Veliko finale (i tekma za 3 mjesto): GER-ARG; BRA-HOL
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
Re: Veliko finale (i tekma za 3 mjesto): GER-ARG; BRA-HOL
Svima vama koji ste bojkotovali moju temu želim da poželim mnogo problema sa potencijom kad im bude najpotrebnija....
takođe želim da holandija bude treća, a argentina prvak svijeta...
@rio ko te puštao iz kredenca?
takođe želim da holandija bude treća, a argentina prvak svijeta...
@rio ko te puštao iz kredenca?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Centre forward
- Kontakt:
Dantes razmišlja o suicidu. Nadrlj'o momčiluk ni kriv ni dužan, a htio je samo da napravi pravu stvar. 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- dr.van nostrand
- Kontakt:
MaGiCa je napisao/la:Navijacu za Argentinu i Holandeze, ali dobice Nemci i Brazilci.

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
jes al kad padne moja kletva...hihihihihihi...Centre forward je napisao/la:Dantes razmišlja o suicidu. Nadrlj'o momčiluk ni kriv ni dužan, a htio je samo da napravi pravu stvar.
već vidim 90% forumaša idu na bookmarks biraju neki od adult 18+ sajtova i prc nema fizičke reakcije...
onih 10% što imaju pravi sex se kaje nakon što cure nesrećne odu kući
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Messi: "Odrekao bi se svih svojih rekorda kada bi nam to zagarantovalo osvajanje Mundijala."
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Nije slučajno da ni Švicarska, ni Belgija ni Nizozemska gotovo da nisu stvorili priliku protiv Argentine, a kamoli zabili. Sabella je pametniji od zadnja 3 argentinskih izbornika skupa. Dok su se svi oni trudili kako u istu momčad staviti Messija, Aguera, Higuaina, Milita, Di Mariju itd. i igrati dopadljivo, Sabella zna da dok ima Messija bitno je napraviti defanzivni blok i ne primiti, a Leo će stvoriti 2-3 prilike svaku utakmicu. To je recept koji je donio Argentini finala 86. i 90. s jednim drugim genijem.
27.10.2020
- Goalgetter
- Kontakt:
http://****/clanak/17737/lazn ... rtugalijom
Kako nam je promaklo da je S. Korea igra sada protiv Portugala u osmini finala Mudijala.

Kako nam je promaklo da je S. Korea igra sada protiv Portugala u osmini finala Mudijala.

To je to
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Goalgetter
- Kontakt:
Ako osvoji SP bice bolji od Maradone 

- Consigliere
- Kontakt:
BRA Line-Up: Julio Cesar, Thiago Silva (c), David Luiz, Paulinho, Oscar, Maxwell, Ramires, Luis Gustavo, Willian, Jo, Maicon
NED Line-Up: Cillessen, Vlaar, De Vrij, Martins Indi, Blind, Van Persie (c), Sneijder, Robben, Kuyt, Clasie, Wijnaldum
NED Line-Up: Cillessen, Vlaar, De Vrij, Martins Indi, Blind, Van Persie (c), Sneijder, Robben, Kuyt, Clasie, Wijnaldum
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Očekujem da Robin Van Choke popravi malo broj golova, sad kad je prošlo najbitnije.
Samo da ne bude smor ko u polufinalu ,iako sastav brazila ne obecava nista 

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- Consigliere
- Kontakt:
Ovo je stvarno nevjerovatno, Brazil, osim Neymara, nema igraca koji bi mogao napraviti visak i biti stalna prijetnja za gol...suhi je napisao/la:Samo da ne bude smor ko u polufinalu ,iako sastav brazila ne obecava nista

Ni ja ne znam sta da ocekujem.. Nadam se golovima, naravno... Mozda bolju predstavu brazilske odbrane nego u polufinalu?

Fit Tony: I keep my friends close...
Ne znam koji khurac se moralo trpati sve u jednu temu. Hajd kontam do sada (da se ne zaspama pdf), ali te tekme su bile od iste važnosti, a sada imamo najvažniju tekmu na svijetu i jednu "revijalnu". Ionako će kompletan pdf završiti u arhivi nakon prvenstva...
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Nadamo se jos jednom gazenju prepotentnih Brazilaca.7-1 nije dosta,zelimo ih sada potpuno na koljenima s drvenom medaljom.
Panj opet ostavi hernanesa na klupi,nije vala nesto,al za ove panjeve ramiresa,gustava,paulinja je igracina .
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
ne ocekujem previse interesantnu utakmicu, usprkos tomu sto se radi o utakmici za 3. mjesto...Brazil ovo mora uzeti, naravno, radi navijaca, inace bi moglo biti "nezgoda" na ulicama brazilskih gradova...
Primjeti još neko broj 7 na čelu Brazilaca?
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Al ovi smorise sa ovom himnom

Zadnja izmjena: soccerfan, dana/u 12 jul 2014, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.