+1Goalgetter je napisao/la:Prcic jeste pogrijesio, ali ne mjenja nista na tome da je Pape prvi pogrijesio, i otpisao ga vec 4 mjeseca prije SP. Da ga nije otpisao, ne bi ni ove pretjerane reakcije bilo.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
-
Nerminovic
- Kontakt:
Mario Vrancic (Paderborn) was voted the best defensive midfielder of the 2. Bundesliga according to Kicker.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Znas kakav odgovor sam ja dobio kada sam ovdje pisao o Vrancicu ??Nerminovic je napisao/la:Mario Vrancic (Paderborn) was voted the best defensive midfielder of the 2. Bundesliga according to Kicker.
- Goalgetter
- Kontakt:
Husic - Fritz, Prödl, Hüsing, Caldirola - Galvez, Gebre Selassie, Aycicek, Junuzovic - Petersen, Kobylanski
Werder protiv Kickers Emdena igra prijateljsku, Raif Husic u prvoj postavi.
Werder protiv Kickers Emdena igra prijateljsku, Raif Husic u prvoj postavi.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Reci!Ajax je napisao/la:Znas kakav odgovor sam ja dobio kada sam ovdje pisao o Vrancicu ??Nerminovic je napisao/la:Mario Vrancic (Paderborn) was voted the best defensive midfielder of the 2. Bundesliga according to Kicker.
BackSpace United
BackSpace United
Pa da momak nije igrao za prvoligasa. A svi znamo da je Cvajta jaca od Hrvatske, Austrijske i slicnih liga. Da se je tek sada pocelo pricati o njemu, da je tek iskocio. Nema veze sto je momak bio Kapiten Njemacke i svjetski prvak. Nema veze sto je bio jedan od bolje ocjenjenih igraca u ligi i standardan u svom klubu. Evo sad je izborio cak Bundesligu i opet nista. Ja neznam sta jos treba da uradi. Da potpise za Bayern ili Dortmund mozda ??Nerminovic je napisao/la:
Reci!![]()
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 12 jul 2014, 15:18, ukupno mijenjano 2 puta.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Doci ce i Vrancic na red, samo polako.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Treba da promijeni državljanstvo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
.. i onda će Pape pozvat' igrača iz druge lige, a nije ga pozvao dok je igrao u prvojVirtu4l je napisao/la:Izvinućeš se Prciću, naravno da hoćeš.
Nebi ga ni Kolasinac ni Hajrovic mijenjali na lijepe oci. Potpuno logicno je da se treba sjest sa momkom kao sto se je sa Kolasincem i pokazati jasan interes za njega. Prikazati mu njegovo buduce mjesto u timu i da se na njega racuna. Naravno ako to izostane i ako se ti papiri ne poguraju da to moze trajati jako dugo. Mada izgleda da nam je Kolasinac trebao jer nismo imali lijevog beka. Hajrovic isto jer nismo imali desno krilo. A za ovog igraca izgleda da se misli da nam nije bas toliko nephodan pa moze da sacekaVirtu4l je napisao/la:Treba da promijeni državljanstvo.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 12 jul 2014, 15:28, ukupno mijenjano 1 put.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Ajax je napisao/la:Pa da momak nije igrao za prvoligasa. A svi znamo da je Cvajta jaca od Hrvatske, Austrijske i slicnih liga. Da se je tek sada pocelo pricati o njemu, da je tek iskocio. Nema veze sto je momak bio Kapiten Njemacke i svjetski prvak. Nema veze sto je bio jedan od bolje ocjenjenih igraca u ligi i standardan u svom klubu. Evo sad je izborio cak Bundesligu i opet nista. Ja neznam sta jos treba da uradi. Da potpise za Bayern ili Dortmund mozda ??Nerminovic je napisao/la:
Reci!![]()
Sad ce on u repku, samo polako.
BackSpace United
BackSpace United
- DonCorleone
- Kontakt:
Logicno, sto se tice poziva, treba uvijek uzeti u obzir da je covjek polumutav i da treba vremena proci dok stvari dodju na svoje, samo polako i samo saburaChinaglia je napisao/la: .. i onda će Pape pozvat' igrača iz druge lige, a nije ga pozvao dok je igrao u prvoj
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Šta se desi ovo temi? 
Jašta nego će se izvinut, možda ga je trebao ranije zvati ali on odmah glumi neko zvijezdu i oprašta se od repke sa 20 godina. Samo je sebi učio loše, nije Sušiću, sad je samo imao razlog da ga ne zove a da nije bilo te izjave morao bi ga zvat. Ne rješava se na silu ništa, i opet se on mora izvinuti.
EDIT: Vratila se u normalu
Jašta nego će se izvinut, možda ga je trebao ranije zvati ali on odmah glumi neko zvijezdu i oprašta se od repke sa 20 godina. Samo je sebi učio loše, nije Sušiću, sad je samo imao razlog da ga ne zove a da nije bilo te izjave morao bi ga zvat. Ne rješava se na silu ništa, i opet se on mora izvinuti.
EDIT: Vratila se u normalu
Zadnja izmjena: Unofficialpage, dana/u 12 jul 2014, 15:27, ukupno mijenjano 1 put.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Vi nedavno rekoste da će Sanjin sa lakoćom naći klub iz prve ligeChinaglia je napisao/la:.. i onda će Pape pozvat' igrača iz druge lige, a nije ga pozvao dok je igrao u prvojVirtu4l je napisao/la:Izvinućeš se Prciću, naravno da hoćeš.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
to nije poenta moje replike, al' kad si spomenuo, vjerujem da hoćeVirtu4l je napisao/la:Vi nedavno rekoste da će Sanjin sa lakoćom naći klub iz prve ligeChinaglia je napisao/la:.. i onda će Pape pozvat' igrača iz druge lige, a nije ga pozvao dok je igrao u prvojVirtu4l je napisao/la:Izvinućeš se Prciću, naravno da hoćeš.
Pa stani, jel' hoćete da ga zove ili nećete?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
naravno da hoćemo, to je već trebao učiniti, baš kao što Bešić nakon debija protiv Mexica, nikad nije ni trebao biti izostavljen iz A repke
samo ukazujem na to da je Pape kontradiktoran sam sebi i da ne zna gdje udara
Ima li gdje da se makar prati tekstualno ili barem statistika te prijateljske utakmice da vidim malo tog husica ako se dobro pokaze u prijateljskim mogo bi bit pravo otkrovljenje pa ga postave na klupu makar pa za 2g eto ga prvi gk.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Pa eto onda, čim se Sanjin izvine za glupu izjavu koju je dao, možda će ga zvati i svi zadovoljni.Chinaglia je napisao/la:naravno da hoćemo, to je već trebao učiniti, baš kao što Bešić nakon debija protiv Mexica, nikad nije ni trebao biti izostavljen iz A repkesamo ukazujem na to da je Pape kontradiktoran sam sebi i da ne zna gdje udara
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Jarane, Husic nije dosao da grije klupu, mozda hoce prvu sezonu ali Werder Bremen ima veliki problem na poziciju golmana. Raphael Wolf im je 'najbolji' golman ali i on je smotan. Husic ima dobre sanse da bude prvi golman.DeeWa je napisao/la:Ima li gdje da se makar prati tekstualno ili barem statistika te prijateljske utakmice da vidim malo tog husica ako se dobro pokaze u prijateljskim mogo bi bit pravo otkrovljenje pa ga postave na klupu makar pa za 2g eto ga prvi gk.
BackSpace United
BackSpace United
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Edincapitano, Sheyi i 30 gostiju.