BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Perfektan meč, vjerovatno jedan od boljih u karijeri. Sve je bilo na nivou, odlično kretanje, sjajna taktika protiv veoma neugodnog igrača kojem nije dozvolio da se razmaše, bekend na vrhunskom nivou i strpljenje u ključnim momentima. Mnogo je miksao, zvao protivnika na mrežu, pogodio neke sjajne uglove, stvarno perfekcija.
Kako turnir odmiče Damir igra sve bolje i bolje, a ostala je još samo jedna stepenica.
Protiv Haidera-Maurera je igrao dva puta i oba puta je izgubio, posljednji put u finalu Poznana prošle godine,
29/2013 CH Poznan (POL) Clay Andreas Haider-Maurer Damir Dzumhur 4-6 6-1 7-5
37/2012 CH Banja Luka (BIH) Clay Andreas Haider-Maurer Damir Dzumhur 6-3 6-2
Finale je sutra u 18h i Damiru treba pobjeda za siguran ulazak u glavni žrijeb posljednjeg slama sezone - US Opena. To bi mu bio prvi direktan plasman na Grand Slam u karijeri.

Kako turnir odmiče Damir igra sve bolje i bolje, a ostala je još samo jedna stepenica.
Protiv Haidera-Maurera je igrao dva puta i oba puta je izgubio, posljednji put u finalu Poznana prošle godine,
Finale je sutra u 18h i Damiru treba pobjeda za siguran ulazak u glavni žrijeb posljednjeg slama sezone - US Opena. To bi mu bio prvi direktan plasman na Grand Slam u karijeri.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Damir je svjestan da je sutra vise od finala..samo neka nastavi ovako .Vjerujem u titulu 
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
A ne bi bilo lose kada bi recimo FACE TV otkupio finalni mec.Virtu4l je napisao/la:Perfektan meč, vjerovatno jedan od boljih u karijeri. Sve je bilo na nivou, odlično kretanje, sjajna taktika protiv veoma neugodnog igrača kojem nije dozvolio da se razmaše, bekend na vrhunskom nivou i strpljenje u ključnim momentima. Mnogo je miksao, zvao protivnika na mrežu, pogodio neke sjajne uglove, stvarno perfekcija.
![]()
![]()
![]()
BosnaE
Da je igrao samo malo konstantnije vjerovatno bi sada bio u TOP 70,ali i ovo je dobro kako je zajedno sa svojim starim prepusten sam sebi,u svakom slucaju svaka cast majstore nas!!!!
P.S mozel neko napisati nagradni fond ovog turnira i kolko ce cistog kesa osvojiti pobjednik(nadam se Damir) kao i kolko je Damir novaca uzeo ove godine?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
P.S mozel neko napisati nagradni fond ovog turnira i kolko ce cistog kesa osvojiti pobjednik(nadam se Damir) kao i kolko je Damir novaca uzeo ove godine?
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ko će to druže otkupiti, pa vidiš da nikoga ne zanima. Bitno je da su Pjanić i Salihović zajedno na odmoru i da se Džeki odvezala pertla. I ovo za US Open smo mi nekako izračunali i uklopili. Pratiće oni Damira kad bude u top 20newton_heath_lyr je napisao/la:A ne bi bilo lose kada bi recimo FACE TV otkupio finalni mec.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
http://pokit.org/get/?7ec3d67746c54c941 ... 9a5993.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
za ovu godinu, ludnica...nije moglo bolje...mora se priznati da je na nekim turnirima imao i sreće, na nekima je podbacio...sve u svemu...sezona kakvu je samo poželjeti mogao na početku godine

za ovu godinu, ludnica...nije moglo bolje...mora se priznati da je na nekim turnirima imao i sreće, na nekima je podbacio...sve u svemu...sezona kakvu je samo poželjeti mogao na početku godine
Pobjednik turnira osvaja 5.035 EUR, a ove godine je osvojio 136,536 USD, više od pola ukupne zarade u karijeri.esprit24 je napisao/la:P.S mozel neko napisati nagradni fond ovog turnira i kolko ce cistog kesa osvojiti pobjednik(nadam se Damir) kao i kolko je Damir novaca uzeo ove godine?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa Boze sto mu ne dade da naraste jos 7-8 cm
Hvala drugVirtu4l je napisao/la:Pobjednik turnira osvaja 5.035 EUR, a ove godine je osvojio 136,536 USD, više od pola ukupne zarade u karijeri.esprit24 je napisao/la:P.S mozel neko napisati nagradni fond ovog turnira i kolko ce cistog kesa osvojiti pobjednik(nadam se Damir) kao i kolko je Damir novaca uzeo ove godine?
