Ligue 1
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Francuska liga
3:0 za Rennes odmah na startu drugog dela,Bangoura strelac,Bordo samleven za sada od Rennesa.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Utakmica je završila 4:2 za Rennes.Iako je Bordeaux došao na 3:2, ipak je Gyan stavio tačku na i , i dobio vrijednu i zasluženo pobjedu Rennesu. Neobično kolo u Francuza.
Da,odavno nisam video vise golova u jednom kolu francuske lige ,23 gola u 7 utakmica.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
uspjeh za francusku liguDevil je napisao/la:Da,odavno nisam video vise golova u jednom kolu francuske lige ,23 gola u 7 utakmica.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Montpellier prvak.
Samo 3 boda zaostatka? Ne moze biti bolja situacija.
Samo 3 boda zaostatka? Ne moze biti bolja situacija.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Pa tako su i mislili u Bundesligi kada je jedan Kaiserslautern ušao iz druge lige. Na kraju je osvojiše. Montpellier ima dobru momčad, dosta mladih igrača i nekoliko iskusnih, i imaju našeg kapitena. Mislim da mogu u top 4, a uz malo sreće i mogu biti prvaci. Naravno , moraju igrati sa žarom s kakvim sada igraju.
- majestic24
- Kontakt:
Marseille vodi 2:0 na poluvremenu
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Monaco-Marseille 1:2
Nancy-Paris 0:0
Monpeillert-Grenoble 1:0
Lille-Boulogne 3:1
Le Mans-Sochaux 0:0
Valenciennes-Nice 2:1
Tek je pocela utakmica Lyon-Lens u 7.minuti rezultat je 0:0
Monpeillert nnastavio odlican niz u prvenstvu pobedom protiv poslednjeplasiranog Grenobla i jos vise smanjio zaostatak za Bordouxom koji sutra igra svoj mec.
Nancy-Paris 0:0
Monpeillert-Grenoble 1:0
Lille-Boulogne 3:1
Le Mans-Sochaux 0:0
Valenciennes-Nice 2:1
Tek je pocela utakmica Lyon-Lens u 7.minuti rezultat je 0:0
Monpeillert nnastavio odlican niz u prvenstvu pobedom protiv poslednjeplasiranog Grenobla i jos vise smanjio zaostatak za Bordouxom koji sutra igra svoj mec.
Jest toliko je slabasan bio da je razvalio u proslom kolu tima iz sredine tabele sa 5-1Cescinho4 je napisao/la:Montpeiller opet vodi. Jest da je protiv slabasnog Grenoblea...
Ili mozda tabela ne govori sve,ko ce ga znati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- JuventusTorino
- Kontakt:
Montpellier - Rennes
24' [1 - 0] J.S. Marveaux
Spaha u prvoj postavi kao i obicno. Raja iza gola slavi pogodak, cas se i nasa zastava tu nasla. Naravno ona stara i jedina LJILJANI
24' [1 - 0] J.S. Marveaux
Spaha u prvoj postavi kao i obicno. Raja iza gola slavi pogodak, cas se i nasa zastava tu nasla. Naravno ona stara i jedina LJILJANI
La Vecchia Signora - La Fidanzata d'Italia - I bianconeri - Le Zebre - (La) Signora Omicidi
----------------------------------- JUVENTUS FOOTBALL CLUB S.p.A. ------------------------------
----------------------------------- JUVENTUS FOOTBALL CLUB S.p.A. ------------------------------
- JuventusTorino
- Kontakt:
Opet gol za Montpellier
37' [2 - 0] J.S. Marveaux
Spahic prvak Francuske
To bi ludilo bilo.
