i da vide kakav je osjeca igrati za repku.. Nece nista izgubiti sto ih ubace neki 30 - 45 minuta u prijateljskoj... Ja mislim da je sanjin prcic bio pozvan na SP sad bi se klubovi i zanjim svadzali ko sa besicom...
Nekima je bitan vlastiti interes a ne rep.BIH tj. nasih najbolji mladi potencijalni igraca.Boskvalitet je napisao/la:Slazem se vama treba ih pozvati i polako ih upoznavati sa ostalima i da vide kakav je osjeca igrati za repku.. Nece nista izgubiti sto ih ubace neki 30 - 45 minuta u prijateljskoj... Ja mislim da je sanjin prcic bio pozvan na SP sad bi se klubovi i zanjim svadzali ko sa besicom...
Zadnja linija Besic - Salatic.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Sad bi trebao Salatica zvati.
A ispred Pjanic ne izgleda nimalo lose ( dvojica razbijaca ). Mislim da bi Besic i Salatic zaustavili sve prolaze po sredini terena. Svakako nam treba jos bar jedan pravi zadnji vezni ako nista kao zamjena za Besica. A i sada se "gubi" argument da se je tek sjetio BiH malo ispred SP. Dovoljan igacki kvalitet posjeduje to je sigurno
Previse posla, premalo koristi. Sta ce nam jedan polovnjak? Prije bih pozvao Mahmutovica nego ovog levata. Mislim nije totalni levat, ali nije sad ni neka igracina. Vise bi bio prinova, nego pojacanje. Ako nekome treba sredjivati promjenu drzavljanstva to je ovaj momak. http://www.transfermarkt.co.uk/admir-se ... ler/172996" onclick="window.open(this.href);return false;Virtu4l je napisao/la:Mislim da bi igrao za nas, samo da promijeni državljanstvo,
http://www.transfermarkt.co.uk/alen-mel ... eler/58282" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
DeeWa je napisao/la:Kao sto sam vec rekao cini mi se da andrej voli bosnu barem tako prikazuje za sada u javnosti ali da mi je cudno to sto jedan igra za bosnu drugi za srbiju to jest. Jer to je prava pravcata rijetkost i obicno se dogodi kad si stariji medjutim oni su prakticno jos djeca i cudi me da ih roditelji nisu uputili u jednu repku za koju se osjecaju da su. Buduci da sam siguran da su srbi zvali andreja ali ovaj nije pristao pa su pokusavali i slagati da je pristao samo da ne pozovemo ga mi, postoji mozda mogucnost da smo se mi kasno sjetili i da je mladji vec poceo igrati dok ovaj stariji jos nije bio zaigrao pa je odabrao nas a ovaj mladji mozda nije htio da mijenja iz jedne u drugu barem ne za sada.
-
imperator10
- Kontakt:
Na Kickerovoj stranici objavljeni najbolji igrači Cvajte u prošloj sezoni.Na mjestu zadnjeg veznog, Mario Vrancic na prvom mjestu bez premca
Sta je sa onim malim Djuricem negdje je bio u italiji 2-3 liga... gledo sam ga protiv svaba na kosevu svaki centarsut njegova lopta mislim da bi nam dobro dosao u repci
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
a eno ga u cittadelli, seria B... tesko da ce biti nesto od njega 24-25 god vec imanisko je napisao/la:Sta je sa onim malim Djuricem negdje je bio u italiji 2-3 liga... gledo sam ga protiv svaba na kosevu svaki centarsut njegova lopta mislim da bi nam dobro dosao u repci
Sasvim očekivano, mada sam mislio da će proći malo više vremena. Više treba reprezentacija njemu, nego on reprezentaciji. Valja se iščupati iz Sochauxa i druge francuske lige.
