Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
http://www.transfermarkt.de/richard-str ... eler/93768Chinaglia je napisao/la:pisao sam već ovdje, kad igraju u kombinovanom sastavu, Husić brani, kad igraju u prvom sastavu, brani neki drugi golman, nije Wolf
-
Nerminovic
- Kontakt:
ovaj nema pojma, bolji je avdukicAjax je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/richard-str ... eler/93768Chinaglia je napisao/la:pisao sam već ovdje, kad igraju u kombinovanom sastavu, Husić brani, kad igraju u prvom sastavu, brani neki drugi golman, nije Wolf
BackSpace United
- Goalgetter
- Kontakt:
Pjanic (AS Roma)
Lulic (Lazio)
Modic (AC Milan)
Zukanovic (Chievo)
Djuric (Cessena)
Nadarevic (Genoa)
Medjutim, Modc je upitan hoce li ga Inzaghi vec sada prekomandovati u glavnu ekipu, a Djuric i Nadarevic bi opet mogli na posudbu, ili eventuelni transfer.
Voli te tvoje Sarajevo.
Svejedno mislim da prva "meta" mora da bude Arslanagic. Treba rijesiti sve do pocetka kvalifikacija, ili makar do utakmice sa Walesom.
I ovdje na forumu se uveliko falio Hadzic, pisane su mnoge stvari kako on zasluzuje poziv, a ne Zahirovic koji je "napravio korner nakon kojeg smo mogli primiti gol".Mozambik je napisao/la:Hadzica su hvalili po instrukcijama Papketa i brata mu.
Svejedno mislim da prva "meta" mora da bude Arslanagic. Treba rijesiti sve do pocetka kvalifikacija, ili makar do utakmice sa Walesom.
Postoji mogucnost da Amar zamjeni Denijala Pirica. A onda ce valjda sve ici brže i bolje.Mozambik je napisao/la:Hadzica su hvalili po instrukcijama Papketa i brata mu.
Ako je tako konacno jedan odlican potez Susicabluesaa je napisao/la:eto, prizvaste maria. prva susiceva misija u novom mandatu? naslov na ss.ba
@Mozambik i Vrancic i Arslanagic. I Prcic ako se uspije probiti do nekog prvoligasa. Zasto bi doveli jednog kada mozemo bar dvojicu. Nema tu prve mete. Ako imamo dvojicu odlicnih igraca treba dovesti obojicu.
Hvalili Hadzica ko, gdjeDeeWa je napisao/la:Samo mi je smijesno malo sto kad god neki nama dolazi reprezentativac tj kad mu se prave najave ovako su svi roberto carlosi, xabi alonse i slicni. To je sve polivalentno, brzo, tehnicki potkovano i slicno. Kad se sjetim ovako su hvalili i hadzica svojevremeno a i mnoge ostale.
Pa sta su imali za pohvalit ??
Vrli forumaši, prizivali ga isto kao što ti sad prizivaš Vrančića.Ajax je napisao/la:Hvalili Hadzica ko, gdjeDeeWa je napisao/la:Samo mi je smijesno malo sto kad god neki nama dolazi reprezentativac tj kad mu se prave najave ovako su svi roberto carlosi, xabi alonse i slicni. To je sve polivalentno, brzo, tehnicki potkovano i slicno. Kad se sjetim ovako su hvalili i hadzica svojevremeno a i mnoge ostale.![]()
????
Voli te tvoje Sarajevo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bgm hvalili su ga, napadali Papeta što ga ne zove.Ajax je napisao/la:Hvalili Hadzica ko, gdjeDeeWa je napisao/la:Samo mi je smijesno malo sto kad god neki nama dolazi reprezentativac tj kad mu se prave najave ovako su svi roberto carlosi, xabi alonse i slicni. To je sve polivalentno, brzo, tehnicki potkovano i slicno. Kad se sjetim ovako su hvalili i hadzica svojevremeno a i mnoge ostale.![]()
????
Pa sta su imali za pohvalit ??
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Dobro jaro. Samo po meni je Vrancic mnogo bolji igrac ali ako to zanemarimo kao subjektivno. Vrancic bar ima rezultate iza sebe. Njemacki reprezentativac kapiten i svjetski prvak. Onda proglasen za najboljeg veznjaka Cvajte. Od sljedece sezone ce cak igrat jednu BundesliguVirtu4l je napisao/la:
Vrli forumaši, prizivali ga isto kao što ti sad prizivaš Vrančića.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ofanzivno i po uspjesima sa Njemackom, Holandijom DA. Samo sto Medunjanin ima jos 3,4 godine ispred sebe karijere a Vrancic 10 godina. I Vrancic je bolji defanzivno ( zadnji vezni ) kao i brzi je od Medunjanina koji je dizelas. Uz to Vrancic igra Bundesligu a Medunjanin , Tursku ligu.Neutral je napisao/la:Mario Vrančić jako podsjeća igrom na Harisa Medunjanina.
Sa tim dijelom se slazem sa tobom. Da nije svaki koji se pojavi odma za A reprezentaciju. Ali ih ima puno koji jesu.Virtu4l je napisao/la:Ne ulazim ja u to ko je bolji igrač. Govorim o tome da čim se pojavi neki igrač na ić on je odmah kvalitet za a tim.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, AA23, al87, Alucard, ANamelessGhoul, Anoniman, Bejker, bhfanatic14, Bordeaux433, BosnianDragon2024, BosnianRahatluk, CHR, costacurta08, Cwirek, Daduli, dark44, DeeWa, DjaniTarik, Edincapitano, edvaE2, enobarca, Fudo, fukare987, galia95, Goalgetter, GoldenLilies, Gomis99, Google Adsense [Bot], guillermo, Hajdeee, HordasFks, IgmanskiVukovi, invincible1921, inzomni, itatabisine, izdzezveubrazil, Jegres, Kajkutenjoyer, kakarut, KarlMarx, Kaunas, kladionicar30, kolezeljovac, L-Train, lakilone, LondonBlues, marlostanf1eld, Maroon1946, Micron, Napapijri, napapijri1987, nerkolfc, Principatus, Rauber33, RaymondRed, rishovski, robertkosar, s4mke, safun79, sagitarius, Shategabri, Sheyi, signalidunapark, StevieG8, Sveti, tale07, TofiTofita, tuzlanskinacin, unavita, UtdBiH21, Venom, Wisey, xinxee, zastitaIdentiteta, zemuntrg, zikerrz21 i 688 gostiju.