Mislim ovo nije bio nikakav ozbiljan test ili nesto novo u odnosu na susrete iz Slovenije.
U sredini dominacija, izrazit posjed lopte, isti likovi ponovo pokazuju da ce biti okosnica tima, u napadu ipak blijedo, pogotovo Bilbija, taj nije ni jednu prijateljsku ut. nesto pokazao, Krste svakako imao laksu povredu, opet nelos, Ševko napreduje, veceras ponajbolji u navali...
Ne znam stvarno, ali koliki je grijeh gurnuti Krstu na krilo a staviti ocajnog i loseg Bilbiju u napad, hajd ti to objasni, hajd
Sevko mora igrat, momak samo nek nastavi pruzat ovakve igre i bice ponajbolji.
Ista stvar, na postavljen protivnicki bunker ili odbranu ne igramo zadovoljavajuce, to se jos nije svarilo.
Puno kombinacija (ono kad hoces sa sto vise dodavanja doc do pred gol), pa ubacenih lopti, nekakvih pokusaja pa i pokoji pokusaj iz daljine nisu zadovoljavajuce zavrsavali, cak naprotiv, golman uhvati, odbrana izbije i otkloni opasnost, valja to popravljat.
Ne znam, razocaran sam i Cardiffom
Radovac odigrao opusteno, bas hrabro i poprilicno dobro, jest imao gresaka, pogresnih lopti ali on treba tek stasati u igraca, na pravom je putu, samo nek nastavi.
Haugesund, gledamo ih vec sutra pa zatim uzivo aBda ih u cetvrtak.