Izvinućeš se Prciću, naravno da hoćeš.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
S obzirom da Papetu nekoć nije trebao prvotimac Schalkea, kakvo mišljenje od njega očekivati za prvotimca Sochauxa. Lakopo ti momčino. Vrijeme radi za tebe. Nije nešto posebno biti rektalni alpinista propalom selektoru kojeg kao stručnjaka prepoznaju samo njegovi pajdaši u Savezu. Čuj da mu se izvine.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Prcic jeste pogrijesio, ali ne mjenja nista na tome da je Pape prvi pogrijesio, i otpisao ga vec 4 mjeseca prije SP. Da ga nije otpisao, ne bi ni ove pretjerane reakcije bilo.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Prcic je p***** mala. Da bog da ga nikad pozvo, kako je samo Prcic rekao da nece vise igrati za reprezentaciju. On se pravi kao da je zvijezda neka.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Djuric je vracen u Cesenu koja je ostvarila plasman u Seiju A, ako bude igrao trebao bih ga Safet pozvati, jer je pravi đoker s klupa u onim momentima kada treba ganjati rezultat. I Enis Nadarevic je vraćen u Đenovu isto važi i za njega ako zaigra u Seriji A treba ga zvati.Micron je napisao/la:a eno ga u cittadelli, seria B... tesko da ce biti nesto od njega 24-25 god vec imanisko je napisao/la:Sta je sa onim malim Djuricem negdje je bio u italiji 2-3 liga... gledo sam ga protiv svaba na kosevu svaki centarsut njegova lopta mislim da bi nam dobro dosao u repci
Znaci nije bitno kako odigra ili kako ce igrat,samo je bitno da zaigra u Seriji A i odmah treba dobit pozivpovratakotpisanih je napisao/la: Djuric je vracen u Cesenu koja je ostvarila plasman u Seiju A, ako bude igrao trebao bih ga Safet pozvati, jer je pravi đoker s klupa u onim momentima kada treba ganjati rezultat. I Enis Nadarevic je vraćen u Đenovu isto važi i za njega ako zaigra u Seriji A treba ga zvati.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Gledaj jednu stvar taj Djuric je visok oko 2 metra( a pored toga ima zavidnu tehniku udaranja glavom, ko je gledao tekmu protiv u-21 Njemacke zna o cemu pricam), da smo ga sada imali na SP protiv Nigerije bi izvukli 1:1, jer dovoljno nam je da takav sljivotres stoji u protivnickom sesnestercu i da na sebe navuce paznju protivnickih igraca da bi Dzeko, Ibisevic ili neko treci dobili na prosotru za postizanje pogotka.Bihac96 je napisao/la:Znaci nije bitno kako odigra ili kako ce igrat,samo je bitno da zaigra u Seriji A i odmah treba dobit pozivpovratakotpisanih je napisao/la: Djuric je vracen u Cesenu koja je ostvarila plasman u Seiju A, ako bude igrao trebao bih ga Safet pozvati, jer je pravi đoker s klupa u onim momentima kada treba ganjati rezultat. I Enis Nadarevic je vraćen u Đenovu isto važi i za njega ako zaigra u Seriji A treba ga zvati.
Gledao sam ja tu tekmu protiv Njemacke i iskreno poslije te utakmice sam ocekivao da ce taj momak napravit veliku karijeru,ali nije trenutno je samo prosjecan igrac koji se jos mora dokazat da bi dobio poziv A repke.On ni u seriji B,a cak i C nije nesto pokazao da se moze toliko pricat,ta utakmica protiv Njemacke je bila bum u kojoj ga je sve islo.Ima on jos vremena da se dokaze nije on star ima 24 godine,ali ako zaigra u Seriji A neka se pokaze niko sretniji od mene nebi bio i kad bi bio najbolji strijelac Serije A,ali ovo trenutno je malo za A repku.povratakotpisanih je napisao/la: Gledaj jednu stvar taj Djuric je visok oko 2 metra( a pored toga ima zavidnu tehniku udaranja glavom, ko je gledao tekmu protiv u-21 Njemacke zna o cemu pricam), da smo ga sada imali na SP protiv Nigerije bi izvukli 1:1, jer dovoljno nam je da takav sljivotres stoji u protivnickom sesnestercu i da na sebe navuce paznju protivnickih igraca da bi Dzeko, Ibisevic ili neko treci dobili na prosotru za postizanje pogotka.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Ja samo kazem da je Djuric igrac za repke ali ne za prve postave nego da bude među 18 ili 23 igrača jer kada zagusti i treba postići pogodak onda ga ubaciti posljednjih 20-tak minuta.Bihac96 je napisao/la:Gledao sam ja tu tekmu protiv Njemacke i iskreno poslije te utakmice sam ocekivao da ce taj momak napravit veliku karijeru,ali nije trenutno je samo prosjecan igrac koji se jos mora dokazat da bi dobio poziv A repke.On ni u seriji B,a cak i C nije nesto pokazao da se moze toliko pricat,ta utakmica protiv Njemacke je bila bum u kojoj ga je sve islo.Ima on jos vremena da se dokaze nije on star ima 24 godine,ali ako zaigra u Seriji A neka se pokaze niko sretniji od mene nebi bio i kad bi bio najbolji strijelac Serije A,ali ovo trenutno je malo za A repku.povratakotpisanih je napisao/la: Gledaj jednu stvar taj Djuric je visok oko 2 metra( a pored toga ima zavidnu tehniku udaranja glavom, ko je gledao tekmu protiv u-21 Njemacke zna o cemu pricam), da smo ga sada imali na SP protiv Nigerije bi izvukli 1:1, jer dovoljno nam je da takav sljivotres stoji u protivnickom sesnestercu i da na sebe navuce paznju protivnickih igraca da bi Dzeko, Ibisevic ili neko treci dobili na prosotru za postizanje pogotka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.