37' [2 - 0] J.S. Marveaux
Spahic prvak Francuske
La Vecchia Signora - La Fidanzata d'Italia - I bianconeri - Le Zebre - (La) Signora Omicidi
Veceras ce Monpeiellert da pokaze da li je sazreo i da li ima snage za titulu.Igraju derbi kola protiv Bordeauxa ako umu bod(ove)pokazace da nisu bezveze na drugom mestu ili ako izgube minimalno a dobro odigraju.Uglavnom ocekujem pravu Francusku igru veceras sa cvrstim odbranama.Iskreno voleo bi da Monpeiller uzme bar bod da se prvenstvo nacini jos zanimljivijim.Mislim da nije ovako odavno bilo.
Devil je napisao/la:Veceras ce Monpeiellert da pokaze da li je sazreo i da li ima snage za titulu.Igraju derbi kola protiv Bordeauxa ako umu bod(ove)pokazace da nisu bezveze na drugom mestu ili ako izgube minimalno a dobro odigraju.Uglavnom ocekujem pravu Francusku igru veceras sa cvrstim odbranama.Iskreno voleo bi da Monpeiller uzme bar bod da se prvenstvo nacini jos zanimljivijim.Mislim da nije ovako odavno bilo.
Hoće li ovi odmarati za Ligu prvaka
Raspored me zbunjuje , mislim da Bordeaux igra ove sedmice Lp
Bordeaux igra onaj dan kad i Bayern a to je....ne znam kadNeutral je napisao/la:Devil je napisao/la:Veceras ce Monpeiellert da pokaze da li je sazreo i da li ima snage za titulu.Igraju derbi kola protiv Bordeauxa ako umu bod(ove)pokazace da nisu bezveze na drugom mestu ili ako izgube minimalno a dobro odigraju.Uglavnom ocekujem pravu Francusku igru veceras sa cvrstim odbranama.Iskreno voleo bi da Monpeiller uzme bar bod da se prvenstvo nacini jos zanimljivijim.Mislim da nije ovako odavno bilo.
Hoće li ovi odmarati za Ligu prvaka![]()
Raspored me zbunjuje , mislim da Bordeaux igra ove sedmice Lp
Utorak mislim ako Bog da. Također sa poprilično uvjeren da će odmarati igrače na večerašnjoj utakmici. Eto ovaj Mon~ gadno im ime, ima sada još veći motiv da dobije, iako je meni Bordeaux i sa nekim izmjenjama apsulutni favorit.
Bordo igra tek 16.3, tako da večeras bez problema pobjeđujeNeutral je napisao/la:Utorak mislim ako Bog da. Također sa poprilično uvjeren da će odmarati igrače na večerašnjoj utakmici. Eto ovaj Mon~ gadno im ime, ima sada još veći motiv da dobije, iako je meni Bordeaux i sa nekim izmjenjama apsulutni favorit.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
E to je već druga stvar, ako tada igraju onda će naravno pobijediti hehe.
Nego kako taj dan, i ja se sjećam da su mesećini oni igrali u iso vrijeme kada i Bayern, ili je ono Porto bio
Jao rasporeda u Ligi prvaka, bez veze
Nego kako taj dan, i ja se sjećam da su mesećini oni igrali u iso vrijeme kada i Bayern, ili je ono Porto bio
Da Porto je igrao isti dan kada i Bayern secam se da su u obadve tekme sudvi bili u glavnoj ulozi,Neutral je napisao/la:E to je već druga stvar, ako tada igraju onda će naravno pobijediti hehe.
Nego kako taj dan, i ja se sjećam da su mesećini oni igrali u iso vrijeme kada i Bayern, ili je ono Porto bio![]()
Kad bi se to tako bez problema pobjedjivaloTed Mosby je napisao/la:Bordo igra tek 16.3, tako da večeras bez problema pobjeđujeNeutral je napisao/la:Utorak mislim ako Bog da. Također sa poprilično uvjeren da će odmarati igrače na večerašnjoj utakmici. Eto ovaj Mon~ gadno im ime, ima sada još veći motiv da dobije, iako je meni Bordeaux i sa nekim izmjenjama apsulutni favorit.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Montpellier fulio penal u prvom poluvremenu. Ciani iz Bordeauxa dobio crveni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.