Banovan.Principatus je napisao/la:
Edit:
Jos umalo zaboravi. Pa ljudi gdje je Sahbaz?
Ovo je nesto cudno, uvjek kad Vedo igra i zabija nema Sahbaza. To ti je ko sa Bruce Wayne i sa Batmanom, ili je jedan ili drugi tu, nikad zajedno.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Banovan.Principatus je napisao/la:
Edit:
Ovo je nesto cudno, uvjek kad Vedo igra i zabija nema Sahbaza. To ti je ko sa Bruce Wayne i sa Batmanom, ili je jedan ili drugi tu, nikad zajedno.
3 gola! A ušao je u ekstra formu i prije ovih golova. Oni su samo kruna njegovog zalaganja i odlične igre. Vedade, kralju! Ima nas koji nismo ni sumnjali!Mrgood je napisao/la:Polako ljudi, niti je radi 2 utakmice upao u krizu niti je se sad radi 2 gola usao u neku EXTRA formu.
Polako, ima potencijala samo neka ide uspon zdravo i golovi nece izostati.
Johnyx95 je napisao/la:Banovan.Principatus je napisao/la:
Edit:
''Vucja jazbina'' mu je najbliza.Ni dva sata voznjegeronimo je napisao/la:golovi se traze, golovi padajutrpa ga vedo onako muski (zmajce, je li ovo bolji naziv za postizanje golova?
).
sahbo otisao u penziju (steta), ocekujmo ga ponovo na ovojh temi, cim ga huja prodje.![]()
principatus, kako vidim, nisi bio na utakmici, nista, od sljedece sezone ako zalis vedu gledati, moras zapiciti za hamburg.
![]()
naime, hertha ce u narednoj sezoni imati gradski derbi.
edit: eto sahbaza![]()
ahahahahahahahNoName je napisao/la:Vedad, ako ovako nastavi, mogao bi konkurisati i za cijelo poluvrijeme protiv Gane. Virtu4l, pozdrav :ugeek:
Johnyx95 je napisao/la:Boli me k**** za tobom i tvojim nickovima.mesi75 je napisao/la:
Sta je Johnyx jel ti drago sto sam banovan ustvari moj prethodni nick, pa si zahvaljuci tom upao u ss.ba ligu.Kao sto vidis nisam ja banovan, nego moj prethodni nick, ja sam promjenio nick i opet sam tu.Sad sam naravno mesi al samo po nicku.U srcu i dusi sam vedo.Pa sta da kazem dragi moj Princiatusi , ja sam svoje davno rekao u vezi Vede a Vedo to sad sao potvrduje, a pljuvaci njegovi ko pljuavaci, kukavice, kad zabija sakriju se u misiju rupu, poslije prvog gola su se i javljali sa onim recenicama tipa pa to je samo jedan gol a sad kad je tri zabio zaredom nece se takvi javiti do kraja sezone sigurno, jer neznaju vise sta da kazu osim gluposti koje su i dosada valjali.
vezano za temu:Vraca se Vedo .
[/quote][/quote]mesi75 je napisao/la:
I ja da kazem vezano za temu:Vedo nikada nije ni otisao nigjde pa da se vratri , vedo je uv jek ist bio samo nekad imas vise a nekad manje srece i nekad imasd bolje ili losije saigrace to je sve.
Bilo bi to lijepo ali i sa ovim treba biti prezadovoljan. Prije 3 kola bismo bili sretni samo da dadne jedan gol a evo on daje jedan po utakmici. Al što jest jest lijepo je vidjeti da zabija ponovo, pravo nam je to svima nedostajalo.Necromacer je napisao/la:Realno gledajuci finta je bila da se najezisMajstorski je izveo kompletan potez...svabski komentator je dozivio sjebolitis kada je vidio usporeni snjimak.
![]()
Ali reakcija odbrambenog igraca je najjaca...pomjerio se tek kada je Vedo dao gol.
volio bih jedan dopel-pak ...bio bi red
Ma salim se s dopel-pakom naravno ...ja bih bio azdovoljan da u sljedecih 10 tekmi Vedo postigne 5 golova...naravno sve preko 15 golova u ligi ove sezone bi ga lansiralo na trziste u neki puno jaci klub.NoName je napisao/la:Bilo bi to lijepo ali i sa ovim treba biti prezadovoljan. Prije 3 kola bismo bili sretni samo da dadne jedan gol a evo on daje jedan po utakmici. Al što jest jest lijepo je vidjeti da zabija ponovo, pravo nam je to svima nedostajalo.Necromacer je napisao/la:Realno gledajuci finta je bila da se najezisMajstorski je izveo kompletan potez...svabski komentator je dozivio sjebolitis kada je vidio usporeni snjimak.
![]()
Ali reakcija odbrambenog igraca je najjaca...pomjerio se tek kada je Vedo dao gol.
volio bih jedan dopel-pak ...bio bi red
[/quote]Johnyx95 je napisao/la:mesi75 je napisao/la:
I ja da kazem vezano za temu:Vedo nikada nije ni otisao nigjde pa da se vratri , vedo je uv jek ist bio samo nekad imas vise a nekad manje srece i nekad imasd bolje ili losije saigrace to je sve.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Goalgetter i 14 gostiju.