RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Ma samo nek oni igraju dobro,nabavit ćemo mi i tu lovu za reflektore... 
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
i još da legnu pare od prodaje malog Bašića te Letića, i eto novca za infrastrukturu. 
Zna li iko gdje Letic otisao i koliko cemo dobiti ostete za njega???
Forza Velez!
Forza Velez!
drug koliko je meni poznato trebao je preći da igra u Češkoj ili Poljskoj. Nadam se da neko ima 100% tačne informacije, i da klub abd zaradi, a njemu puno sreće.Kadet91 je napisao/la:Zna li iko gdje Letic otisao i koliko cemo dobiti ostete za njega???
Forza Velez!
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
izgleda da letic prekida fudbalsku karijeru.......to sam danas cuo od jefnog igraca veleza
navodno covjek koji se brinuo o njemu u njega ulozio 50 000 km i navodno trazi pare nazad ovaj nema i kao neda mu papire ne moze nigdje otici,
neke stvari mi nisu jasne ali to sam danas cuo.
izgleda da postoje sanse da se ostrakovic vrati ,a vec doveli 2 golmana s bobicem imamo tri.
ne znam.......
navodno covjek koji se brinuo o njemu u njega ulozio 50 000 km i navodno trazi pare nazad ovaj nema i kao neda mu papire ne moze nigdje otici,
izgleda da postoje sanse da se ostrakovic vrati ,a vec doveli 2 golmana s bobicem imamo tri.
ne znam.......
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Sto se tice Letica, on sad ne moze nigdje ici, moze samo u Velezu ostat ili nista od fudbalske karijere?VELEZDOGROBA je napisao/la:izgleda da letic prekida fudbalsku karijeru.......to sam danas cuo od jefnog igraca veleza
ne znam.......
Volio bi da se Ostri vrati, al evo vidim na FB je objavio neki vidio best mooments FK VELEZ MOSTAR... Uglavnom zelim mu svu srecu!
FORZA
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Kažem ti, primarni cilj uprave je bio da zadrže igrački kadar i sigurno našeg najboljeg igrača u prosloj sezoni kako bi ove probali da naprave nesto. Ako im uspije taj "primar" (izlazak u evropu, titula) onda dolazi "sekundar" , Hebibović odlazi u Bursaspor, na njegovo mjesto dolazi neki tu i tamo slabiji igrač, a reflektori u Vrapcicima.MostaracVelezovac je napisao/la:Druze,shaman7 je napisao/la:Ja sam ovdje pisao vec o tome. Bursaspor je trazila Hebibovic a zauzvrat bi dobili pare za reflektore (ili kompletnu organizaciju izgradnje reflektora, nisam siguran) i jos nesto para za pomocni (pazite samo koliko vrijedi Ani). Medjutim, nasa uprava je odlucila da zadrzi Anija i u prvi plan stavila igracki kadar sa kojim bi mogli izboriti Evropu. Ako Hebibovic ovu sezonu odigra ekspresno kao i do sad, biti ce ga jako tesko zadrzati , a mozda i postoji dogovor da Ani ide u Bursu iduce sezone. Za uzvrat bi dobili te reflektore koji ce trebati i mozda svoje evropske utakmice ne bi igrali u Zenici nego u Vrapcicima. E sada kakve ostale uslove, koliki je minimalni kapacitet itd. zahtjevaju ne znam, ali ovo je sve jedna jako lijepa priča započeta jos prosle sezone. Da ne bi ispalo neko moje nagadjanje i šupljak, ovu priču mi je baš neki dan potvrdio jedan od forumaša blizak Niksicevoj familiji iako sam prije znao za ovo
Nemam info iz prve ruke za to, ali imam da su reflektori 500,000km. I nelogicno mi je da Velez nebi prodao igraca.za 500,000 kad je to 10x veca cijena od.svake odstete koju je Velez dobio za igraca u zadnjih 25 godina. Nelogicno mi. Da je ta ponuda postojala sigurno bi on bio u Turskoj a reflektori se vec instalirali. Al opet kazem, to je samo po nekoj mojoj logici jer nekakvih cistih informacija o tom nemam.
