Safet Sušić - Pape

Ajax
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Ajax » 12 jul 2014, 19:48

Goalgetter je napisao/la:
Ko ce znati sta se desava u pozadini. Sa ocem od Dine se razgovaralo, ali se i dalje od februara nista ne desava po tom pitanju. Uglavnom, racunam ako budu imali nase drzavljanstvo, da ce igrati, sad hoce li ga dobiti do septembra, vidjecemo.
Ma znam to za Arslanagica. Ali koliko sam ovdje pricao sa pojedinim ljudima komentari su bili vise manje da je Vrancic tek ove godine iskocio. Znaci nije se ni pratio niti je bilo ko pricao sa njim. Mada je cijelo vrijeme bio jedan ob boljih igraca Cvajte u dobrom klubu. Znaci sada tek slijedi prvi kontakt. A to se onda moze razvuc jos pola godne dok ne sredi papire. I proci ce vec pola kvalifikacija ili vise ?? :problem: :problem:
Opet greska. **** Prcica kad je bio prvoligas. A sada ga pozivamo kad je drugoligas. Vrancica ne pozovemo jer je bio drugoligas. A sad kada je prvologas ga nemozemo pozvat jer niko nije dosad sredio papire :crazy: :crazy:

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 12 jul 2014, 19:52

Ajax je napisao/la:
Ma znam to za Arslanagica. Ali koliko sam ovdje pricao sa pojedinim ljudima komentari su bili vise manje da je Vrancic tek ove godine iskocio. Znaci nije se ni pratio niti je bilo ko pricao sa njim. Mada je cijelo vrijeme bio jedan ob boljih igraca Cvajte u dobrom klubu. Znaci sada tek slijedi prvi kontakt. A to se onda moze razvuc jos pola godne dok ne sredi papire. I proci ce vec pola kvalifikacija ili vise ?? :problem: :problem:
Opet greska. **** Prcica kad je bio prvoligas. A sada ga pozivamo kad je drugoligas. Vrancica ne pozovemo jer je bio drugoligas. A sad kada je prvologas ga nemozemo pozvat jer niko nije dosad sredio papire :crazy: :crazy:
Pa te nelogicnosti dobijes kad nema sistema za takve igrace a i selektor ne brine o njima :roll:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 jul 2014, 20:05

Vrančićev uspon forme se desio u drugom dijelu sezone i tada smo ga počeli intenzivno pratiti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 12 jul 2014, 20:20

Gravce na tavce ima spremnih par lonaca graha, ovaj acc u slučaju da ga banuju. :clap:
DRUG NEBI TI PUNCA

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 12 jul 2014, 21:51

bvb je napisao/la:
emir79 je napisao/la:Sta i Vegeta o fudbalu? :mrgreen:

Ne cudi me uopste :mrgreen:
Ne cudi me uopste ovako "poglup" post, nisam ni ocekivao nista drugo od tebe? Zar nije pametnije nekada preskociti neki post koji ti se ne svidja ako nemas nesto korisno za reci. Kao sto rekoh jednom, ovakvi (slcni/glupi) komentari se cesto mogu viditi na facebook-u (znate o cemu pricam...), uvijek mi to prvo padne na pamet.

Zasto Emir H. ne smije nesto reci o fudbalu. Zasto odmah govoriti o vegeti, ministarskoj poziciji i sl. ?
Mozda se covjek poprilicno dobro razumije u fudbal (iako mislim da to nije nuzno potrebno da bi se mogao dati sud o Papetu). Na osnovu cega ti (ili vecina forumasa) imas pravo pisati o fudbalu (ako nije tajna) ?
To sto je javno iznio misljenje o Safetu daje mu dodatnu tezinu, ipak nije isto kao pisati na forumu.
Pa ako ce da prica o fudbalu neka prica, a ne da zastaje na pitanje novinara da kaze nesto o Spahicu i Dzeki.Tu je rekao "Ne bih ja o tome".Dvostruki arsini, ili uvlakas u pakas pojedinima?????

Kao sto rekoh, ako zeli da prica o fudbalu, neka prica, niko mu ne brani, niti je to moje pravo da mu zabranjujem, ali neka se ne ponasa kao poslijednji pakas, jer njegova reputacija to nebi trebala sebi dozvoljavati.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 jul 2014, 22:12

Žao mi je Marko, ali i dalje ćeš na gledati na velikim takmičenjima :tralala:
Voli te tvoje Sarajevo.

