FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Head
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Head » 13 jul 2014, 11:46

https://www.facebook.com/media/set/?set ... 479&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;

Dresovi su, znaci Boze :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
1946

Nantess
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la Nantess » 13 jul 2014, 11:51

kimbo je napisao/la:Par kritickih osvrta jer vam je to najpotrebnije u ovo vrijeme kada se veliki broj hordasa pocinje zanositi i dizati kao zeljovci onomadne ...

1. Za Radovca sam poslije prvog gledanja ima najmanje godina vec misim rekao strasan talenat . Razocarenje da nije poradio na fizici ima godinu dana. Znaci stiglic bio stglic ostao. On treba da bude mega giga esktra u ovoj ligi da bi zaradili na njega, Znaci teretana kontrolisano ako ima takvih kadrova u FKSA. Inace ce i njemu vrh biti Madjarska i slicno .. a Sarajevu umjesto miliona hiljade ..
2. Okic rekao sam vam pravo pojacanje. ALI !! Nedorecen kao napadac jednostavno nema znanja da poentira brzinu u omjeru koji je potreban. Medjutim kao vezni .. to je pozicija za njega gdje ce da dobija duel za duelom na sredini ... bilo je vidjivo malo sinoc sta je njegova snaga ... I to ne na krilu kao sinoc nego bas centralno da pokriva Radovca.
Stojcevski ionako puno puno ubojitiji blizu gola .

3. Ono je nikakva provjera nemojte da budete u zabudi.
4. Odbrambena linija spora , kruta.

5. Sirijac ne sumjnam da je fantastican igrac al u tom slucaju nestaje za 6 mjeseci

6. Napredujete dobro al opet imam sumnje prema Ibrakovicu i to velike , nista cega se on dotakne na kraju ne zavrsi pozitivno a puno je hajpa.

Objektivan komentar sa strane i dobronamjeran 100% napisao bi ovako i na temi mog kluba . Nadam se da ispane da sam vas podcijenio i da napravite bum u evropi ove godine !! To BH fudbal treba.
Prijatelju svaki dobronamjeran i iskren post bi trebao biti dobrodosao na svaku temu.
Slazem se za odbranu tu smo nekako najtanji kada gledamo cijeli roster, mislim na stoperski par ali jednostavno mislim za ligu da je i vise nego dobar a sad za neke evropske domete vidjet cemo.
Okic je ko munja i mislim da ce nas sve aBd pozitivno iznenaditi.
AK47 :-) je bukvalno sinoc sletio i kroz 24h igrao tekmu jbg ipak je to velika promjena a ono sto je igrao je bio odlican. On ce ja mislim biti bum ove godine u ligi. Eh na kraju za Radovca, brate ja ga pratim ima godina. Jednostavno on nikad nece imati masu ako na to mislis, prvo nije on te konstitucije, jedino da malo bude zilaviji, drugo tek mu je 18god, nije se ni razvio kako treba, jedino sto mu ja zamjeram jos, to je da se mora malo vise uozbiljiti mada kako to neko sa 18god da uradi. Ja sam sinoc prezadovoljan otisao sa stadiona, jbt imamo 2 tima, ima tu jos mjesta za napredak ali polako iz tekme u tekmu. Po meni ako cu se pre..ravati jos jedan golman i spic sidras to je to. Tipa Komazeca :-)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 13 jul 2014, 11:55

Meni se kod dresova ne svidja font i da je kragna samo malo cvrsca i manja.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 13 jul 2014, 11:57

kimbo je napisao/la:Par kritickih osvrta jer vam je to najpotrebnije u ovo vrijeme kada se veliki broj hordasa pocinje zanositi i dizati kao zeljovci onomadne ...

1. Za Radovca sam poslije prvog gledanja ima najmanje godina vec misim rekao strasan talenat . Razocarenje da nije poradio na fizici ima godinu dana. Znaci stiglic bio stglic ostao. On treba da bude mega giga esktra u ovoj ligi da bi zaradili na njega, Znaci teretana kontrolisano ako ima takvih kadrova u FKSA. Inace ce i njemu vrh biti Madjarska i slicno .. a Sarajevu umjesto miliona hiljade ..
RADOVAC je fizicki vec sad sasvim jednak prvotimcima (prosle sezone nije bio), ne znam jesi li ga pratio malo vse, jer ja sinoc na Hasetu jesam, momak je dobio SVAKI duel, napravio dosta pametnih faulova i NAJVVIŠE pretrcao..za momka sa 18 godina ono je i vise nego dobro ;)
Mozda nisi upoznati, ali igraci FKS redovno rade u teretani, imaju dodatke ishrani i td. sto nije ni malo jeftina zezancija (suplementi su trošak). Ponavljam momku je 18 godina....
kimbo je napisao/la: 2. Okic rekao sam vam pravo pojacanje. ALI !! Nedorecen kao napadac jednostavno nema znanja da poentira brzinu u omjeru koji je potreban. Medjutim kao vezni .. to je pozicija za njega gdje ce da dobija duel za duelom na sredini ... bilo je vidjivo malo sinoc sta je njegova snaga ... I to ne na krilu kao sinoc nego bas centralno da pokriva Radovca.
Stojcevski ionako puno puno ubojitiji blizu gola .
Okić će igrati na poziciji gdje je i sinoc igrao jer je u pripremama na ovoj poziciji sinoc razvalio, razlog ove pozicije je taj sto strasno puno pritisce protivnike agresivnošću i ne dopusta im da razvijaju napad. Okic ce za nekih mjesec dana dok se potpuno uigra biti strasan. Po meni jedno od najvecih pojačanja, KAKVA BRZINA :tokralju: :tokralju:
kimbo je napisao/la:
3. Ono je nikakva provjera nemojte da budete u zabudi.
Mislim da grijesis, u ovoj ekipi je bilo 5 igraca koji imaju iskustvo igranja EPL :) ili FA KUP-a, sigurno ekipa na nivou nasih premjerligasa... a to ces i vidjeti kad pocne liga...onaj kapiten, ona desetka i ona sedmica su njihovi najveci taleenti i imaju strasne ugovore, dok je ona ppetica po meni, a i Dini S. buduca zvijezda..strasan stoper
pa imali smo provjere sa ukrajinskom ekipom prije tri dana pa smo ih pomeli... valjda su oni ozbiljni bili
kimbo je napisao/la: 4. Odbrambena linija spora , kruta.
Ako je odbrambena linija sa Dupovcem i Tatomirovicem spora i kruta, bgm drug zapitaj se sta gledas ... sinoc jedan jedini put kad su istrcali kontru je bilo poslije kornera i Dejo izbacio iz auta... a to sto je njihvo krilo igrac koji bi pretrcao skoro svaku odbranu jeer je lik PREBRZ to je druga stvar... da se tako gleda, Okić bi bio stoper :)
kimbo je napisao/la: 5. Sirijac ne sumjnam da je fantastican igrac al u tom slucaju nestaje za 6 mjeseci
Kako ce nestati za 6 mjeseci? Kod nas kad se potpise ugovor, mozes ici samo i samo u slucaju da klub dobije ponudu koja mu odgovara. Zasto nije cimirot otisao? Zasto nije Dupovac otisao? Ko potpise ugovor taj je pod direkcijom kluba i ne moze ni u teoriji da trazi raskide arbitraze i ostalo jer im se isplati svaka marka i sve je redovno i u dan :) a klub ne zeli da prica o ugovoru ispod DVIJE godine sto je minimalno... osim sa starijim igracima, logicno
kimbo je napisao/la:
6. Napredujete dobro al opet imam sumnje prema Ibrakovicu i to velike , nista cega se on dotakne na kraju ne zavrsi pozitivno a puno je hajpa.

Objektivan komentar sa strane i dobronamjeran 100% napisao bi ovako i na temi mog kluba . Nadam se da ispane da sam vas podcijenio i da napravite bum u evropi ove godine !! To BH fudbal treba.
Ibrakovic se nalazi u "privatnoj firmi" gdje ne smije i ne moze raditi bilo sta sto ne treba :)
Covjek radi strasan posao, vjeruj mi, jer sam malko upucen u sve to... Ali bas strasan posao radi, mislim da je otkad je na mjestu SD-a imao samo par slobodnih dana, cak i kad je na odmor otisao , covjek je nesto dogovarao i pregovarao u toj zemlji.

Naravno svako ima svoje viđenje i ne smatram provokacijom tvoj post, mozda to tako izgleda sa tvoje tacke gledista, ovo je moje viđenje uz par argumenata i to je to :)

zivio

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 13 jul 2014, 11:59

Radovac :clap:
Steta bi bila da opet ostane u drugom planu jer neki skuplji igraci sa strane moraju igrati, sad vec govorimo i o eventualnoj dobiti za reprezentaciju.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 13 jul 2014, 12:03

[youtube][/youtube]

Dino, pametna ljudino. :salut:

:bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
1946

bv071
Kontakt:

Post Postao/la bv071 » 13 jul 2014, 12:06

Purica pod hitno nogirati, rasteretiti malo platnu listu, mislim da on nema ama bas nista sa cim bi mogao doprinijeti ekipi. Bilbija klupa, na njegovo mjesto Krste, a na krilo Duljevic i to je to.. Al ne pitamo se mi :)

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 13 jul 2014, 12:10

bv071 je napisao/la:Purica pod hitno nogirati, rasteretiti malo platnu listu, mislim da on nema ama bas nista sa cim bi mogao doprinijeti ekipi. Bilbija klupa, na njegovo mjesto Krste, a na krilo Duljevic i to je to.. Al ne pitamo se mi :)
ne mozes tek tako raskinuti ugovor, mislim mozes al ces mu dati sve plate koje su mu garantovane ugovorom, jedino sporazumni raskid u slucaju da mu se ne bude moglo garantovati da ce igrati u prvih 11 ili uopste biti u kadru !!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

bv071
Kontakt:

Post Postao/la bv071 » 13 jul 2014, 12:13

Sve je to meni poznato.. Al fakat ga je tegoba gledati, pogotovo sad kad vise ne moramo.. Neka ga posalju u Bosnu iz Visokog, sta god..

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 13 jul 2014, 12:19

bv071 je napisao/la:Sve je to meni poznato.. Al fakat ga je tegoba gledati, pogotovo sad kad vise ne moramo.. Neka ga posalju u Bosnu iz Visokog, sta god..
ma nece on ni igrati toliko, vjerovatno ce biti sporazumni kroz pola godine, jer ispred njega na klupi imas Duljevica i Ogija kad se oporavi koji je realno u svakom segmentu kvalitetniji igrac, ima trk, sut, dribling !! tako da se ja oko toga nesto i ne sikiram ;)
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

valter22
Kontakt:

Post Postao/la valter22 » 13 jul 2014, 12:20

Pa mozes ga poslat na posudbu ako se on slaže,,,nego ja sam nešto pod utiskom da bilbija ima klauzulu da mora igrati odnosno neki postotak utakmica takodjer prije će džemo igrat nego kalaš ja nemogu ocijeniti pojačanja jer nije isto pripremana i takmičarske tekma

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 13 jul 2014, 12:20

pisac je napisao/la:Inace, Cimirot, Radovac, Kovacevic, Duljevic, Plakalo, Muharemovic, Mitrevski, Dupovac, Handzic, Kovacevic, Mihojevic, plus ostali juniori koji su potpisali ugovor, strasna podmladjena ekipa koju nema niko u BiH. Treba maksimalno podrzati ovu djecu :)

Ja bi samo ovde jos nešto dodao,da su ovi momci koji fakat imaju ekstra potencijal/kvalitet.Da imaju visegodisnje ugovore, i da nisu u ekipi samo da popune broj,i da se kaze da podmlađujemo ekipu,onako reda radi.Interesantno je to da su svi reprezentativci,osim Dupovca. :clap: Mitrevski ce sad dobiti poziv i za A repku Makedonije.
Znaci ovo su momci,ne samo za FK.Sarajevo vec za i repku,i na njih ce Sarajevo uzeti milione maraka. :tokralju:
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 13 jul 2014, 12:24, ukupno mijenjano 1 put.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 13 jul 2014, 12:23

Dzaba selite bilbiju na klupu, od toga nema nista osim ako dođe špic bolji od njega
Bilbija rade "prljavi" posao u napadu, koji Krste ne moze i otvara prostor stojcevu, Krsti, Okicu, Radovcu i Bekovima... to je i cilj napadaca u formaciji 451, skok igra, prijenos lopte i odvlacenje igraca sto vise u sredinu da ostanu krila slobodna...
Vrsi jako dobar pritisak sinoc je prvu sansu na tekmi imao Krste kad je sutao sa 16 metara kada je bilbija klizecim presjekao loptu... Ohladite malo sa momkom ;)

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 13 jul 2014, 12:27

rammstein je napisao/la:Dzaba selite bilbiju na klupu, od toga nema nista osim ako dođe špic bolji od njega
Bilbija rade "prljavi" posao u napadu, koji Krste ne moze i otvara prostor stojcevu, Krsti, Okicu, Radovcu i Bekovima... to je i cilj napadaca u formaciji 451, skok igra, prijenos lopte i odvlacenje igraca sto vise u sredinu da ostanu krila slobodna...
Vrsi jako dobar pritisak sinoc je prvu sansu na tekmi imao Krste kad je sutao sa 16 metara kada je bilbija klizecim presjekao loptu... Ohladite malo sa momkom ;)

Istog sam misljenja.Koliko je samo sinoc pretrcao,kakav pritisak vrsi na zadnju liniju.Svaki koner ili centarsut protivnicke ekipe dolazi u odbranu.Radi rudarski posao,samo da proradi,a eto sinoc je napokon zabio.Polako ljudi ide Premijer lige, ko se smije kladiti da ce zabiti, najmanje jedno 15 golova u prvenstvu. ;)

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 13 jul 2014, 12:37

amypitar je napisao/la:
rammstein je napisao/la:Dzaba selite bilbiju na klupu, od toga nema nista osim ako dođe špic bolji od njega

Istog sam misljenja.Koliko je samo sinoc pretrcao,kakav pritisak vrsi na zadnju liniju.Svaki koner ili centarsut protivnicke ekipe dolazi u odbranu.Radi rudarski posao,samo da proradi,a eto sinoc je napokon zabio.Polako ljudi ide Premijer lige, ko se smije kladiti da ce zabiti, najmanje jedno 15 golova u prvenstvu. ;)
Jednostavno ova formacija i nacin igre trazi da se zrtvuje jedan igrac u napadu a to je Špic, nesto slicno kao Benzema u Realnu, koji konstantno je okrenut ledjima golu prima loptu i proslijedi je krilu ili veznom, navlaci igrace na stranu ili sredinu... zato krila buše redovno, zato je krste na krilu. Bićo dobije batina za jednu tekmu ko cijeli vezni red zajedno za dvije

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 13 jul 2014, 12:46

Head je napisao/la:[youtube][/youtube]

Dino, pametna ljudino. :salut:

:bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
Skolovan covjek, fino je ovo vidjeti :)
1946

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 13 jul 2014, 12:50

Nadam se da ce nam Siroki biti dostojan konkurent ove sezone i da ce prvenstvo bar malo biti zanimljivo. Ovo sve ostalo je realno buranije, evenutalno Velez moze iznenaditi, mozda.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 13 jul 2014, 12:53

Dajte nam Norvezane da im ocitamo lekciju :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 13 jul 2014, 12:58

Ja se nadam da Amidza nece doci prazne ruke slika :P
1946

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 13 jul 2014, 13:00

Je li Amidza definitivno dolazi ili je to samo nagadjanja?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood, VolimoSarajevo i 28 gostiju.