SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Ja cu sutra pokusati sto prije bar ove dvije utakmice ubacivati trenutne rezultate.Naravno necu biti tu od 16.45 pa negdje do 19.15h jer idem na Grbavicu.Ali poslije toga cim neka utakmica zavrsi ja cu tako upisivati rezultat samo za ove dvije utakmice.Ostale utakmice ce biti sredjene poslije zadnje zavrsene iz ponude.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Taktika sekretaru taktika 
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
Ma nisam ni sumnjohammers je napisao/la:Taktika sekretaru taktika
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
S-Y-L-A-R je napisao/la:ma sekretaru sta se natezes sa njim vidis da nemoze da skonta ni obicne stvari nego izmislja neka svoja pravila pusti ga nek prica a kad bude mjesta negdje javi mu123456 je napisao/la:@Mesi75 Prvo da ti kazem dasam izbrisao sve postove tamo na temi za igrace koji traze klub.Ta tema ce se non-stop cistiti radi preglednosti.A sto se tice Husoo97.Kao sto si vidjeo on je najvjerovatnije imao dva nica jedan husso97 i drugi husoo97.Nich koji je koristiju u Mini ligi odma je izbrisan iz kombinacija za bilo koji tim isto kao i tvoj sahbaz.Ali ovaj drugi nich u ligi husso97 se nemoze tako izbaciti.MORA najmanje tri utakmice izostati iz tima ili da se javi ovdje ili meni na pp ali sa nichom koji koristi u ligi da vise nezeli igrati ligu.Dakle da ti to razjasnim Mini liga nije zvanicna liga bila i nisu ova pravila vazila za Mini ligu.
Hajde ti sto se znas tako fino petljati napisi konkretno sta sam ja to izmislio , koje pravilo?
Ako covjek lijepo kaze da za mini lihu nisu vazila pravila ss.ba lige onda su vazila kakva pravila ?Jel kako kome prahne il sta, mislim nije bolan ljudi fer izbaciti igraca koji je kao cetvrti po redu se prijavio u tu istu ligu, to ne moze bit fer nikako.A da mu sad mjesto zauzimaju neki koji su se tek sad javila kad se ta mkini liga zavrsila posve i transformirala u trecu ligu, dakle dosli na kraju kad je sve gotovo i istisnulki onog koji je zapoceo sve to od samog pocetka.Ako je to po vama fer onda je stvarno od vas daleko fair play.
svasta bi ja vama mogao pomoci i kad samo vidite po mojim postovima koliko i vremena imam, ali zasto kad se tako ponasate prema meni, niste zasluzili da i minutu trosim na vas.Marseille84 je napisao/la:Ima li ko da bi pomogo među regulisanja budžeta timova i igrača![]()
![]()
Ma Papilon nas covjek ,nek odmara maloBIHfan je napisao/la:Ako sutra pobjedimo osvojili smo titulu,al Papilon20 nije tipovao sto me brine i to opet protiv Jointa ne igra kao i prosli put kada smo 2:0 pobjedili al nemora znacit da cemo opet....hajde Papilon jes ziv
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sekretaru mozes ispravit gresku,pise : Tabela 1. 2.3. SporSport.ba lige
Dodaj slovo T....
Dodaj slovo T....
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
hehe sta je on uhvatio oko sokolovoBIHfan je napisao/la:Sekretaru mozes ispravit gresku,pise : Tabela 1. 2.3. SporSport.ba lige
Dodaj slovo T....
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
S-Y-L-A-R je napisao/la:hehe sta je on uhvatio oko sokolovoBIHfan je napisao/la:Sekretaru mozes ispravit gresku,pise : Tabela 1. 2.3. SporSport.ba lige
Dodaj slovo T....
Ma nema sta zadivljen sam opazanjima
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
1:0 za Delfineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ja pogodio
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Pobjedom ekipa Delfin je jos blize tituli,dok Spamm i dalje ima teoretske sanse za titulu u zadnjem kolu.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Heh, moramo dobiti sa u posljednem kolu, a oni izgubiti. Također, moramo dobiti sa povećim rezultatom. Mislim da je to u ovoj ligi nemoguće. Čestitam im na osvojenoj tituli, a mi smo drugi, bravo momci.
Moze se dobiti sa povecim rezultatom,pa nas su oni dobili 8:0Neutral je napisao/la:Heh, moramo dobiti sa u posljednem kolu, a oni izgubiti. Također, moramo dobiti sa povećim rezultatom. Mislim da je to u ovoj ligi nemoguće. Čestitam im na osvojenoj tituli, a mi smo drugi, bravo momci.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
bavarian_bk
- Kontakt:
To samo ako imas nane58 u ekipi 
Hah, može, može, ali mi teko ako Bog da idemo na titulu sljedeće sezone. 
joj da hoce real ovako ostat pa da to bude i moj prvi pogodak u dresu crazy legsa
i to bi bila lijepa najava za zadnje kolo i grcevitu borbu za opstanak protiv glavnih konkurenata mislish uniteda.Dobro je pa mi njih docekujemo i imamo vise parova al je lose sto nama igra samo pobjedaa njima moze i nerijeseno al ipak se nadam da cemo ostat 
41.21.1.
U prijateljskoj pobeda od 1:2 nad Petlovima,odlicno smo poceli pripreme.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
U pripremnoj utakmici smo pobijedili mojim golom iz lorienta ipak šta će supermen protiv grizlija 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
eh nista od reala al slijedece kolo je moje obecajemS-Y-L-A-R je napisao/la:joj da hoce real ovako ostat pa da to bude i moj prvi pogodak u dresu crazy legsai to bi bila lijepa najava za zadnje kolo i grcevitu borbu za opstanak protiv glavnih konkurenata mislish uniteda.Dobro je pa mi njih docekujemo i imamo vise parova al je lose sto nama igra samo pobjedaa njima moze i nerijeseno al ipak se nadam da cemo ostat
41.21.1.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.