FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pao
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pao » 12 jul 2014, 14:55

rammstein je napisao/la:MENE BI STID BILO DA VEČERAS NE ODEM NA HASETA DA GLEDAM SVOJE SARAJEVO POSLIJE SVIH OVIH PRELIJEPIH STVARI KOJE SU NAM SE DESILE I KOJE ĆE NAM SE DESITI!!!

POKAŽIMO DA SMO UZ KLUB, VEČERAS!!!
Tako je, sve pada u vodu bilo kakav razlog, jer su svima puna usta Sarajeva i prvi lete kad treba kritikovati (a nisu kompetentni) A upravi treba da se naklonimo kakav ljudi posao rade, evo navijaci drugih klubova dolaze to potvrditi znaci ljudi nas dizu na evropski nivo!!Hvala za sve.

Svi na AFH Arenu veceras!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 12 jul 2014, 14:58

Svi na istok. :mrgreen:
1946

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 12 jul 2014, 15:10

rammstein je napisao/la:MENE BI STID BILO DA VEČERAS NE ODEM NA HASETA DA GLEDAM SVOJE SARAJEVO POSLIJE SVIH OVIH PRELIJEPIH STVARI KOJE SU NAM SE DESILE I KOJE ĆE NAM SE DESITI!!!

:thumbup:

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 12 jul 2014, 15:13

Head je napisao/la:Svi na istok. :mrgreen:
kakav istok, svi na sjever! :P
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 12 jul 2014, 15:14

Kolika se posjeta ocekuje.

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 12 jul 2014, 15:15

Stvarno ste za smijanje. Vidim da več spremate operaciju kako da se što više uvučet e š.... onom jadovanu iz Malezije ( svaki put kad mu vidim sliku pomislim : pa jeli moguče da je naša država i naš grad spao na to da ga kupuju ovakvi kreteni, a onda se sjetim da se klub koji volim nikad ne bi prodao takvom i bude mi lakše ) i da pravite spektakl od utakmice sa omladincima kardifa. ako vi budete brojali doći če vas pravo puno a u stvarnosti pored karata čija je cijena smiješna i pored toga što se dijele besplatno neče vas baš biti puno jer nisu ljudi slijepi. Malo me samo iritira ova marketing kampanja : DIO prihoda za Srebrenicu kada se zna da taj dio prihoda ne može biti veći zbog gore nabrojanog od 500 km i žaloste me te kampanje pokušavanja uzimanja nekih jeftinih poena na napačenom narodu. Mora da je to po savjetu Tana jer se mi u Sarajevu nismo nikad tako ponašali. Kad je več humanitarac i milijarder brine se za Srebrenicu što nije donirao jedno 50000 KM da se pokaže da je sa svojim parama došao u našu napačenu zemlju zbog želje da nam pomogne.
Zadnja izmjena: JosipBukal, dana/u 12 jul 2014, 15:16, ukupno mijenjano 1 put.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 12 jul 2014, 15:15

Mislim da ono navijaca sto dođe veceras ,to su oni koji iskreno vole ovaj klub,i to su navijaci koje Sarajevo ima. Mrzim navijace koji samo dolaze na evropske i derbi utakmice,tim navijacima karta nije skupa ni 50 km.
Veceras akb.lijepo vrijeme,dobar sparing partner-bratski klub,cijene pristupacene( nemaju ni za to razlog, da nedođu) sta ljudima jos treba da dođu, i podrze nesto sto kazu da vole. :roll:

Nervoza
Kontakt:

Post Postao/la Nervoza » 12 jul 2014, 15:16

JosipBukal je napisao/la:

Stvarno ste za smijanje. Vidim da več spremate operaciju kako da se što više uvučet e š.... onom jadovanu iz Malezije ( svaki put kad mu vidim sliku pomislim : pa jeli moguče da je naša država i naš grad spao na to da ga kupuju ovakvi kreteni, a onda se sjetim da se klub koji volim nikad ne bi prodao takvom i bude mi lakše ) i da pravite spektakl od utakmice sa omladincima kardifa. ako vi budete brojali doći če vas pravo puno a u stvarnosti pored karata čija je cijena smiješna i pored toga što se dijele besplatno neče vas baš biti puno jer nisu ljudi slijepi. Malo me samo iritira ova marketing kampanja : DIO prihoda za Srebrenicu kada se zna da taj dio prihoda ne može biti veći zbog gore nabrojanog od 500 km i žaloste me te kampanje pokušavanja uzimanja nekih jeftinih poena na napačenom narodu. Mora da je to po savjetu Tana jer se mi u Sarajevu nismo nikad tako ponašali. Kad je več humanitarac i brine se za Srebrenicu što nije donirao jedno 50000 KM da se pokaže da je sa svojim parama došao u našu napačenu zemlju zbog želje da nam pomogne.
JOSIPE mozes nas lagano povuci za... :tralala: :beba:

pao
Kontakt:

Post Postao/la pao » 12 jul 2014, 15:17

Stvarno ste za smijanje. Vidim da več spremate operaciju kako da se što više uvučet e š.... onom jadovanu iz Malezije ( svaki put kad mu vidim sliku pomislim : pa jeli moguče da je naša država i naš grad spao na to da ga kupuju ovakvi kreteni, a onda se sjetim da se klub koji volim nikad ne bi prodao takvom i bude mi lakše ) i da pravite spektakl od utakmice sa omladincima kardifa. ako vi budete brojali doći če vas pravo puno a u stvarnosti pored karata čija je cijena smiješna i pored toga što se dijele besplatno neče vas baš biti puno jer nisu ljudi slijepi. Malo me samo iritira ova marketing kampanja : DIO prihoda za Srebrenicu kada se zna da taj dio prihoda ne može biti veći zbog gore nabrojanog od 500 km i žaloste me te kampanje pokušavanja uzimanja nekih jeftinih poena na napačenom narodu. Mora da je to po savjetu Tana jer se mi u Sarajevu nismo nikad tako ponašali. Kad je več humanitarac i brine se za Srebrenicu što nije donirao jedno 50000 KM da se pokaže da je sa svojim parama došao u našu napačenu zemlju zbog želje da nam pomogne.