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 12 jul 2014, 22:12

odlično rečeno ;)

Šteta je što na klupu nije došao netko odlučan, sabran, elokventan i stručan. Jer, moram to reći, mene je stid što me predstavlja tip koji kasni na avione, djeluje katatonično kao da mu je beskrajno dosadno sve što vidi oko sebe, daje nebulozne izjave i preko reprezentacije prodaje bratovo dijete.

A možda smo baš to i zaslužili, jer baš je taj i takav tip zrcalo kompletne zemlje i društva u kakvom živimo.

Nebuloze, kašnjenja, aljkavost i nepotizam.

Safet Sušić.

Bosna i Hercegovina u punom sjaju.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 12 jul 2014, 22:14

Virtu4l je napisao/la:Žao mi je Marko, ali i dalje ćeš na gledati na velikim takmičenjima :tralala:
de ne kenjaj , Marko je za razliku od tebe vjerovatno na gotovo svim gostujućim utakmicama reprezentacije ..za domaće da i ne pricamo !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 jul 2014, 22:22

Znam ja dobro ko je Marko i ko je njegov favorit za selektorsku fotelju :wave: ali neće moći ove noći (ovaj ciklus)
Voli te tvoje Sarajevo.

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 12 jul 2014, 22:26

Virtu4l je napisao/la:Znam ja dobro ko je Marko i ko je njegov favorit za selektorsku fotelju :wave: ali neće moći ove noći (ovaj ciklus)
očito da nemaš pojma jer si aludirao da MARKU ne može biti drago da je BiH na velikim takmičenjima , a lika sam lično vidio i u Parizu , i u Zilini , i u Briselu...
lik je rođen u Ljubljani , zivio u Zagrebu , Splitu al najljepse mladalačke dane proveo u poslijeratnom Mostaru ..

tako da nemoj molim te da kenjaš jer je Marko za razliku od tebe internet navijača pravi iskreni navijač koji između ostalog i piše tekstove zbog toga što ga boli činjenica da za trenera imamo međeda !

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 12 jul 2014, 22:30

mostar_mo je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Žao mi je Marko, ali i dalje ćeš na gledati na velikim takmičenjima :tralala:
de ne kenjaj , Marko je za razliku od tebe vjerovatno na gotovo svim gostujućim utakmicama reprezentacije ..za domaće da i ne pricamo !
Uopce nije bitno dolazi li covjek na tekme ili ne ali svaka rijec koju je napisao je nazalost bolna istina. Gledati oni neinteligentni izraz lica u momentima panike je neponovljivo iskustvo. Malo ko ga zeli ponovit kad ga jednom dozivi.
Ali hebi ga, ovaj reizbor Susica je ubio sve nade u bolje dane Bosanskog nogometa. Kad je Aco posao iz kosarke a dosao Dusko ucinilo mi se na trenutak da je cak i u Bosni doslo do otvaranja ociju i da se diletantima sve teze uvuci u sport. Susicev izbor je to anulirao i neka je. Uvijek kad je trebalo povuci naprijed i dogovorit se u korist Bosne to je tesko islo a to ti iz Mostara najbolje znas. A kad su se brzo dogovorili bez puno price nazalost interes je bio iza dogovora. Goli interes najcesce brojan kolicinom zelenih i plavih novcanica.
Tu je odgovor Susicevog izbora po 3 put. Ali duga je to prica i srest ce nas jos puno puta.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 12 jul 2014, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 jul 2014, 22:32

I onako usput promoviše Baku Sliškovića :facepalm: hehehe ko vas ne zna skupo bi vas platio :stop:
Voli te tvoje Sarajevo.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 12 jul 2014, 22:33

Septembar je blizu, Pape neka pocne na vrijeme sa promjenama.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 jul 2014, 22:36

dubrovnik je napisao/la:Uopce nije bitno dolazi li covjek na tekme ili ne ali svaka rijec koju je napisao je nazalost bolna istina.
Iz tvog ugla je istina, a iz mog ugla je još jedan pljuvački tekst u nizu, sve sa istim ciljem ;) Već sam postao imun na ovakve, čim vidiš 'IME AUTORA' odmah znaš šta ćeš pročitati... kad ti nešto ovako postane 'trejdmark' kao što je dotičnom mostarcu, nema se tu šta dalje diskutovati... ovo nije konstruktivna kritika, ovo je huškački tekst, a bezbroj ih je napisao.
Voli te tvoje Sarajevo.