Vrijeme je da se uradi i s one strane predionice jos jedna tribina velicine centralne, uz reflektore i to bi mi imali strasni stadion.
Zasto ne organizovati opet onu akciju? Stolica 10 km? nek najmanje 2 hiljade pripadnika Crvene Armije (uzmi u obzir naše navijače, naše obične građane, stanovništo u inostranstvu, igrače, upravu, firme itd) uzme po stolicu za sebe, to je 20000 KM , ne znam i da je više potrebno za izgradnju tribine (možda i jes , nisam upućen), ali mislim da je to najmanja cifra koja se moze skupiti, ima pripadnika Armije puno - puno više
@Ja sam vam govorio, sve dok mi stranica ne objavi ne vjerujem u odlaske, tako ni Oštrakovićev ni Letićev. Malo mi je glupa ta priča oko vraćanja para, mislim da se prije on hoce u Velez vratiti ali eto nek mu bude
Za Oštrog sam ja jedan dan čuo da je potpisao, pa onda da se vraća, prije da će ovo drugo, a to što imamo viška golmana, odlično. Treba ih slati na posudbe, tipa Bobića , šta fali ako odradi jednu kvalitetnu sezonu u Igmanu, Turbini i slično ?
Zadnja izmjena: shaman7, dana/u 12 jul 2014, 19:45, ukupno mijenjano 1 put.
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Otisli: Oštraković(proba), Letić(proba), Okić, Ramović, Kazazić, Rašević, Ćemalović(proba)
Mogucnost povratka: Igrači koji su na probi tj.
Oštraković (u Austriji na probi, nije jos potpiso ugovor)
Letić (ima problema sa menadzerom jedino moze ostat u Veležu koliko sam skonto)
Ćemalović (proba u Poljskoj)
Došli: Đokić, Škahić, Hodžić, Nikolić, Haurdić, Vladavić, Popović
Neznam hoce li biti više pojacanja, ako postoji mogucnost volio bi da mi to neko javi na PP.
Pozdrav RAja
Mogucnost povratka: Igrači koji su na probi tj.
Oštraković (u Austriji na probi, nije jos potpiso ugovor)
Letić (ima problema sa menadzerom jedino moze ostat u Veležu koliko sam skonto)
Ćemalović (proba u Poljskoj)
Došli: Đokić, Škahić, Hodžić, Nikolić, Haurdić, Vladavić, Popović
Neznam hoce li biti više pojacanja, ako postoji mogucnost volio bi da mi to neko javi na PP.
Pozdrav RAja
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
aako se Oštri vrati, to je to, i imat ćemo nakon 1992. najbolju ekipu Veleža.
Ja sam za akciju, kojom bi se izgradila ili obnovila tribina RA, ili reflektori, pa bujrum MOSTARCI, pričajte s Tanovićem ili Mrkvom da se to pokrene još ovog ljeta, slično kao za autobus. Hajmo rođeni, jače, snažnije, pa šaljite ili napravite grupu na facebook-u, pa da se uskoro krene sa realizcijom.

Ja sam za akciju, kojom bi se izgradila ili obnovila tribina RA, ili reflektori, pa bujrum MOSTARCI, pričajte s Tanovićem ili Mrkvom da se to pokrene još ovog ljeta, slično kao za autobus. Hajmo rođeni, jače, snažnije, pa šaljite ili napravite grupu na facebook-u, pa da se uskoro krene sa realizcijom.
E golemo... Jao momka koliko problema ima, prošle godine nestao, nije niko 2 mjeseca za njega znao, a sad ovo...VELEZDOGROBA je napisao/la:izgleda da letic prekida fudbalsku karijeru.......to sam danas cuo od jefnog igraca veleza
ne znam.......
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
evo jedan fin primjer: 20.000 rođenih x 10 KM = 200.000 KM, pa zamislite šta se može uraditi sa tim parama. Komotno se RA tribina može napraviti iz nova + stolice iz Bekta, ili da se kupe 2 reflektora, pa vi vidite. 
- RockyMaivia
- Kontakt:
Ja sam zato da se stadion srusi do temelja i pravi novi u Sjevernom.
StarMo nije skutorija...
Srusit i onda odakle lova za novi stadion?RockyMaivia je napisao/la:Ja sam zato da se stadion srusi do temelja i pravi novi u Sjevernom.
Forza Velez!
- RockyMaivia
- Kontakt:
Trebali bi neke pare dobiti od grada+traziti pare od Uefe.Kadet91 je napisao/la:Srusit i onda odakle lova za novi stadion?RockyMaivia je napisao/la:Ja sam zato da se stadion srusi do temelja i pravi novi u Sjevernom.
Forza Velez!
StarMo nije skutorija...
Moj druže kakav grad bolan,pa oni bi rahatniji bili da nas nema nikako.Klub nije dobio od grada ništa,da ne govorim o nekim ozbiljnijim investicijama.Sve što sada imamo omamo zahvaljujući ljudima koji vole Velež,navijačima i našim stalnim sponzorima.Te priče o stadionu u Sjevernom su sad utopija i ne treba tu priču sada potezati.Sad je najvažnije da izborimo evropu i da osposobimo stadion za te evropske utakmice.Te priče o novom stadionu ja ću podržati kad neko donese garanciju od 30-50 miliona KM i kaže evo za novi stadion,a ove ostale priče su samo pokušaji da se zaustavi gradnja i završetak stadiona u Vrapčićima.Pa samo za drugu tribinu + RA tribina + reflektori treba bar 2 miliona,a ne za cijeli stadion.Zato kažem kanite se te priče već na tribine i da pomognemo momcima u ovoj sezoni i da krenemo na put po evropi.Sa rezultatima će doći i novci i tribina nova i reflektori i sve ostalo.AVANTI ROĐENIRockyMaivia je napisao/la:Trebali bi neke pare dobiti od grada+traziti pare od Uefe.Kadet91 je napisao/la:Srusit i onda odakle lova za novi stadion?RockyMaivia je napisao/la:Ja sam zato da se stadion srusi do temelja i pravi novi u Sjevernom.
Forza Velez!
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
A golemi prica, cuj rusit stadion u vrapcicima!!!? Pa evo sve da se nekim cudom sredi neko da finansira novi stadion u sjevernom, kosto se svak od nas nada da ce nekad bit(ali opet ako smo imalo realni znamo da nema nista od toga u ikakvoj bliskoj buducnosti), opet nema price o rusenju stadiona u vrapcicima nego bi vrapcici sluzili kao vrlo dobar trening kamp! Stim da smo dosta prozivili na onom stadionu i on ima i sentimentalnu vrijednost jer nam je evo bio dom u dvadeset najtezi godina u historiji kluba kad su nas sa svih strana dusmani htjeli ugasit! svi smo mi koji nosimo velez u srcu na neki nacin sudjelovali u izgradnji istog.. stolice, tribine, semafor itd itd, sve je to od RAje! Onaj stadion je sa neke strane bas simbol ljubavi RAje prema svetom crvenom dresu sa petokrakom na srcu i to nije za odbacit..
Slažem se mikki, komplet stadion navijači izgradilimikki21 je napisao/la:A golemi prica, cuj rusit stadion u vrapcicima!!!? Pa evo sve da se nekim cudom sredi neko da finansira novi stadion u sjevernom, kosto se svak od nas nada da ce nekad bit(ali opet ako smo imalo realni znamo da nema nista od toga u ikakvoj bliskoj buducnosti), opet nema price o rusenju stadiona u vrapcicima nego bi vrapcici sluzili kao vrlo dobar trening kamp! Stim da smo dosta prozivili na onom stadionu i on ima i sentimentalnu vrijednost jer nam je evo bio dom u dvadeset najtezi godina u historiji kluba kad su nas sa svih strana dusmani htjeli ugasit! svi smo mi koji nosimo velez u srcu na neki nacin sudjelovali u izgradnji istog.. stolice, tribine, semafor itd itd, sve je to od RAje! Onaj stadion je sa neke strane bas simbol ljubavi RAje prema svetom crvenom dresu sa petokrakom na srcu i to nije za odbacit..
RAja moja draga nemojte gluposti pričati.Nema nikakvog rušenja ni u slučaju da nam odnekud padnu pare za novi stadion.Abd kad proigramo i zaigramo u Europi i abd kad dođu jači sponzori i veće pare te kad bude realno pričati o novom stadionu u Sj.logoru ovaj sadašnji će ostati da bude naš trening kamp te stadion za sve mlađe selekcije.Ali to je jedna daleka budućnost, puno je važnije u ovom trenutku da svi stanemo iza kluba, da nas bude u puno većem broju na tribini, a pogotovo da masovno uzimamo članske karte FK VELEŽ.Raspravljajmo malo realnije i ozbiljnije.
Što se tiče Oštrog I Letića moj lični stav je sljedeći:Letić ni slučajno nazad u klub, treba mu zviznut suspenziju, a mislim da niste valjda toliko zaboravni da mu ovo nije prvi put da radi.Na našu sreću nismo u onim **** kao prije i u situaciji kad nam je svaki igrač sa bilo kakvim odnosom prema klubu bio jako potreban te smo sve morali trpiti i ponižavati se.Ovo je neki drugi Velež, ovo su neka druga vremena, svi smo optimistični da klub staje na noge te ne vidim potrebe ni za kakve ustupke nikome.
Oštri, tu je situacija malo drugčija, Oštri je zaslužio da ga volimo, na neki način zaslužio da mu budemo zahvalni, a svakako je zaslužio jedno veliko HVALA od svih nas.Međutim,i zimus je Oštri malo neozbiljno proveo pauzu te je na pripreme došao sa kojom kilom viška i nespreman te da bi ga uozbiljili, klub je pod hitno morao tražiti novog golmana.Zbog toga je doveden Dragojević.Na sreću Oštri se brzo presabrao, uozbiljio te proljetos bio jedan od naših najboljih igrača.E sad ovo ljetos što je uradio nije mu baš bilo pametno, već mjesec dana ga nigdje nema, a ne vidim da se ikom iz kluba javlja, mi opet morali dovesti novog golmana što znači da sada imamo 3 golmana koji su već mjesec dana u trenažnom procesu i koji pišaju krv na pripremama da bi zaslužili broj 1.Niko ne zna da li Oštri trenira, a ako trenira pitanje je s kim, kako i koliko.I onda nakon mjesec dana priprema pojavljuje se sad ta priča o povratku.Mislim da to nije fer prema klubu, suigračima, a najmanje prema trojici golmana koji se trenutno bore za broj 1.Isti slučaj ću ponoviti kao i za Letića:NISMO MI VIŠE KLUB KOJEM IGRAČI SA NEBA PADAJU KAD HOĆE I KOJI RAZMIŠLJAJU "JA ĆU HODATI I TRAŽITI A AKO NIŠTA NE NAĐEM VAZDA IMA VELEŽ".E NE GOSPODO MI NISMO VIŠE TI MISLIM DA JE U NAŠEM KLUBU STANJE PUNO OZBILJNIJE I DA SE VIŠE NE MOŽE RADITI ŠTA HOĆE I KAKO HOĆE.Da skratim Letić NE
, Oštrom velikom HVALA
, može ali kao 4 goman(žao mi je).Ali pošto moramo plaćati dva golmana u punom obimu mislim da bi plaćanje trećeg bila ortodoksna glupost i preseravanje i zato uz sve zahvale i njemu NE
.
Jest brato Pastrmka zaboravih danas autobus, ali moj brato fini ko će se sjetiti svih naših fenomenalnih stvari koje uradišmo prvi.
P.S. I još nešto, gledam danas slike sa utakmice sa Pandurima kako je lijepo viditi u pozadini autobuse od svakog kluba parkirane.A među njima sija i blješti i po onoj kiši ne da use od ljepote naš ljepotan, a na sred njega blješti crvena zvijezda petokraka.Kad to viđoh same mi suze pođoše od sreće i zadovoljstva i nešto kontam da li će ovaj isti autobus idućeg ljeta na pravi dugoočekivani put po Europi, a mi svi ko jedan u pratnji za njim.
NEPROCJENJIVO
Što se tiče Oštrog I Letića moj lični stav je sljedeći:Letić ni slučajno nazad u klub, treba mu zviznut suspenziju, a mislim da niste valjda toliko zaboravni da mu ovo nije prvi put da radi.Na našu sreću nismo u onim **** kao prije i u situaciji kad nam je svaki igrač sa bilo kakvim odnosom prema klubu bio jako potreban te smo sve morali trpiti i ponižavati se.Ovo je neki drugi Velež, ovo su neka druga vremena, svi smo optimistični da klub staje na noge te ne vidim potrebe ni za kakve ustupke nikome.
Oštri, tu je situacija malo drugčija, Oštri je zaslužio da ga volimo, na neki način zaslužio da mu budemo zahvalni, a svakako je zaslužio jedno veliko HVALA od svih nas.Međutim,i zimus je Oštri malo neozbiljno proveo pauzu te je na pripreme došao sa kojom kilom viška i nespreman te da bi ga uozbiljili, klub je pod hitno morao tražiti novog golmana.Zbog toga je doveden Dragojević.Na sreću Oštri se brzo presabrao, uozbiljio te proljetos bio jedan od naših najboljih igrača.E sad ovo ljetos što je uradio nije mu baš bilo pametno, već mjesec dana ga nigdje nema, a ne vidim da se ikom iz kluba javlja, mi opet morali dovesti novog golmana što znači da sada imamo 3 golmana koji su već mjesec dana u trenažnom procesu i koji pišaju krv na pripremama da bi zaslužili broj 1.Niko ne zna da li Oštri trenira, a ako trenira pitanje je s kim, kako i koliko.I onda nakon mjesec dana priprema pojavljuje se sad ta priča o povratku.Mislim da to nije fer prema klubu, suigračima, a najmanje prema trojici golmana koji se trenutno bore za broj 1.Isti slučaj ću ponoviti kao i za Letića:NISMO MI VIŠE KLUB KOJEM IGRAČI SA NEBA PADAJU KAD HOĆE I KOJI RAZMIŠLJAJU "JA ĆU HODATI I TRAŽITI A AKO NIŠTA NE NAĐEM VAZDA IMA VELEŽ".E NE GOSPODO MI NISMO VIŠE TI MISLIM DA JE U NAŠEM KLUBU STANJE PUNO OZBILJNIJE I DA SE VIŠE NE MOŽE RADITI ŠTA HOĆE I KAKO HOĆE.Da skratim Letić NE
Jest brato Pastrmka zaboravih danas autobus, ali moj brato fini ko će se sjetiti svih naših fenomenalnih stvari koje uradišmo prvi.
P.S. I još nešto, gledam danas slike sa utakmice sa Pandurima kako je lijepo viditi u pozadini autobuse od svakog kluba parkirane.A među njima sija i blješti i po onoj kiši ne da use od ljepote naš ljepotan, a na sred njega blješti crvena zvijezda petokraka.Kad to viđoh same mi suze pođoše od sreće i zadovoljstva i nešto kontam da li će ovaj isti autobus idućeg ljeta na pravi dugoočekivani put po Europi, a mi svi ko jedan u pratnji za njim.
NEPROCJENJIVO
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!
- pravnik1981
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo gola za 1-0...imate i galeriju slika na oficijalnom sajtu Pandurii-a...
Zna li iko sta je sa onim VelezTV ?? sa proslih priprema smo gledali video sa svih utakmica..mogli su i sa ovih priprema snimat pa prilike izrezat...na nasem sajtu ni slika ni videa ccc

Evo gola za 1-0...imate i galeriju slika na oficijalnom sajtu Pandurii-a...
Zna li iko sta je sa onim VelezTV ?? sa proslih priprema smo gledali video sa svih utakmica..mogli su i sa ovih priprema snimat pa prilike izrezat...na nasem sajtu ni slika ni videa ccc
- RockyMaivia
- Kontakt:
Zasto ne traziti od grada? Zatrpati ih e-mailovima da se usvoji regulacioni plan po kojem bi mi dobili novi stadion.
Ovaj nek ostane,ali bi rusenjem tribina dobili pare od grada.
Ovaj nek ostane,ali bi rusenjem tribina dobili pare od grada.
StarMo nije skutorija...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.