Al što onaj Robben može upasti, svaka mu je za sjekire.
Veliko finale (i tekma za 3 mjesto): GER-ARG; BRA-HOL
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: Veliko finale (i tekma za 3 mjesto): GER-ARG; BRA-HOL
Ovaj Brazil je najlošija ekipa u historiji SP koja se dokopala polufinala.
- Consigliere
- Kontakt:
Juznu Koreju niko nikad nece nadmasitiBelmin6 je napisao/la:Ovaj Brazil je najlošija ekipa u historiji SP koja se dokopala polufinala.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Južna Koreja je tad dobila ozbiljan vjetar u leđa od sudija do polufinala ali daleko od toga da je to bila loša ekipa. Ovaj Brazil je smijurija.
Vala baš. Baš sad pricam s jaranima oko ovoga i jedan spomenu Južnu Koreju. Pogurani od sudija jesu bili, ali se nisu osramotili kao ovi Brazilci.
Cuj u dvije utakmice deset golova.
Cuj u dvije utakmice deset golova.
Brazil ekipa koja je najvise golova primilla na prvenstvu, jest da su odigrali maksimalan broj utakmica.
LVG najprecjenjeniji trener danasnjice... daleko najprecjenjeniji
- Centre forward
- Kontakt:
http://www.footyheadlines.com/2014/07/a ... attle.html" onclick="window.open(this.href);return false;

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Imam neki osjecaj da ce cigani veceras osvojiti s jednim golom ,s druge strane navijam za ubjedljivu pobjedu elfa 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
+1suhi je napisao/la:Imam neki osjecaj da ce nazisti veceras osvojiti s jednim golom, s druge strane navijam za ubjedljivu pobjedu gauchosa
totalno... to što je stvorio mladi super tim Ajaksa i sa njima silovao te veličine po evropi kao što su Real, Juventus, Milan, Barsa i drugi, što je učio kako se prave igrači i što je napravio temelje današnjeg Bajerna, osvajao titule sa svim klubovima u kojima je radio, baš je sranje.... jbt čovjek bude prvak evrope sa ekipom tinejdžera i odmah ga kao nešto dižu... ajde da te vidim da to uradiš sa timom vrijednim milijardu..xaves je napisao/la:LVG najprecjenjeniji trener danasnjice... daleko najprecjenjeniji
bezveze... Nije ni do koljena veličinama poput Murinja koji stalno igra polufinala, ili Kapela koji malo, malo pa se plasira na neko SP ili EP...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
xaves je napisao/la:LVG najprecjenjeniji trener danasnjice... daleko najprecjenjeniji
Jest vala, ljakse obicni.xaves je napisao/la:LVG najprecjenjeniji trener danasnjice... daleko najprecjenjeniji
Nego, da ne spamamo, svako ima pravo na svoje misljenje, pa bilo ono i pogresno.
Veceras Njemacka uzima Argentinu, mislim da je ovo njihova godina. Kao sto sam bio siguran nakon cijepanja Bayerna kako je zapisano "negdje" da Real uzima decimu tako imam osjacaj kako je ovo godina Njemacke repke, moraju uzeti ovo i vjerujem da nece razocarati. I da, vec sam uplatio.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- OnlyUnited
- Kontakt:
LVG u Ajaxu za 6 sezona osvojio 3 domaca prvenstva, kup, ligu prvaka, kup uefa te internacionalni kup. U Barci 2 lige i kup, sa Alkmaarom ligu (2008/09), te sa Bayernom ligu, kup, od vaznijih titula i nije mu trebalo mnogo vremena, jedino se u Ajaxu zadrzao 6 sezona. I onda dodje neki lezihljebovic i kaze, ma stipu to, kakav LVG.
- Ed Woodward for Prime Minister !
ma sve što napisa ja potpisujem, samo umjesto Njemačke, ja bih to rekao za GaucoseRooney88 je napisao/la:Jest vala, ljakse obicni.xaves je napisao/la:LVG najprecjenjeniji trener danasnjice... daleko najprecjenjeniji
Nego, da ne spamamo, svako ima pravo na svoje misljenje, pa bilo ono i pogresno.![]()
Veceras Njemacka uzima Argentinu, mislim da je ovo njihova godina. Kao sto sam bio siguran nakon cijepanja Bayerna kako je zapisano "negdje" da Real uzima decimu tako imam osjacaj kako je ovo godina Njemacke repke, moraju uzeti ovo i vjerujem da nece razocarati. I da, vec sam uplatio.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ne znam jeste li ovo gledali? Prejko hahaha...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"U finalu će biti taktičkih trikova i ja se tome radujem", zaključio je Klose.
Lev sprema iznenadjenja,nece na dobro
Lev sprema iznenadjenja,nece na dobro
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- Goalgetter
- Kontakt:
Messi večeras osvaja. 
Znam sve to ok ali najprecjenjeniji trener ovog SP ako cete smijesno je kako se dize ni zbog cega
Pa šta si ti gledao ?xaves je napisao/la:Znam sve to ok ali najprecjenjeniji trener ovog SP ako cete smijesno je kako se dize ni zbog cega
Cuj ni zbog cega
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.