Izet Hajrovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Ajax
Kontakt:

Re: Izet Hajrovic

Post Postao/la Ajax » 12 jul 2014, 17:41

Neutral je napisao/la:Bremen bi sve dao da mogu Misimovića potpisati. Ovdje govorimo o igraču koji ima ogromnu platu, pa nije džabe otišao u Kinu kada je imao mnoge ponude u Evropi.

Misimović je prezime u Bundesligi koji će se pamtiti još par godina. Ono iz Wolfsburg-a se ne zaboravlja tek tako. Legao bi im samo tako, upitno je može li to budžet Bremen-a podnijeti i da li bi Miske bio voljan igrati u Werder-u.
Ma ja pamtit ce se jos 10-tak godina. Cuj dali je Miske voljan zamjenit Kinu za Werder :D :D Eto nije.
Ne treba njima Miske. Imaju ljudi Junuzovica u najboljim godinama i trkacki prespremnog :thumbup: :thumbup:
A i nama bi trenutno koristio bar duplo vise od Misketa.

Sto ga zakuca Junuz

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube] ( Clatko Junuzovic :D )

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 jul 2014, 18:01

Neće nikad dobiti iste pare u Bundesligi kao u Kini. Nije isto imati godišnje više milion ili dva. U Kinu i Ameriku se ide isključivo radi novca, s tim da MLS iz godine u godinu sve više napreduje.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 12 jul 2014, 18:11

Neutral je napisao/la:Neće nikad dobiti iste pare u Bundesligi kao u Kini. Nije isto imati godišnje više milion ili dva. U Kinu i Ameriku se ide isključivo radi novca, s tim da MLS iz godine u godinu sve više napreduje.
Trenutno bi nam Junuzovic duplo vise koristio na SP nego Miske. Moze puno vise pretrcat. I ima opasniji udarac. Miske jedino zna bolje podvalit loptu i malo je spretniji, bolje se gradi. Ali to ne radi u dovoljnoj mjeri da bi se opravdala njegova igra u prvih 11.
Evo njegovih golova prije nego sto je potpisao za Werder do 24 godine.

[youtube][/youtube]

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 jul 2014, 18:20

Nisam baš najbolje upratio, šta mi imamo sa Zlatkom Junuzovićem?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 jul 2014, 18:32

Virtu4l je napisao/la:Nisam baš najbolje upratio, šta mi imamo sa Zlatkom Junuzovićem?
Po sto maraka.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 12 jul 2014, 18:56

Virtu4l je napisao/la:Nisam baš najbolje upratio, šta mi imamo sa Zlatkom Junuzovićem?
Neutral rece da bi Miske zaigrao u Werderu samo tako. A ja sam mu rekao da se pored ovako mladog, rastrcanog i opasnog Junuzovica nebi naigrao. I najvjerovatnije bi zavrsio na klupi kao njegova zamjena. Pojedinci me ovdje uvjeravaju da eto Njemacki klubovi nemogu platiti igracu 2 miliona i da je zato Miske otisao u Kinu. Eto nemaju Bundesligasi tih para neka bude :D :D Znamo svi da je nesretni transfer u Galatu unazadio Misketovu karijeru. A sta mi imamo sa Junuzovicem. Nista osim sto mu je otac Bosanac. :thumbup: :thumbup:

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 12 jul 2014, 19:50

Otac mu je iz Bosne tacnije iz Tuzle dok mu je majka iz Srbije tacnije iz Sapca...otac mu je bivsi fudbaler koji je igrao u regionalnoj ligi bivse drzave.

Zlatko Junuzovic je pola-pola mada nije ni bitno jer igra za Austriju i tako ce biti i dalje.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 jul 2014, 20:10

Upravo tako, nemamo ništa sa njim. Pun mi je qrac tih što im je otac 'Bosanac' a igraju za druge reprezentacije ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 12 jul 2014, 20:13

Virtu4l je napisao/la:Upravo tako, nemamo ništa sa njim. Pun mi je qrac tih što im je otac 'Bosanac' a igraju za druge reprezentacije ;)
Aj ti to dokaži @Ajaxu koji svršava na njega dok ga gleda preko Youtube-a. :urnebes:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 12 jul 2014, 20:16

Clutch je napisao/la:
Aj ti to dokaži @Ajaxu koji svršava na njega dok ga gleda preko Youtube-a. :urnebes:
Ko te je sta pitao. Idi gledaj radije NBA :urnebes: :urnebes:
Ti znas koliko puta sam ja gledao Werder i kako. Eto sad sam tek otkrio Junuzovica preko Youtuba. :D :D

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 12 jul 2014, 20:18

Ne znam, znam da Vrančića nisi gled'o više od 2x, a da smaraš sa njim svaki dan. Ne bi me začudilo da je ista stvar i sa Junuzom. :D
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 12 jul 2014, 20:24

Vidis da nisi pratio temu na zadnje dvije stranice momak. Neutral je tvrdio da bi se Miske usetao u momcad Werdera. Ja sam zbog toga objasnio da bas na toj poziciji igra jedan od njihovih boljih igraca, Junuzovic. I dodao par klipova da se stvori jasnija slika o igracu. Nisam forsirao njegovu nacionalnost ili poziv u reprezentaciju jer je nemoguce. Jedino sam rekao da bi nam vise koristio nego Miske sto i dalje mislim. Ako bi igrao za Werder umjesto Junuza neki npr. Japanac toliko kvalitetan isto bi uradio. Sto se tice Vrancica to nije sada tema. I rekao sam sve sto mislim o njemu na drugim temama :salut: :salut:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 jul 2014, 04:40

Junuzović je odigrao prošle sezone tačno četiri utakmice u prvenstvu na poziciji koju Misimović igra (cener, ofanzivni vezni). Većinu utakmica je igrao kao desni vezni igrač i krilo.

http://www.transfermarkt.at/zlatko-junu ... aison/2013

Za reprezentaciju igra na poziciju koju Miske igra. Uglavnom, dobar igrač ali Miske je za njega akademik fudbala.