To oko naše !
Kolika je kvota sutra na Damira ?
Kolika je kvota sutra na Damira ?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Damiru su sutra kvale za US Open, igra na svojoj omiljenoj podlozi, igra odlično i vjerujem da može do titule.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
23 hiljade $ je nagrada za main draw ?
Kako odjednom svi vole Džumija dok gura, aaa. Respect za raju koja je uvijek tu uz njega!
A oni što su ga pljuvali, pa sad to ližu, neka se srame.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Do kraja ove godine,tacnije do 10.11.2014. Damir brani jos 121 poen na ATP listi.
I zbbog toga bi mu sutrasnaj eventualna pobjeda mnogo znacila .
Ukoliko ne bude se ponasao kao u prvom kolu ovog turnira i nervirao se na prvi izgubljeni poen u mecu,Damir sutra osvaja i drugi CH u ovoj godini.
Ne znam koji su mu planovi nakon US Opena,ali ukoliko nastavi sa igrom na CH mislim da ce mnogo lakse odbraniti ove poene koje je osvojio prosle godine te sa jos jednim osvojenim CH do kraja godine vjerovatno uci i na finalni turnir CH za sezonu i 99% uci u TOP 100 na ATP listi.
Onda sledece godine krenuti sa cescim igranjem na turnirima iz serije 250 i 500 ,a kroz kvale se pokusati probijati na Masterse (ATP 100).Takodje sa ulaskom u TOP 100 bio bi mu osiguran svaki nastuo u glavnom dijelu GS,a ukoliko iole planira da jos napreduje,Damir ove zaradjene novce mora uloziti u nekog pravog trenera koji ce iz njega izvuci 120%,a BGM i nekoga ko ce sa njim dobro poraditi na psihickom planu.
Ukoliko ne bude se ponasao kao u prvom kolu ovog turnira i nervirao se na prvi izgubljeni poen u mecu,Damir sutra osvaja i drugi CH u ovoj godini.
Ne znam koji su mu planovi nakon US Opena,ali ukoliko nastavi sa igrom na CH mislim da ce mnogo lakse odbraniti ove poene koje je osvojio prosle godine te sa jos jednim osvojenim CH do kraja godine vjerovatno uci i na finalni turnir CH za sezonu i 99% uci u TOP 100 na ATP listi.
Onda sledece godine krenuti sa cescim igranjem na turnirima iz serije 250 i 500 ,a kroz kvale se pokusati probijati na Masterse (ATP 100).Takodje sa ulaskom u TOP 100 bio bi mu osiguran svaki nastuo u glavnom dijelu GS,a ukoliko iole planira da jos napreduje,Damir ove zaradjene novce mora uloziti u nekog pravog trenera koji ce iz njega izvuci 120%,a BGM i nekoga ko ce sa njim dobro poraditi na psihickom planu.
BosnaE
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Odgovori mi na PP.AsharaK je napisao/la:Kako odjednom svi vole Džumija dok gura, aaa. Respect za raju koja je uvijek tu uz njega!![]()
BosnaE
San Benedeto bi bio treci CH,poslije Mersina i Aradanewton_heath_lyr je napisao/la:Do kraja ove godine,tacnije do 10.11.2014. Damir brani jos 121 poen na ATP listi.
Re: Odg: BiH Tenis
Nisi brate poslao pp, bar mi nije došlo.newton_heath_lyr je napisao/la:Odgovori mi na PP.AsharaK je napisao/la:Kako odjednom svi vole Džumija dok gura, aaa. Respect za raju koja je uvijek tu uz njega!![]()
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Zao mi je sto nisam ispratio cijeli mec veceras, pratio sam tek nekoliko gemova. Damir jos jednom potvrdjuje da igra sve bolje kako se turnir blizi kraju. Nadam se da ce sutra zaokruziti ovu sjajnu igru i uzeti jos jednu titulu. Dodatni motiv ce mu biti ovo za USO, sto bi bio dobar pomak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.