Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Ova tema moze pod katanac Marko sve napisao od a do ž onako kako je
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
Kako bi to moglo izgledati u novom ciklusu. Obzirom da Pape najavljuje rezove, logično bi bilo da su Miske i Spahić prvi na listi za odstrijel, s' time da bi Miske vjerovatno preselio na klupu,

Imamo dvije utakmice sa (na papiru) slabijim protivnicima, a jedna je must win, tako da bi se u prvoj mogle isprobati neke druge varijante. Vjerujem da će se ovo sa Arslanagićem uskoro završiti i da ćemo pozicije stopera riješiti na duži vremenski period. Medunjanin bi mogao u prvu postavu jer ne vjerujem da će protivnici biti opasni po naš gol, a Haris je koristan prema naprijed.

Imamo dvije utakmice sa (na papiru) slabijim protivnicima, a jedna je must win, tako da bi se u prvoj mogle isprobati neke druge varijante. Vjerujem da će se ovo sa Arslanagićem uskoro završiti i da ćemo pozicije stopera riješiti na duži vremenski period. Medunjanin bi mogao u prvu postavu jer ne vjerujem da će protivnici biti opasni po naš gol, a Haris je koristan prema naprijed.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
nisko je napisao/la:Ova tema moze pod katanac Marko sve napisao od a do ž onako kako je
Ovaj gore sastavlja neke formacije igra se "Papeta" koji nema u glavi lijevog beka ali vide Sunjica u prvih 11
Tako završava svaki pokušaj normalne diskusije 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
edinjo-bih
- Kontakt:
moje misljenje, glupost!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Rinaka od clanka, realno...ocito onda i od novinara. 
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Kasno dodje Marko na Kosovo
Sigurno MARKO misli najbolje za BiH i njenu repku, uvjeren sam da je veliki Patriot
Sigurno MARKO misli najbolje za BiH i njenu repku, uvjeren sam da je veliki Patriot
- anonymousHD
- Kontakt:
I nakon 300 stranica, ljudi napokon prestali da pišu o Vahi. Davno sam vam govorio, ali niko ne čita i ne veruje.anonymousHD je napisao/la:Vaha ide u Trabzonspor, 100%.
Pape spremi se za Zenicu, oka nećeš sklopiti.
Bitno je da si ti patriJot. Od ovakvih mi se likova povraća, bukvalno.MaksuzBaksuz je napisao/la:Kasno dodje Marko na Kosovo![]()
Mene više brinu ljudi koji su ovog mutu opet izabrali. Opet dolaze crni dani bh fudbala, jer samo izuzetno retardirani ili izuzetno pokvareni ljudi (koji vide svoju ličnu korist) mogu opet izabrati ovog mutu-mutavog da vodi repku.
Euro ćemo vidjeti al' za jedno 6 godina možda.
Euro ćemo vidjeti al' za jedno 6 godina možda.
Mic po mic i dolazi se do onoga o cemu ja govorim cijelo vrijeme. Igra sa jednim pravim napadacem i dvojicom pravih krila. Plus bar jedan pravi zadnji vezni: 4-2-3-1Virtu4l je napisao/la: Kako bi to moglo izgledati u novom ciklusu. Obzirom da Pape najavljuje rezove, logično bi bilo da su Miske i Spahić prvi na listi za odstrijel, s' time da bi Miske vjerovatno preselio na klupu,
![]()

Potencijalni novi igraci:
Arslanagic
Stanic ( Zeljo )
Mario Vrancic
Prcic
Stilic
Salatic ( ako Zahirovic ponovo ne zaigra za svoj klub jer nam samo jedan razbijac nije dovoljno )
3 napadac ( potrebno je da se Pape fokusira na pronalazak treceg napadaca cim prije, kad vec Seferovic i slicni njemu nisu procjenjeni kao dovoljno perspektivni. Osim ako ne mislimo igrati za 3-4 godine bez klasicnih napadaca ).
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 13 jul 2014, 14:03, ukupno mijenjano 1 put.
Nevjerovatno da vecina izbacuje Bicakcica iz prvih jedanaest reprezentacije. Vidim stavljaju se Sunjic,Arslanagic i jos neki bezveznjaci.
Bico je bundesligaski stoper i ove godine igra u koliko toliko kvalitetnijoj ekipi od prosle, stekao je i dodatno iskustvo.
Ova sezona je ona u kojoj ce eksplodirati, a u reprezentaciji postati neizostavan stub odbrane, naravno kad otjeramo kabadaahiju,i ako ga zaobidju povrede.
Bico je bundesligaski stoper i ove godine igra u koliko toliko kvalitetnijoj ekipi od prosle, stekao je i dodatno iskustvo.
Ova sezona je ona u kojoj ce eksplodirati, a u reprezentaciji postati neizostavan stub odbrane, naravno kad otjeramo kabadaahiju,i ako ga zaobidju povrede.
Ja ne za mene je Bico sigurno ispred Sunjica. Prvi stoperski par je Spahic - Bico. Osim ako Spaha ne ponovi one greske kao protiv Nigerije. A Arslanagic, Sunjic i Zukanovic treba da se izbore za nasljednika. Pojedinci izbaciju standardnog Bundesligaskog stopera iz Hoffenheima iz prvog timahroni je napisao/la:Nevjerovatno da vecina izbacuje Bicakcica iz prvih jedanaest reprezentacije. Vidim stavljaju se Sunjic,Arslanagic i jos neki bezveznjaci.
Samo je pitanje vremena kada Arslanagic zaigra u prvih jedanaest nase repke. Da li ce uzet mjesto Bicakcicu/Sunjicu ili Spahicu to je pitanje! 
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
sajo10 je napisao/la:Samo je pitanje vremena kada Arslanagic zaigra u prvih jedanaest nase repke. Da li ce uzet mjesto Bicakcicu/Sunjicu ili Spahicu to je pitanje!
Trebao je vec biti pozvan na SP. Ako nista da stekne neko iskustvo koje bi mu dobro doslo u daljoj karijeri. A ako bi zaigrao protiv loseg Irana. Mozda bi i izborio transfer u neki jaci klub. Ako nista bar bi popravio status u svom klubu. Jer bi ljudi vidjeli da mi na momka ozbiljno racunamo i da ce mu cijena rasti kroz reprezentaciju. Odma bi ga gledali drugacijim ocima.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Ako mislis na Arslanagica,momak jos uvijek ganja BH pasos.Ajax je napisao/la:sajo10 je napisao/la:Samo je pitanje vremena kada Arslanagic zaigra u prvih jedanaest nase repke. Da li ce uzet mjesto Bicakcicu/Sunjicu ili Spahicu to je pitanje!![]()
![]()
Trebao je vec biti pozvan na SP. Ako nista da stekne neko iskustvo koje bi mu dobro doslo u daljoj karijeri. A ako bi zaigrao protiv loseg Irana. Mozda bi i izborio transfer u neki jaci klub. Ako nista bar bi popravio status u svom klubu. Jer bi ljudi vidjeli da mi na momka ozbiljno racunamo i da ce mu cijena rasti kroz reprezentaciju. Odma bi ga gledali drugacijim ocima.
BosnaE
- 19haris88
- Kontakt:
Ovdje ko god ima neku kritiku na račun Safeta,automatski ga stave u jednu od sljedećih grupa :
- Plaćenici
- Srbi
- Hrvati
- Komunjare
- Mrzitelji svega što je Bošnjačko
Još Virtual i kompanija da počnu pisati kako ovdje pojedini rade za Sejdića i Fincija i to će biti vrh budalaštine...
Na jednoj temi napadaju se Srbi i Hrvati kako ne prate i ne navijaju za BiH,a onda kad neko iz tih naroda napiše članak,odmah je to zato što ne voli BiH,i ustvari nemoguće je da je voli... Ne želi se uzimati ni u obzir da postoji neko ko je Hrvat ili Srbin i da kao takav ima neke simpatije prema zemlji u kojoj je rođen!
A kad piše Bošnjak onda ga je neko potplatio da ocrni Saju, i taj izdao i Bošnjake,i on je za Haaga,momentalno...
- Plaćenici
- Srbi
- Hrvati
- Komunjare
- Mrzitelji svega što je Bošnjačko
Još Virtual i kompanija da počnu pisati kako ovdje pojedini rade za Sejdića i Fincija i to će biti vrh budalaštine...
Na jednoj temi napadaju se Srbi i Hrvati kako ne prate i ne navijaju za BiH,a onda kad neko iz tih naroda napiše članak,odmah je to zato što ne voli BiH,i ustvari nemoguće je da je voli... Ne želi se uzimati ni u obzir da postoji neko ko je Hrvat ili Srbin i da kao takav ima neke simpatije prema zemlji u kojoj je rođen!
A kad piše Bošnjak onda ga je neko potplatio da ocrni Saju, i taj izdao i Bošnjake,i on je za Haaga,momentalno...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
ako imas ikakve casti odjavi se s foruma i poklopi se po usima. fuj!MaksuzBaksuz je napisao/la: Sigurno MARKO misli najbolje za BiH i njenu repku, uvjeren sam da je veliki Patriot
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
takve poput tebe trebalo bi trajno banirati ako ništa zbog Misimovića, Barbareza , Vlatka Glavaša , Marka Topića i mnogih drugih .. takve izjave su sramotne !MaksuzBaksuz je napisao/la:Kasno dodje Marko na Kosovo![]()
SRAMI SE
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- Principatus
- Kontakt:
Maksuza ne smijete uzimati za ozbiljno. Za njega je Anel Hadzic nas najveci igrac, rekao je davno kada bi Susic pozvao Tinu protiv Egipta, da bi to ipak bio nepotizam, a ovaj zaigra na SP, pa mu nije bio nepotizam. Dobro to su mnogi SBBKBB-ovaca presutili. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.