Na Izetu je da kvalitetno radi, nema tako veliku konkurenciju kao u Turskoj, tako da očekujem da bude u prvom sastavu. Bitan je dobar početak, samim tim će dobiti maksimalno povjerenje od trenera. Oni su dali mnogo puta šansu Arnautoviću da se razvija, kasnije su ga stavljali samo da stigne neka ponuda da bi ga prodali (loše ponašanje), dok je Izet veoma tih na terenu i izvan njega što će biti od velike prednosti u Werderu.

Izet je njihov novi Aaron Hunt.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 13 jul 2014, 09:05

Eto ti gledaj transfermarkt a ne utakmice. Junuzovic je ili 10-tka ili centralni vezni kao Pjanic. To su njegove prirodne pozicije. I nije tacno ono sto si naveo jer ne prate toliko detaljno ljudi pozicije vise neke druge stvari:
Odigrao jeste 26 utakmica i to jedini dio koji je tacan.
11 utakmica kao centralni vezni
5 utakmica kao ofanzivni vezni
3 utakmice kao zadnji vezni
3 utakmice kao desno krilo
2 utakmice kao napadac
2 utakmice kao ofanzivno lijevo krilo

Znaci jos vise bi nam koristio jer moze da igra vise pozicija. Ali zna se koja je njegova primarna pozicija. A ta je u sredini terena blizu protivnickog gola.
VECINU utakmica odigrao kao desno krilo ( 3 od 26 )

Miske kao akademik fudbala. Ako bi kojim slucajem presao u Werder. Sa svojom trenutnom formom grijao bi klupu Junuzovicu. Jer niko u Werderu nebi cekao 90 min tu magicnu asistenciju. Kada u Junuzovicu imaju igraca koji trci ko lud svih 90 minuta. Postize golove a nije da ni nezna asistirat. A uz to jos je relativno mlad. Miske ima bolju tehniku i vjerovatno asistencije ( kojih je sve manje ) ali je zato spor, igra samo u jednom smijeru - napad, nije toliko opasan pred golom protivnika. Onaj Misimovic iz Wolfsburga bi bio ispred Junuzovica.Ovaj sadasnji nikako.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 13 jul 2014, 09:51

Odprilike isto toliko kao i sa Ibrahimovicem, Seferovicem, Marinom, Srnom, Handanovicem, Arnautovicem i mnogim drugim strancima!

Svi bi nam oni dobro godili! :mrgreen:

Uporeda Januzovica i Dr. Mikseta je glupo. Januz nije Miksetu ni do koljena. Trag koji je ostavio Mikse u BuLi je preveliki, a Januz je prosjecan igrac (pogotovo u Austrijskor repki necini prevagu i nije glavni igrac, sto je Mikse godinama bio, a tako je i u klubu). Ja mislim da je bi Hajrovic bolje igro 10tku nego Januzovic i da je daleko talentovvaniji igrac.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 13 jul 2014, 19:38

Halo ba....covjek igra za Austriju...sta to ima veze sa nama??? I da hoce igrati ne moze...kraj price...sapunice su na zmajevibih.nesto..to su oni sto su tvrdili da ce Ibrahimovic igrati za BIH na SP.. :lolno:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 15 jul 2014, 11:33

slika

[youtube][/youtube]

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Nek si pojedincima zacepio usta Izete. A ima ih ohoho i na ovom forumu :thumbup: :thumbup:

SamoOstroINaPrvu
Kontakt:

Post Postao/la SamoOstroINaPrvu » 15 jul 2014, 11:46

nadam se da ce ga u werderu malo jos ispolirati i da ce se jos vise razviti.
Safet Susic, trener koji prije utakmice uz prvih 11 ima u glavi i izmjene koje ce napraviti, bez obzira na razvoj situacije na utakmici! Ukratko, fenomen!!!

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 15 jul 2014, 11:51

Ima konkurenciju u vidu Elie/Ekicia.. Izo ce izboriti bez problema status prvotimca.
- Ed Woodward for Prime Minister !

SamoOstroINaPrvu
Kontakt:

Post Postao/la SamoOstroINaPrvu » 15 jul 2014, 11:54

OnlyUnited je napisao/la:Ima konkurenciju u vidu Elie/Ekicia.. Izo ce izboriti bez problema status prvotimca.
zivot nije playstation...nece to lako biti, nama ostaje da se nadamo da ce Izo to ozbiljno da shvati.
Safet Susic, trener koji prije utakmice uz prvih 11 ima u glavi i izmjene koje ce napraviti, bez obzira na razvoj situacije na utakmici! Ukratko, fenomen!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.