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 12 jul 2014, 22:37

dubrovnik je napisao/la:
Uopce nije bitno dolazi li covjek na tekme ili ne ali svaka rijec koju je napisao je nazalost bolna istina. Gledati oni neinteligentni izraz lica u momentima panike je neponovljivo iskustvo. Malo ko ga zeli ponovit kad ga jednom dozivi.
Ali hebi ga, ovaj reizbor Susica je ubio sve nade u bolje dane Bosanskog nogometa. Kad je Aco posao iz kosarke a dosao Dusko ucinilo mi se na trenutak da je cak i u Bosni doslo do otvaranja ociju i da se diletantima sve teze uvuci u sport. Susicev izbor je to anulirao i neka je. Uvijek kad je trebalo povuci naprijed i dogovorit se u korist Bosne to je tesko islo a to ti iz Mostara najbolje znas. A kad su se brzo dogovorili bez puno price nazalost interes je bio iza dogovora. Goli interes najcesce brojan kolicinom zelenih i plavih novcanica.
Tu je odgovor Susicevog izbora po 3 put. Ali duga je to prica i srest ce nas jos puno puta.
X
lijepo je to Marko okarakterizirao:
Jer, moram to reći, mene je stid što me predstavlja tip koji kasni na avione, djeluje katatonično kao da mu je beskrajno dosadno sve što vidi oko sebe

meni samo nije jasno da postoje oni koji još uvijek nisu progledali :roll:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 jul 2014, 22:38

Cuj Majka Kljajevica,kao I Saraca :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 12 jul 2014, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 12 jul 2014, 22:39

mostar_mo je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Znam ja dobro ko je Marko i ko je njegov favorit za selektorsku fotelju :wave: ali neće moći ove noći (ovaj ciklus)
očito da nemaš pojma jer si aludirao da MARKU ne može biti drago da je BiH na velikim takmičenjima , a lika sam lično vidio i u Parizu , i u Zilini , i u Briselu...
lik je rođen u Ljubljani , zivio u Zagrebu , Splitu al najljepse mladalačke dane proveo u poslijeratnom Mostaru ..

tako da nemoj molim te da kenjaš jer je Marko za razliku od tebe internet navijača pravi iskreni navijač koji između ostalog i piše tekstove zbog toga što ga boli činjenica da za trenera imamo međeda !
Standardno gdje će Marko biti navijač BiH,ovo je već prešlo granice normalnog ali eto svakom svačiji obraz pa nek se gledaju u ogledalu i jedni i drugi tj. i ovi za Sušića i ovi protiv njega.Toliko ste strnica ispisali i pametovali a niste bili u stanju jedan dan ostaviti tastaturu,dan žalosti,sjećanja na genocid vi ste ovdje proveli prepirući se.Dobro Marko reče slika i prilika našeg društava.Valjda će i vama nekad svijest proraditi :oops:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 12 jul 2014, 22:40

Virtu4l je napisao/la:I onako usput promoviše Baku Sliškovića :facepalm: hehehe ko vas ne zna skupo bi vas platio :stop:
čuj promoviše Baku Sliškovića ..reci da se zajebaješ :D

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 jul 2014, 22:40

mostar_mo je napisao/la:lijepo je to Marko okarakterizirao:
"Jer, moram to reći, mene je stid što me predstavlja tip koji kasni na avione, djeluje katatonično kao da mu je beskrajno dosadno sve što vidi oko sebe"
A ne tako davno, dotični mostarac je napisao ovo,
"Ima jedna osobina Safeta Sušića koja mi se beskrajno sviđa. Njegova smirenost je upravo nevjerojatna i, moram priznati, imponira"
Dakle, ruglo od novinara, još jedan koji se okreće kako vjetar duva. :wave:

Odluči se Marko... jeli dobro što je miran ili nije :rol: :rol:
Voli te tvoje Sarajevo.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 12 jul 2014, 22:43

mostar_mo je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:
X
lijepo je to Marko okarakterizirao:
Jer, moram to reći, mene je stid što me predstavlja tip koji kasni na avione, djeluje katatonično kao da mu je beskrajno dosadno sve što vidi oko sebe

meni samo nije jasno da postoje oni koji još uvijek nisu progledali :roll:
Sjecam se jednom tokom ili malo poslije rata sam slusao Pejakovicu melodramu Izbjeglica. Kada on govori o nekom covjeku u Indiji koji se cijeli zivot koncentrira da ne misli 5 minuta. Dosle sve svjetske televizije da ga snime jer covjek ne misli nista tih bijednih 5 minuta. A poslije toga Pejakovic dodaje "Takvi se u nas radjaju i umiru". To ti objasnjava ove sa druge strane.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 12 jul 2014, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.