Dusa.ako kome treba privezati termin napacen onda si to ti.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 12 jul 2014, 15:21

Jesi jadan bukale. Idi ba na svoj krmetljak i brini se o svom jadnom klubi idi plusiraj malo ko vas ajfel. I idi slusaj sta ce ti reci onaj lutvo. Pripremaj se za bekrica i kajkuta i **** sa ove teme jade jadni onaj pogani ne znas nista pametno reci papak jedan
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 12 jul 2014, 15:21

Nikad nisam komentarisao tvoje postove, iz razloga sto si bolestan frajer, i sto te na neki nacin sazaljavam.
Ovo je zadnji i poslednji put, da nesto napisem na tvoj komentar.Tan je do sada donirao licno 250 hiljada km,za ugrozena podrucja polavama,a njegova fondacija je dosad skupila oko 1 milion km,za iste svrhe.Taj nick sto koristis ako mozes da izbrises,jer nemoj ljudima gaditi ,jednu fudbalsku legendu. :puke:

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 12 jul 2014, 15:22

Kakav psihopata, ne vjerujem. :wtf:
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

hordeezla
Kontakt:

Post Postao/la hordeezla » 12 jul 2014, 15:22

Stvarno ste za smijanje. Vidim da več spremate operaciju kako da se što više uvučet e š.... onom jadovanu iz Malezije ( svaki put kad mu vidim sliku pomislim : pa jeli moguče da je naša država i naš grad spao na to da ga kupuju ovakvi kreteni, a onda se sjetim da se klub koji volim nikad ne bi prodao takvom i bude mi lakše ) i da pravite spektakl od utakmice sa omladincima kardifa. ako vi budete brojali doći če vas pravo puno a u stvarnosti pored karata čija je cijena smiješna i pored toga što se dijele besplatno neče vas baš biti puno jer nisu ljudi slijepi. Malo me samo iritira ova marketing kampanja : DIO prihoda za Srebrenicu kada se zna da taj dio prihoda ne može biti veći zbog gore nabrojanog od 500 km i žaloste me te kampanje pokušavanja uzimanja nekih jeftinih poena na napačenom narodu. Mora da je to po savjetu Tana jer se mi u Sarajevu nismo nikad tako ponašali. Kad je več humanitarac i milijarder brine se za Srebrenicu što nije donirao jedno 50000 KM da se pokaže da je sa svojim parama došao u našu napačenu zemlju zbog želje da nam pomogne.
a ti si brate opsjednut sarajevom, umjesto da pratis svoj klub ti dolazis na nasu temu i jalovo pokusavas nama nabiti komplekse ali ti ne uspijeva! :beba:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 12 jul 2014, 15:23

slika
1946

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 12 jul 2014, 15:27

Head je napisao/la:slika

E to je to o čemu sam pisao. Slika govori više od hiljadu riječi.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 12 jul 2014, 15:28

slika
1946

male87
Kontakt:

Post Postao/la male87 » 12 jul 2014, 15:30

prosle godine se moglo na stadion unijeti sok od litar u tetrapaku
Jedan je cilj,
Jedan je put i
Samo je Jedan dom.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 12 jul 2014, 15:33

male87 je napisao/la:prosle godine se moglo na stadion unijeti sok od litar u tetrapaku

Ma utakmica nije takmicarskog karaktera,igramo sa bratskom ekipom, znaci bez ikakvog bezbjedonsnog rizika.Tako da ne vidim razlog, da se zabrani da se unese hrana, i da ljudi iftare na Hasetu.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 12 jul 2014, 15:34

..... Kad je več humanitarac i milijarder brine se za Srebrenicu što nije donirao jedno 50000 KM da se pokaže da je sa svojim parama došao u našu napačenu zemlju zbog želje da nam pomogne.
Stava sam kao i @amy i samo cu ti sad replirirati i to na jedan dio posta, jer su ostalo nebuloze.

U ovom lezi nas najveci problem, mi samo zelimo donacije i da nam neko daje na lijepe oci. A zaboravljamo da smo zahvaljujuci nekim ljudima pali u ocima svijetskih humanitaraca jer je nasa zemlja od rata na ovamo dobila donacija preko 15 milijardi KM i gdje su pare? Da su pravilno rasporedjene mogli smo biti jaci od Svicarske.
Ali nema toga vise, u svijetu kapitalizma postoje samo projekti i investicije u kojima ce ljudi zaradjivati. Napravi projekat i ambijent i eto para da svi zarade, i nasi ljudi i firme a Bogami i investitori.
Dovidjenja :!: :!:

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 12 jul 2014, 15:40

nemojte mu zamjeriti ljudi, nije on kriv, bolest je to ;)

okrenimo se tekmi, nasem sjajnom marketingu, kad god otvoris SS.BA, I ostale portale samo SARAJEVO-SARAJEVO, odem u grad cijeli grad pod plakatima ove tekme, mogu zamisliti tek sa norvezanima sta ce biti :) :clap:

onda cujem price kako su igraci prezadovoljni, pa vidimneki nece ni raskid ugovora :mrgreen:

pa onda cujem da jos nije zavrsen prelazni rok

pa onda cujem da tan tek pocinje projekat "Sarajevo" i da ne dolazi u cetvrtak tek onako :)

JA UZIVAM, VI UZIVATE, SVI UZIVAMO...pustite ih, nisu bitni

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ i 23 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []