Mou deff odradio transfer godine

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
Bogu dragom hvala pa ga PSG plati i da nije otisao u Barcu. Bar su to uspjeli izbjecibianconeros je napisao/la:Jel ovo onaj isti Luiz sto je preso u PSG... koja sprdancija i prevara od igraca...
ma hajd crveni karton ili penal isti djavoFKKrajina je napisao/la:Ne branim ja Brazil,bmk za njima. Ali kako sad niko ne prica o nepostojecem penalu,drugom golu prethodio ofsajd. Kao i drugom golu Svaba protiv Brazila. Iako je i TS zasluzio crveni ovdje.
Opet kazem **** mi se,ali eto.
Haha istina brate, riješio se bezze igrača za brdo love.soccerfan je napisao/la:Ja mislim da Mourinho trenutno izgleda ovakoJanez je napisao/la:Šta je ovom Davidu Luizu![]()
![]()
![]()
. Moj PSG
Nije isto, to je bio trade u kojem je Brazil bolje prošao nego da je sudija odsvirao ispravno.delko je napisao/la:ma hajd crveni karton ili penal isti djavomalo oduzeo i malo dodao i eto ;D
To ce Zlatan posamaratiAdinjo je napisao/la:David Luiz nije odbrambeni igrac, on je klovn. On radi sve suprotno.
Lik vraca loptu na 11 metara, umjesto lagano samo u korner da izbaci.
Blind ima vremena da spusti loptu, smirio je fino, i pod raslje. A odbrane na vidiku nema![]()
Sliva, prica se da jedan od najboljih na svijetu![]()
![]()
-.........on jos gori od Luiza. Jadan PSG sa njima !!!!
Svaku tekmu PSG ps1 siguricaFKKrajina je napisao/la:Hvala Bogu da je Barcu promasila ova ubleha. Kako ce ce Psg usreciti odbranom Maxwel-Silva-Luiz- i plus da mjenjau Marq za Alvesa. Hahahah
soccerfan je napisao/la:To ce Zlatan posamaratiAdinjo je napisao/la:David Luiz nije odbrambeni igrac, on je klovn. On radi sve suprotno.
Lik vraca loptu na 11 metara, umjesto lagano samo u korner da izbaci.
Blind ima vremena da spusti loptu, smirio je fino, i pod raslje. A odbrane na vidiku nema![]()
Sliva, prica se da jedan od najboljih na svijetu![]()
![]()
-.........on jos gori od Luiza. Jadan PSG sa njima !!!!
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.